Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziadziu co u Ciebie?:loveu:
pyta Weronika.
Figa się dołącza:
hej Dziadziu nie znikaj:shake:
Masz tu wielbicielek:loveu:
kółko całkiem spore:cool3:
spójrz jak nas tu wiele:cool1:
całuski w nos..Borek:diabloti:

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oficjalnie występuję o zakaz wchodzenia na ten wątek.
Powód: :placz::placz::placz::placz: ze szczęścia...

Szanowny
[quote name='Yorija']

Bhor Ek

jest stworem anielskim... podobnie jak te, co się nim zajmują... :loveu:

[quote name='Yorija']tylko operatorowi nikt nie powiedział że się kamerą nie kręci

i że Dziad jest głuchy i nie ma sensu mu cmokać :evil_lol::eviltong:

A tak poważnie - to nie mogę wyjść z szoku.
On był żywym trupem.

Teraz chodzi sprawnie, rozgląda się, jest kontaktowy i lubi być koło człowieka, jak wynika z filmiku :loveu: Przedtem było mu to obojętne, ale raczej wolał nie być. Wolał sam.
A teraz śmiejąca mordeczka.

I znowu :placz:.

Posted

Z tym byciem obok człowieczka to może nie do końca dlatego że człowieczek ale że człowieczek miał coś fajnego w kieszeni - ale i tak dobrze.
Jutro moje auto zostanie zreanimowane totalnie więc odrobię zaległości i jadę go pogłaskać znów troszkę.

Posted

No i proszę ...ta Ulaa:loveu:
znów sie tutaj rozczula:mad::cool1:
To jest niesamowite:crazyeye:
że psiak tak potrafi rozkwitać:shake:
łzą miłości podlany
zadbany .....wychuchany
a gdyby .....Boruś miał domek i pana
to dopiero...byłaby zmiana:multi:

Posted

Yorija napisał(a):
Z tym byciem obok człowieczka to może nie do końca dlatego że człowieczek ale że człowieczek miał coś fajnego w kieszeni - ale i tak dobrze.
Jutro moje auto zostanie zreanimowane totalnie więc odrobię zaległości i jadę go pogłaskać znów troszkę.

Hehe, cudowna kieszeń czyni cuda :multi: O to chodzi :loveu: On przecież nie wiedział, że piesek może coś tam znaleźć, a teraz widać było wyraźnie jak niuchał :loveu: Zaśmiałam się w tym momencie, szybko mu się odruch wyrobił :evil_lol:

Oj Figa, jakby domek się znalazł to byłałby jedna z piękniejszych adopcji...

Posted

Figuniu :loveu: nie zapomniałaś o Dziadziu :multi:
Teraz ma być ciepło i bez długotrwałych deszczów, więc Dziadeczek lepiej się poczuje znowu :multi: Wilgoć strasznie dawała mu w kość, przewracał się :shake:
Domek to priorytet - przed jesienią!

Posted

Tak jak Ulaa napisała zabranie z hotelu to priorytet, jak najszybciej :shake: ...

Pod względem psychicznym Ufok jest super, słodki kochany, wylizuje dłonie , widać ze lubi mieć kogoś koło siebie ...

Najczęściej go wyprowadza taki chłopaczek ok 12 letni , może nawet mniej , ale jest kochany ... czeka aż dziadzio sobie dotrupta, nic go nie pogania, dla niego wcale nie śmierdzi ( a niestety dziadkowi zdarza sie zrobić pod siebie i mieć pupę w kupie - a wiadomo ze to powinno sie od razu umyć , bo sie zrobią w końcu rany - niestety w hotelu jest to niewykonalne:shake: ) ... i w ogóle dziadzia to kocha :loveu:

Ufok wymaga on opieki jakiej w hotelu nie będzie miał ..chyba ze domowym.. kojec to nie dla niego miejsce chyba ze ktoś byłby w stanie go często doglądać .

Dziadzio ma niesamowity organizm , poradził sobie z czymś co niejednego psa uziemia, kontaktowość tego psa powala na na ziemie , wystarczy ze sie nawiąże z nim dotykowy kontakt, a on liże po rękach i mimo ze nie widzi to patrzy ... patrzy takim wzrokiem :-( ....

, pożyje w sumie nie wiadomo ile , ale właśnie mu trzeba czegoś więcej niż w hotelu może mieć ...

dlatego ciotki trzeba zintensyfikowac naprawdę bardzo szukanie mu miejsca , niekoniecznie jakiegoś DS , on potrzebuje pilnie nawet samego DT

Posted

Poznałam dzisiaj Borka troszkę lepiej :loveu:
I stwierdzam z całą stanowczością, że to jest cudowny pies!!!
Wycałowałam go po pysiu, wygłaskałam.. chciał sobie usiąść ale ma tak sztywne stawy, że nie bardzo mu to wychodzi :shake:
Czy on dostaje coś przeciwbólowego?? Bo jego tylko i wyłacznie to blokuje, jakby dostawał to myślę, że by śmigał :loveu: Bo on ma potencjał tylko sobie dziadzio średnio radzi z tym bólem... do boksu nie bardzo chciał wracać, przecież tyle miłości na około... a to takie przyjemne, to smyranie za uszkiem i ciche szepty, zaparł się ... On może jeszcze dac szczęście komuś... i wiele nauczyc innych :loveu:

Posted

Biedaczek :-(:-( żeby tylko jeszcze doczekał ciepła i miłości. On powinien grzac się w domku i odpoczywać. Jesienne deszcze i wilgoć przyczynią się do pogorszenia jego stanu. Jednym słowem DT potrzebny na cito!!!!

Posted

Figa Dziadunia w nosek całuje:loveu:
po łepku głaszcze, marzenia snuje....:oops:
może się Dziadzio spodoba komuś?
i ktoś zabierze Dziadzia do domu?
Ideał owczarka :eviltong:w dojrzalszym wieku:cool1::cool3:
szuka swojego dobrego człowieka:multi: