Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borek kochany pozował do filmu - tylko operatorowi nikt nie powiedział że się kamerą nie kręci :-) o 360 stopni w każdym kierunku.
Oglądnięcie grozi skręceniem karku :-)

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A ja twierdze ze Borek chodzi jak model, stawia lapki z wielka klasa, model na wybiegu. :evil_lol:

A widziałaś na wybiegu jakieś dziury o które się można potknąć?
Nie dalam rady dziś do hotelu. Usnełam haniebnie o 7 nad ranem i to nad projektem, który miałam skończyć. Udalo się Tobie przywieźć pieska?

Posted

Yorija udalo mi sie powiadomic p. Tomka ze nie przywioze Bobika bo Uli mama, :loveu: wspanial kobieta powiedziala ze sie nim zaopiekuje. Yorija mam prosbe czy ktoras dziewczyna z Krakowa mogla by dla nas odebrac wyniki krwi od Krowka z lecunicy Arka, wszystko juz zaplacone tylko nalezy je odebrac i zapytac weta co sadzi o tych wynikach. Dziadunio przepraszam cie ze na twoim watku piszemy o Bobiku.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Yorija udalo mi sie powiadomic p. Tomka ze nie przywioze Bobika bo Uli mama, :loveu: wspanial kobieta powiedziala ze sie nim zaopiekuje. Yorija mam prosbe czy ktoras dziewczyna z Krakowa mogla by dla nas odebrac wyniki krwi od Krowka z lecunicy Arka, wszystko juz zaplacone tylko nalezy je odebrac i zapytac weta co sadzi o tych wynikach. Dziadunio przepraszam cie ze na twoim watku piszemy o Bobiku.

Myślę, że da się - tylko pytanie czy konkretnego veta pytać?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Niech no tylko Ulka wroci :angryy: i zobaczy ze nikt dziadzia nie odwiedza :crazyeye: wszyscy o nim zapomnieli :diabloti: to dopiero wam pokaze :mad:

O Dziadziu zapomnieć się nie da:shake:
więc codziennie Dziadziusia odwiedzam:lol:
choć nie zawsze coś dla niego zrymuję
to sprawdzam jak Dziadzio nasz się czuje:loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Niech no tylko Ulka wroci :angryy: i zobaczy ze nikt dziadzia nie odwiedza :crazyeye: wszyscy o nim zapomnieli :diabloti: to dopiero wam pokaze :mad:

Odwiedziłam - wracając z Pcimia - ale do lecznicy z badaniami już nie zdążyłam.
A Borek sobie tupta, wyczesałam chłopaka i on naprawdę się co raz bardziej interesuje światem :-)

Posted

Ale ciotki wirtualne nie odwiedzaja Borka, :angryy: zas tym realnym dziekujemy za opieka nad nieborakiem, choc jak czytam wasze wiesci to on juz wcale taki nieborak nie jest. :shake:

Posted

Po konsultacji wetów :-) nieco burzliwych - zdecydowano, że będzie Borek dostawał 0,5 piguły Rimadylu dziennie. Do tego witaminka b-complex i hepatil. Wygląda, że lepiej po nich chodzi :-)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ale ciotki wirtualne nie odwiedzaja Borka, :angryy: zas tym realnym dziekujemy za opieka nad nieborakiem, choc jak czytam wasze wiesci to on juz wcale taki nieborak nie jest. :shake:

Dziadzio jest nie Borak:mad:
Tylko Borek przecie:p
same go tak nazwałyście:diabloti:
i już o tym nie wiecie?:crazyeye:
Trochę serca, miseczka:eviltong:
opieka w lecznicy:cool3:
zmieniły w cud pieseczka
staruszka z ulicy:-(