Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Borek kochany pozował do filmu - tylko operatorowi nikt nie powiedział że się kamerą nie kręci :-) o 360 stopni w każdym kierunku. Oglądnięcie grozi skręceniem karku :-) Quote
Yorija Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Hmmm zamiast linków były tu od razu wstawione filmy do ogladania. ale dogo ogólnie cos ma jakieś problemiki - może potem będzie lepiej. Quote
hanek Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Dzielny Boruś! Jak dziarsko w tych szelkach wygląda:loveu: Quote
Weronikaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Kochany pieseczek ! :loveu: Rany, ale on się zmienił :lol: Na lepsze, oczywiście !!!!! :p Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja twierdze ze Borek chodzi jak model, stawia lapki z wielka klasa, model na wybiegu. :evil_lol: Quote
Yorija Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ada-jeje napisał(a):A ja twierdze ze Borek chodzi jak model, stawia lapki z wielka klasa, model na wybiegu. :evil_lol: A widziałaś na wybiegu jakieś dziury o które się można potknąć? Nie dalam rady dziś do hotelu. Usnełam haniebnie o 7 nad ranem i to nad projektem, który miałam skończyć. Udalo się Tobie przywieźć pieska? Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Yorija udalo mi sie powiadomic p. Tomka ze nie przywioze Bobika bo Uli mama, :loveu: wspanial kobieta powiedziala ze sie nim zaopiekuje. Yorija mam prosbe czy ktoras dziewczyna z Krakowa mogla by dla nas odebrac wyniki krwi od Krowka z lecunicy Arka, wszystko juz zaplacone tylko nalezy je odebrac i zapytac weta co sadzi o tych wynikach. Dziadunio przepraszam cie ze na twoim watku piszemy o Bobiku. Quote
Yorija Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ada-jeje napisał(a):Yorija udalo mi sie powiadomic p. Tomka ze nie przywioze Bobika bo Uli mama, :loveu: wspanial kobieta powiedziala ze sie nim zaopiekuje. Yorija mam prosbe czy ktoras dziewczyna z Krakowa mogla by dla nas odebrac wyniki krwi od Krowka z lecunicy Arka, wszystko juz zaplacone tylko nalezy je odebrac i zapytac weta co sadzi o tych wynikach. Dziadunio przepraszam cie ze na twoim watku piszemy o Bobiku. Myślę, że da się - tylko pytanie czy konkretnego veta pytać? Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bylismy u dr. Gawora i jego nalezaloby pytac o wynik krwi. Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Niech no tylko Ulka wroci :angryy: i zobaczy ze nikt dziadzia nie odwiedza :crazyeye: wszyscy o nim zapomnieli :diabloti: to dopiero wam pokaze :mad: Quote
Figa Bez Maku Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ada-jeje napisał(a):Niech no tylko Ulka wroci :angryy: i zobaczy ze nikt dziadzia nie odwiedza :crazyeye: wszyscy o nim zapomnieli :diabloti: to dopiero wam pokaze :mad: O Dziadziu zapomnieć się nie da:shake: więc codziennie Dziadziusia odwiedzam:lol: choć nie zawsze coś dla niego zrymuję to sprawdzam jak Dziadzio nasz się czuje:loveu: Quote
Yorija Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ada-jeje napisał(a):Niech no tylko Ulka wroci :angryy: i zobaczy ze nikt dziadzia nie odwiedza :crazyeye: wszyscy o nim zapomnieli :diabloti: to dopiero wam pokaze :mad: Odwiedziłam - wracając z Pcimia - ale do lecznicy z badaniami już nie zdążyłam. A Borek sobie tupta, wyczesałam chłopaka i on naprawdę się co raz bardziej interesuje światem :-) Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ale ciotki wirtualne nie odwiedzaja Borka, :angryy: zas tym realnym dziekujemy za opieka nad nieborakiem, choc jak czytam wasze wiesci to on juz wcale taki nieborak nie jest. :shake: Quote
Weronikaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Eee tam, odwiedzamy i czekamy na nowe foty, relacje.. :) Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 I znow jedna dobe ma Borek zaplacona przez ranias 15 zl. DZIEKUJEMY :loveu: Quote
Yorija Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Po konsultacji wetów :-) nieco burzliwych - zdecydowano, że będzie Borek dostawał 0,5 piguły Rimadylu dziennie. Do tego witaminka b-complex i hepatil. Wygląda, że lepiej po nich chodzi :-) Quote
Figa Bez Maku Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ada-jeje napisał(a):Ale ciotki wirtualne nie odwiedzaja Borka, :angryy: zas tym realnym dziekujemy za opieka nad nieborakiem, choc jak czytam wasze wiesci to on juz wcale taki nieborak nie jest. :shake: Dziadzio jest nie Borak:mad: Tylko Borek przecie:p same go tak nazwałyście:diabloti: i już o tym nie wiecie?:crazyeye: Trochę serca, miseczka:eviltong: opieka w lecznicy:cool3: zmieniły w cud pieseczka staruszka z ulicy:-( Quote
Weronikaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Jak zwykle super , FIGA :cool3: Boreczku, wysoko ! :multi: Quote
Recommended Posts