Yorija Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ulaa napisał(a):Ty passqdo :evil_lol: zapomniałaś o fan klubie i sama chcesz podziwiać Borka :mad::placz: Wszystkie Borkowe ciocie zapraszamy podziwiać własnemi oczema. Quote
Ulaa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Echhh gdyby to było możliwe :-( Musiałoby nam zniknąc z 10 psów i pół tony papierów, a w baku auta cudownym sposobem pojawiła się niespodzianka z napisem "na wizytę u Dziadzia"... Jedyne pocieszenie to takie, że ma wspaniałą opiekę, jakiej nie miałby nigdzie indziej. Quote
Ada-jeje Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wracajac do postu 321 i 323, na sronie pierwszej wpisalas wszystko prawidlowo wedlug aukcji, a na koncie nie zawsze wpisy sa poprawnie wpisane dla ktorego psa jest wplata, i stad ta pomylka. Zas o ta roznice nalezy pomniejszyc stan plat Bobika bo tylko na te dwa psy byly aukcje. Quote
Ulaa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Na Bobiku nie ma jeszcze 1 posta rozliczeń. Tylko Dziadziuś ma tak pięknie :lol: Quote
Yorija Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jak mi jutro jakieś UFO na głowie nie wyląduje to jadę do Dziadka. Tylko jak tu napisać do dziewczyn o tej godzinie :placz:. A dziś niby niewinna rzecz - poszliśmy do vetki lokalnej pazurki przyciąć. I tak ciachnęła pazur Dusi, że zamiast do hotelu robię za strażnika zabandażowanej łapy. I tak mi dobrze poszło, że usnełam z Duśką na kanapie :lol:. Quote
Ulaa Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Buuuuuu to ja już pewnie nie poczytam wieści o Dziadziu, a myślałam, że teraz będą... A ta wetka co, myślała że Dusia tipsy ma? :roll: Quote
Ada-jeje Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Chociaz jeden usmiech na dobranoc "tipsy ma" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Weronikaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Na dzień dobry też uśmiech :D i podskok w górę ! :loveu: Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kurcze - dziewczyny śpią chyba nadal. Krakófki spiochy - ja się jeszcze nie położyłam spać a one jeszcze nie wstaly. Co za żywot. Pobudka do Dziadka jechać trzeba. Quote
Weronikaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ooo, przepraszam, ja już jestem na nogach hohoho :eviltong: Jedźcie do Dziadzia, a my tu na wieści i FILMIK czekamy :cool3::cool3::cool3: Quote
Figa Bez Maku Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wyściskaj Dziadunia ( tylko delikatnie coby mu kruchych kosteczek nie połamać):cool3: ode mnie i od Fiśki:multi::eviltong: Quote
Ulaa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Przez 2 tyg. nie będę wiedziała co u Dziadzia... :cool1: Miźnijcie go ode mnie :loveu: Quote
agamika Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ulaa napisał(a):Przez 2 tyg. nie będę wiedziała co u Dziadzia... :cool1: Miźnijcie go ode mnie :loveu: ale liźnięć po rękach od niego nie będę przekazywać :evil_lol: w zamian (słodki jest, zawsze podejdzie zeby w ręke "pocałować" - prawdziwy dżentelmen :loveu: ) Quote
Ulaa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 agamika napisał(a):ale liźnięć po rękach od niego nie będę przekazywać :evil_lol: w zamian (słodki jest, zawsze podejdzie zeby w ręke "pocałować" - prawdziwy dżentelmen :loveu: ) No wiesz co :placz: chcesz sobie całą kochaność Dziadzia zatrzymać dla siebie!! Następna co się nie chce Dziadziem dzielić :mad: Proszę natychmiast przekazać liźnięcia, wszystkim Dziadziowym ciociom z daleka! Żadnych wykrętów :mad: Znalazła się kolekcjonerka liźnięć :mad::mad::mad: PS. Może przy odbiorze Bobiczka z hoteliku za ok 2 tyg. zobaczę Dziadzia :multi::loveu: Pewnie mnie nie pozna, ale i tak go kocham :loveu: Quote
