Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
Ty passqdo :evil_lol: zapomniałaś o fan klubie i sama chcesz podziwiać Borka :mad::placz:

Wszystkie Borkowe ciocie zapraszamy podziwiać własnemi oczema.

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Echhh gdyby to było możliwe :-( Musiałoby nam zniknąc z 10 psów i pół tony papierów, a w baku auta cudownym sposobem pojawiła się niespodzianka z napisem "na wizytę u Dziadzia"...
Jedyne pocieszenie to takie, że ma wspaniałą opiekę, jakiej nie miałby nigdzie indziej.

Posted

Wracajac do postu 321 i 323, na sronie pierwszej wpisalas wszystko prawidlowo wedlug aukcji, a na koncie nie zawsze wpisy sa poprawnie wpisane dla ktorego psa jest wplata, i stad ta pomylka. Zas o ta roznice nalezy pomniejszyc stan plat Bobika bo tylko na te dwa psy byly aukcje.

Posted

Jak mi jutro jakieś UFO na głowie nie wyląduje to jadę do Dziadka. Tylko jak tu napisać do dziewczyn o tej godzinie :placz:.

A dziś niby niewinna rzecz - poszliśmy do vetki lokalnej pazurki przyciąć. I tak ciachnęła pazur Dusi, że zamiast do hotelu robię za strażnika zabandażowanej łapy. I tak mi dobrze poszło, że usnełam z Duśką na kanapie :lol:.

Posted

Buuuuuu to ja już pewnie nie poczytam wieści o Dziadziu, a myślałam, że teraz będą...

A ta wetka co, myślała że Dusia tipsy ma? :roll:

Posted

Kurcze - dziewczyny śpią chyba nadal. Krakófki spiochy - ja się jeszcze nie położyłam spać a one jeszcze nie wstaly. Co za żywot. Pobudka do Dziadka jechać trzeba.

Posted

Ulaa napisał(a):
Przez 2 tyg. nie będę wiedziała co u Dziadzia... :cool1: Miźnijcie go ode mnie :loveu:

ale liźnięć po rękach od niego nie będę przekazywać :evil_lol: w zamian

(słodki jest, zawsze podejdzie zeby w ręke "pocałować" - prawdziwy dżentelmen :loveu: )

Posted

agamika napisał(a):
ale liźnięć po rękach od niego nie będę przekazywać :evil_lol: w zamian

(słodki jest, zawsze podejdzie zeby w ręke "pocałować" - prawdziwy dżentelmen :loveu: )

No wiesz co :placz: chcesz sobie całą kochaność Dziadzia zatrzymać dla siebie!!
Następna co się nie chce Dziadziem dzielić :mad:
Proszę natychmiast przekazać liźnięcia, wszystkim Dziadziowym ciociom z daleka! Żadnych wykrętów :mad:
Znalazła się kolekcjonerka liźnięć :mad::mad::mad:

PS. Może przy odbiorze Bobiczka z hoteliku za ok 2 tyg. zobaczę Dziadzia :multi::loveu: Pewnie mnie nie pozna, ale i tak go kocham :loveu:

Posted

:mad: nie , nie i jeszcze raz nie ...nie zamierzam nikogo po rekach lizać :diabloti: ewentualnie zaoraszam do Siebie mam 5 psów ... chętnie przekażą wszelką ilośc liźniec :diabloti: a ZOłza nawet nosem w oko przyłoży z miłości :diabloti:
(tylko bez kotów proszę ... Agatka Yoriji dla mojej Zołzy to juz zbytni stres na następne pół roku :evil_lol:)

przyjedziesz, to sama odbierzesz liźnięcia od Ufoka :eviltong:

Posted

Ulaa napisał(a):
... do tego przezywa Dziadzia! :placz:

Może se go weź wogóle na zawsze, co? :cool3::cool3::cool3::loveu:

Teeee Ciotka wyjeżdża i tak bez sprawdzenia domu i wizyty przedadopcyjnech chce Boreczka wydać? Ja się bez wizyty nie zgadzam :-)

A który to Bobik w hotelu Ulooowy? A jedziecie we wszytkie futra wielkie na ten urlop?

Posted

Wyręczając Mandaryna Wielkiego
w związku z olimpiady czasem konczącym się a tuż przed nadejściem igrzysk
każdej bezdomnej istocie w chwili owej nadejm imię - amulet
które to ma sprawić
iż bezdomność owej istoty skończy się nim ceremonia zamknięcia igrzysk nastąpi
Nadajemy więc Tobie mordeczko imię
Bhor Ek
i czekamy czy nasze mandaryńske zaklęcia na polskiej ziemi moc swoją czarodziejską objawią w krasie pełnej

Posted

Kochane cioteczki od poniedzialku przez dwa tygodnie bedziemy was prosic o dodtkowa opieke nad naszym Bobikiem, :lol: Ulka jedzie sie urlopowac :angryy: a Bobisia ktory jest u niej na DT do hotelu wysyla, jedza niedobra. :eviltong:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kochane cioteczki od poniedzialku przez dwa tygodnie bedziemy was prosic o dodtkowa opieke nad naszym Bobikiem, :lol: Ulka jedzie sie urlopowac :angryy: a Bobisia ktory jest u niej na DT do hotelu wysyla, jedza niedobra. :eviltong:

Sie zrobi
- ręcami kogo tam poniesie do hotelu
- w specjalnym pakiecie jakuzzi, sauna, masaże wodne, co tam miało jeszcze być?

:-)

Posted

Yorija a czy ktoras z was wybiera sie do dziadunia w poniedzialek, :crazyeye: mialybysmy okazje sie poznac :loveu: i od razu porozmawiac jakie wygody nalezy przygotowac Bobikowi. :evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Yorija a czy ktoras z was wybiera sie do dziadunia w poniedzialek, :crazyeye: mialybysmy okazje sie poznac :loveu: i od razu porozmawiac jakie wygody nalezy przygotowac Bobikowi. :evil_lol:

O której w poniedziałek? Jest szansa sie wybrać :-)