Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A co u naszego dziadzia bo jakos wszyscy o nim zapomnieli. :angryy:

w hotelu bez zmian ... dziadzio sobie tam jest ... i czeka , drepta na spacerki

przydałoby sie może rymadyl (? nie wiem czy dobrze napisałam ) dziadziowi kupić bo Pan Tomek finansuje go już od ponad 3 tyg sam :shake:

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
w hotelu bez zmian ... dziadzio sobie tam jest ... i czeka , drepta na spacerki

przydałoby sie może rymadyl (? nie wiem czy dobrze napisałam ) dziadziowi kupić bo Pan Tomek finansuje go już od ponad 3 tyg sam :shake:

Z rimadylem wiem :-( jak tam byłam ostatnio czyli grubo ponad 3tyg. to Pan Tomek mówił że go kupi a ja że go zfinansuję. Z czego się nie wycofuję i zamierzałam dziś lub przy najbliższej wizycie za ten Rimadyl pieniążka zwrócić :-)
Tylko jakoś tak mi się poukładało dziwnie i nie zrobiłam wczesniej - ja paskudna wiem.:mad:

Posted

Przecież dla Dziadzia są pieniążki na leki!
Ada-jeje musi się wypowiedzieć w kwestii finansowej :cool3:

Weronika dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie jestem w stanie wypowiedziec sie na temat kasy dla dziadzia bo pan Tomek nie odpowiedzial na meila, i stoimy w miejscu ile trzeba zaplacic za pobyt Dziadzia.:crazyeye:

Posted

Ulaa napisał(a):
Przecież dla Dziadzia są pieniążki na leki!
Ada-jeje musi się wypowiedzieć w kwestii finansowej :cool3:

Weronika dzięki :loveu::loveu::loveu:

Nie ma za co dziękować :lol: To przecież dla Dziadeczka ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Przed napisaniem meila dzwonilam do pana Tomka, zas na mojego miela dostalam tylko krotkie info ze odpisze, ale niestety bez echa. :crazyeye:

policzcie dni od kiedy jest dziadzio to trzeba pomnożyć razy 15 zł - Pan Tomek na pewno(!) nie będzie pamiętał dokładnie od kiedy dlatego kwoty nie poda :lol: . On już tak ma : serce do psów ... brak głowy do kasy . Ktoś nieuczciwy łatwo by go oszukał :shake: - u Niego trzeba samemu pamiętać o wpłatach :evil_lol: i pilnować wysyłania fv przelewowych :roll::lol: .

To jest człek zakręcony ;)

Posted

Po pierwsze zeby przelac kase potrzebne jest konto, wlasnie to mial przekazac meilem. Ulka jak pan Tomasz poda nr. konta i przelejemy pieniazki to bedzie koniec kasy dla dziadzia na dalsze trzymanie go w hoteliku.

Posted

Koniec kasy? :placz:
To trzeba będzie stale robic bazarki, nie ma wyjścia.

Hotelik to jego jedyna szansa na życie. Przynajmniej do jesieni...
Domku, gdzie jesteś?????????? :placz:

Posted

Ulaa napisał(a):
Koniec kasy? :placz:
To trzeba będzie stale robic bazarki, nie ma wyjścia.

Hotelik to jego jedyna szansa na życie. Przynajmniej do jesieni...
Domku, gdzie jesteś?????????? :placz:

Ja mogę bazarki robić, nie ma sprawy, tylko problem w tym, że mi już rzeczy w domu zabrakło do wystawiania :cool1:

Posted

A gdzie sa obiecane bazarki. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bylysmy na spotkaniu w biurze i mozna wystawiac Allegro tylko ze trzeba chociaz wysylac do wplacajacych meila i na to musi byc sciaga z netu jako podklad do ksiegowosci.

Posted

Anashar napisał(a):
Cegiełki można robić, dowiadywałem się tego w Allegro swego czasu;)

Chodzi o pozwolenie dla Fundacji, bo z Allegro mamy wszystko co trzeba, także nie w tym problem Anashar.

Ada-jeje, czyli mają być podziękowania w formie meila? Nie wystarczy sam koment jak mówiła kobitka w biurze rachunkowym?