agamika Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :mad: nie , nie i jeszcze raz nie ...nie zamierzam nikogo po rekach lizać :diabloti: ewentualnie zaoraszam do Siebie mam 5 psów ... chętnie przekażą wszelką ilośc liźniec :diabloti: a ZOłza nawet nosem w oko przyłoży z miłości :diabloti: (tylko bez kotów proszę ... Agatka Yoriji dla mojej Zołzy to juz zbytni stres na następne pół roku :evil_lol:) przyjedziesz, to sama odbierzesz liźnięcia od Ufoka :eviltong: Quote
Ulaa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 ... do tego przezywa Dziadzia! :placz: Może se go weź wogóle na zawsze, co? :cool3::cool3::cool3::loveu: Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ulaa napisał(a):... do tego przezywa Dziadzia! :placz: Może se go weź wogóle na zawsze, co? :cool3::cool3::cool3::loveu: Teeee Ciotka wyjeżdża i tak bez sprawdzenia domu i wizyty przedadopcyjnech chce Boreczka wydać? Ja się bez wizyty nie zgadzam :-) A który to Bobik w hotelu Ulooowy? A jedziecie we wszytkie futra wielkie na ten urlop? Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wyręczając Mandaryna Wielkiego w związku z olimpiady czasem konczącym się a tuż przed nadejściem igrzysk każdej bezdomnej istocie w chwili owej nadejm imię - amulet które to ma sprawić iż bezdomność owej istoty skończy się nim ceremonia zamknięcia igrzysk nastąpi Nadajemy więc Tobie mordeczko imię Bhor Ek i czekamy czy nasze mandaryńske zaklęcia na polskiej ziemi moc swoją czarodziejską objawią w krasie pełnej Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kochane cioteczki od poniedzialku przez dwa tygodnie bedziemy was prosic o dodtkowa opieke nad naszym Bobikiem, :lol: Ulka jedzie sie urlopowac :angryy: a Bobisia ktory jest u niej na DT do hotelu wysyla, jedza niedobra. :eviltong: Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ada-jeje napisał(a):Kochane cioteczki od poniedzialku przez dwa tygodnie bedziemy was prosic o dodtkowa opieke nad naszym Bobikiem, :lol: Ulka jedzie sie urlopowac :angryy: a Bobisia ktory jest u niej na DT do hotelu wysyla, jedza niedobra. :eviltong: Sie zrobi - ręcami kogo tam poniesie do hotelu - w specjalnym pakiecie jakuzzi, sauna, masaże wodne, co tam miało jeszcze być? :-) Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Yorija a czy ktoras z was wybiera sie do dziadunia w poniedzialek, :crazyeye: mialybysmy okazje sie poznac :loveu: i od razu porozmawiac jakie wygody nalezy przygotowac Bobikowi. :evil_lol: Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ada-jeje napisał(a):Yorija a czy ktoras z was wybiera sie do dziadunia w poniedzialek, :crazyeye: mialybysmy okazje sie poznac :loveu: i od razu porozmawiac jakie wygody nalezy przygotowac Bobikowi. :evil_lol: O której w poniedziałek? Jest szansa sie wybrać :-) Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 mamy byc u pana Tomka miedzy 9 a 11, a wiec bedziemy o 11, bo o 9 to ja dopiero wyjechac moge, najpierw musze o swoje stadko zadbac zeby moc w trase ruszyc. Quote
Weronikaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Borek, a może tak przed wieczorkiem w górę hopniesz ???? :loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dopiszemy dzis dziaduniowi 10 zl. od Piegusek 1510, do czasu powrotu Uli znow beda powiadomienia na watku a nie w pierwszym poscie. Quote
Recommended Posts