agamika Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ada-jeje napisał(a):A co u naszego dziadzia bo jakos wszyscy o nim zapomnieli. :angryy: w hotelu bez zmian ... dziadzio sobie tam jest ... i czeka , drepta na spacerki przydałoby sie może rymadyl (? nie wiem czy dobrze napisałam ) dziadziowi kupić bo Pan Tomek finansuje go już od ponad 3 tyg sam :shake: Quote
Yorija Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 agamika napisał(a):w hotelu bez zmian ... dziadzio sobie tam jest ... i czeka , drepta na spacerki przydałoby sie może rymadyl (? nie wiem czy dobrze napisałam ) dziadziowi kupić bo Pan Tomek finansuje go już od ponad 3 tyg sam :shake: Z rimadylem wiem :-( jak tam byłam ostatnio czyli grubo ponad 3tyg. to Pan Tomek mówił że go kupi a ja że go zfinansuję. Z czego się nie wycofuję i zamierzałam dziś lub przy najbliższej wizycie za ten Rimadyl pieniążka zwrócić :-) Tylko jakoś tak mi się poukładało dziwnie i nie zrobiłam wczesniej - ja paskudna wiem.:mad: Quote
Weronikaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zapraszam na bazarek dla Dziadzia !!! :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118428 Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Przecież dla Dziadzia są pieniążki na leki! Ada-jeje musi się wypowiedzieć w kwestii finansowej :cool3: Weronika dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nie jestem w stanie wypowiedziec sie na temat kasy dla dziadzia bo pan Tomek nie odpowiedzial na meila, i stoimy w miejscu ile trzeba zaplacic za pobyt Dziadzia.:crazyeye: Quote
Jagienka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']Nie jestem w stanie wypowiedziec sie na temat kasy dla dziadzia bo pan Tomek nie odpowiedzial na meila, i stoimy w miejscu ile trzeba zaplacic za pobyt Dziadzia.:crazyeye: Może lepiej będzie do niego zadzwonić? Na stronie hotelu podany jest telefon: http://www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm Maili może nie mieć czasu czytać? Albo mu umknął? Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Przed napisaniem meila dzwonilam do pana Tomka, zas na mojego miela dostalam tylko krotkie info ze odpisze, ale niestety bez echa. :crazyeye: Quote
Weronikaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ulaa napisał(a):Przecież dla Dziadzia są pieniążki na leki! Ada-jeje musi się wypowiedzieć w kwestii finansowej :cool3: Weronika dzięki :loveu::loveu::loveu: Nie ma za co dziękować :lol: To przecież dla Dziadeczka ! :loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ada-jeje napisał(a):Przed napisaniem meila dzwonilam do pana Tomka, zas na mojego miela dostalam tylko krotkie info ze odpisze, ale niestety bez echa. :crazyeye: policzcie dni od kiedy jest dziadzio to trzeba pomnożyć razy 15 zł - Pan Tomek na pewno(!) nie będzie pamiętał dokładnie od kiedy dlatego kwoty nie poda :lol: . On już tak ma : serce do psów ... brak głowy do kasy . Ktoś nieuczciwy łatwo by go oszukał :shake: - u Niego trzeba samemu pamiętać o wpłatach :evil_lol: i pilnować wysyłania fv przelewowych :roll::lol: . To jest człek zakręcony ;) Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Po pierwsze zeby przelac kase potrzebne jest konto, wlasnie to mial przekazac meilem. Ulka jak pan Tomasz poda nr. konta i przelejemy pieniazki to bedzie koniec kasy dla dziadzia na dalsze trzymanie go w hoteliku. Quote
agamika Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ada-jeje napisał(a):Po pierwsze zeby przelac kase potrzebne jest konto, wlasnie to mial przekazac meilem. Ada-jeje masz pw Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Koniec kasy? :placz: To trzeba będzie stale robic bazarki, nie ma wyjścia. Hotelik to jego jedyna szansa na życie. Przynajmniej do jesieni... Domku, gdzie jesteś?????????? :placz: Quote
Yorija Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Za leki Dzidzia zaplacone. Co do faktury za hotelik to Pan Tomek prosił o wysłanie mailem albo sms nawet danych fundacji do faktury oraz kwoty. Quote
Weronikaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ulaa napisał(a):Koniec kasy? :placz: To trzeba będzie stale robic bazarki, nie ma wyjścia. Hotelik to jego jedyna szansa na życie. Przynajmniej do jesieni... Domku, gdzie jesteś?????????? :placz: Ja mogę bazarki robić, nie ma sprawy, tylko problem w tym, że mi już rzeczy w domu zabrakło do wystawiania :cool1: Quote
Jagienka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ulaa napisał(a): Hotelik to jego jedyna szansa na życie. Przynajmniej do jesieni... A potem co? Quote
Cekinka13* Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Fajnusi jest :loveu: Niedługo dostanie coś ode mnie z bazarku. Quote
Ada-jeje Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Mamy dla dziadzia na oplacenie hoteliku tylko do 17.08. i co dalej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Anashar Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A gdzie on jest ogłaszany? Ma cegiełki na allegro? Skoro nie macie już na niego funduszy chyba najwyższa pora zacząć ich na gwałt szukać:shake: Quote
Ada-jeje Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Stad moj ALARM zeby zalozycielce watku przypomniec o dalszym zbieraniu funduszy, jak rowniez o oglaszaniu dziadzia i szukaniu DS. Quote
Ulaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Przecież podobno nie wolno nam cegiełek na allegro robić :crazyeye: Ślicznie wygląda :loveu: Quote
Ada-jeje Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A gdzie sa obiecane bazarki. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bylysmy na spotkaniu w biurze i mozna wystawiac Allegro tylko ze trzeba chociaz wysylac do wplacajacych meila i na to musi byc sciaga z netu jako podklad do ksiegowosci. Quote
Anashar Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cegiełki można robić, dowiadywałem się tego w Allegro swego czasu;) Quote
Ulaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Anashar napisał(a):Cegiełki można robić, dowiadywałem się tego w Allegro swego czasu;) Chodzi o pozwolenie dla Fundacji, bo z Allegro mamy wszystko co trzeba, także nie w tym problem Anashar. Ada-jeje, czyli mają być podziękowania w formie meila? Nie wystarczy sam koment jak mówiła kobitka w biurze rachunkowym? Quote
Ada-jeje Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dokladnie tak to zrozumialam dopoki nie mamy zezwolenia z gory na kwestowanie na cala Polske. Quote
Recommended Posts