Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w takim razie czekamy na fotki....jesli chodzi o pieniążki to chyba nie będzie z tym problemu bo dogomaniacy na pewno będą gotowi wspomóc bazarkami, na Allegro można zrobić aukcje z cegiełkami :roll:

Posted

Jednak czy nie lepiej znaleźć Belluni inny domek? Jest co prawda stara i chora, ale cuda się zdarzają, trzeba chociaż spróbować. Nigdy nie wiadomo ile jeszcze zwierząt znajdzie Monika, a dogomania nie będzie w stanie pomagać jej przez cały czas, aż do śmierci... Ma z pewnością złote serce, a jej zwierzęta mają jak w Raju, ale wiecie jak to jest z finansami. Co myślicie?

Posted

A może potraktowac ten domek jako DT? i szukac Belluni domu nadal? Wiem ze psiak sie przywiązuje, ale skoro ew. DS ma trudną sytuację to moze takie rozwiązanie jest lepsze?..

Posted

Nadzieja na domek stały dla Belli jest tak mała,że raczej trzeba wspomóc Monikę i pozwolić Belli dożyć u niej swoich dni...

Posted

Togaa masz rację ! Bella jest starym schorowanym psem, nie wiadomo ile czasu jej zostaŁo. RozmawiaŁam dziś jeszcze z Moniką, Bellą przyjeżdża w weekend.

Posted

AniaB napisał(a):
Hund, czy ta Pani moze ja odpłatnie przetrzymywać dłuzej? i jakiego rzędu są to koszty?
Dodałam sobie Belle w subskrybcje, postaram sie jak najszybciej zrobic bazarek..

I jeszcze jedno - czy Bella zażywa jakies leki watrobowe? Zostało mi ich troche po Brenduni - to leki ludzkie, dość drogie.. Jeśli byłoby coś potzrebne to mam essentiale forte w kapsułkach, heparegen w tabletkach, hepatil w fiolkach (do zastrzyków lub kroplówek), cocarboxylasum - przeciwzapalny - w fiolkach do zastrzyków.. Moge coś wysłac jakby było trzeba..

Przepraszam że tyle to trwa , jutro powinnam mieć odpowiedź.

Posted

togaa napisał(a):
Nadzieja na domek stały dla Belli jest tak mała,że raczej trzeba wspomóc Monikę i pozwolić Belli dożyć u niej swoich dni...

a czy warunkowo bedzie mozna w takim razie robić bazarki na belle? Bo na domne psy nie mozna niestety chyba..:roll::shake:
Porobiło sie tak, że status domu i status psa jest istotny..

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']peate zawsze jak widzę twój Avatar z tym akrobatą to samowolnie mam uśmiech na twarzy. Wymiękam.

cieszę się bardzo, że Pakiciak robi taką furorę na dogo :lol:
a co do tych akrobacji, to on po prostu wykonywał kocią toaletę,
bo to czyścioszek jest :biggrina:

Posted

AniaB napisał(a):
a czy warunkowo bedzie mozna w takim razie robić bazarki na belle? Bo na domne psy nie mozna niestety chyba..:roll::shake:
Porobiło sie tak, że status domu i status psa jest istotny..

wiem że jest regulamin bazarkowy, ale jakoś trzeba Belli będzie pomóc.

Posted

ByŁam wczoraj u Belli, zaraz wkleję zdjęcia z wizyty. Dziewczynka ma się super , byŁa prawie po kapieli a przed czesankiem ;) schŁa w promieniach sŁońca :) dopóki burza nie przyszŁa.

Pownieważ regulamin bazarków jest jasny wymyśliŁam coć innego.
Monika przygarnęŁa Bellę na staŁe więc jakoby bazarki na Bellę są zabronione. Jednak pod opieką Moniki jest Hektor który mieszka w hotelu ( w hotelu w którym mieszkaŁa Bajka , zresztą z Bajką się tam poznali). Za hotel miesięcznie trzeba zapacić 600zŁ. Dodatkowo w razie konieczności leczenie i szczepienie. Gdybym zorganizowaŁa bazarek na Hektora pomogŁoby to Monice. Bazarek pomoże Hektorowi a Monika Belli. Jak to widzicie?? ZaŁożę oczywiście wątek Hektorowi, jego historia też jest straszna :( więc nic nie zmyślę a będzie to jak najbardziej legalne.

Posted

super, że Bella trafiła w takie dobre ręce :multi:
ślicznie wygląda na tych fotkach, tak wesoło!
a co do tego bazarku to ja myślę, że to całkiem dobry pomysł :lol: