basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bella błaga o dom i o wsparcie finansowe!! Quote
Hund Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Do 9 lipca Bella musi się wyprowadzić z tego miejsca gdzie teraz jest. Quote
Hund Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Nowy bazarek z dmuchanymi piŁkami i tuszami do rzęs: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114456 Quote
AniaB Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Hund, czy ta Pani moze ja odpłatnie przetrzymywać dłuzej? i jakiego rzędu są to koszty? Dodałam sobie Belle w subskrybcje, postaram sie jak najszybciej zrobic bazarek.. I jeszcze jedno - czy Bella zażywa jakies leki watrobowe? Zostało mi ich troche po Brenduni - to leki ludzkie, dość drogie.. Jeśli byłoby coś potzrebne to mam essentiale forte w kapsułkach, heparegen w tabletkach, hepatil w fiolkach (do zastrzyków lub kroplówek), cocarboxylasum - przeciwzapalny - w fiolkach do zastrzyków.. Moge coś wysłac jakby było trzeba.. Quote
basia bonnie Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czasu coraz mniej! :( Bella piesku co z Tobą bedzie?:( Quote
Hund Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dzięuję zapytam weterynarza, na razie Bella czuje się dobrze, wczoraj odwiedziŁ ją Dobry Duch ;) jak przypuszczasz skakaŁa z radości :). Warunki ma bardzo dobre, wychodzi na olbrzymi ogród kiedy che. Dziś miaŁam ja jechać ale niestety pani ma jakieś plany więc wizyta zostaŁa przeŁożona. Bella zostaje tam do końca tygodnia. Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114633 Quote
Lemoniada Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 AniaB napisał(a):Hund, czy ta Pani moze ja odpłatnie przetrzymywać dłuzej? i jakiego rzędu są to koszty? No, właśnie? Quote
BUDRYSEK Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Belluniu ten domek na pewno gdzieś jest!!!!!!!!! Quote
Hund Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Niestety tu nie chodzi o pieniądze. Ale nie ma siŁy, Bella nie pójdzie do schroniska. Quote
Hund Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Nie ma ale będą ;) Niestety nikt nie zaintersowaŁ się Bellą w tym sensie żeby dać jej dom. Do końca tygodnia zostanie zapŁacony pobyt Belli w DT w którym teraz jest, potem Dobry Duch -MONIKA zabiera ją do siebie. To byŁa ciężka decyzja ze względu na sytuację DD , omawiaŁam z Moniką ją kilka razy. Bella będzie miaŁa dom do końca swoich dni , ja będę organizować co jakiś czas bazarki bez tego nie obejdzie się utrzymanie Belli. Niestety sytuacja Moniki nie jest różowa, mieszka na wsi , a do dobrego weterynarza musi jechać 40 km do Bielska. Jeśli dogo jej nie pomoże może skończyć jak Violetta V...:( Moniki psy zostaŁy już zapoznane z Bellę, obeszŁo się bez większych dominacji, zresztą Bella jest spokojna. Zdjęcia będą oraz relacja z przyjazdu do domu również. Quote
Recommended Posts