IKA & SONIA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Ponieważ dziś Figa bogata:cool1: poleciała do Ciebie Kasiu 2 rata:cool3: A na konto Fundacji dla Dziadunia obiecana składka już frunie:multi: A kasa z bazarku zdecydujcie dla kogo gdzie bardziej jest w złotówki ubogo? Figa Twoje wiersze są rewelacyjne:loveu::loveu::loveu: P.S. dzięki za wpłatę, jak tylko dotrze potwierdzę. Quote
Figa Bez Maku Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ulaa napisał(a):, a jeśli masz na myśli nadwyżkę, to może Czapi, która jedzie do Agaty69 na DT i nie ma ani złotówki... To ten środkowy bannerek w moim podpisie) Nieprecyzyjnie się wyraziłam..tzn tak: obiecałam dla Dziadzia składkę 20 zł miesięczne i to jest nietykalne, Dziadziowe:mad::razz:..a za bazarek to : mogę albo wysłać dla Ika&Sonia, mogę też na fundację...poprosić o przelanie..zdecydujecie...Wy lepiej widzicie jakie są potrzeby...jeżeli Dziadzio leży na pieniądzach:diabloti: a biedna Czapi nie ma ani grosika to ja nie mam nic przeciwko temu żeby Dziadunio zasponsorował koleżankę:cool3:..tylko w poniedziałek Ulka , która wygra ( chyba) bazarek musi wiedziec na jakie konto ma przelać pieniądze..... Quote
IKA & SONIA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Nieprecyzyjnie się wyraziłam..tzn tak: obiecałam dla Dziadzia składkę 20 zł miesięczne i to jest nietykalne, Dziadziowe:mad::razz:..a za bazarek to : mogę albo wysłać dla Ika&Sonia, mogę też na fundację...poprosić o przelanie..zdecydujecie...Wy lepiej widzicie jakie są potrzeby...jeżeli Dziadzio leży na pieniądzach:diabloti: a biedna Czapi nie ma ani grosika to ja nie mam nic przeciwko temu żeby Dziadunio zasponsorował koleżankę:cool3:..tylko w poniedziałek Ulka , która wygra ( chyba) bazarek musi wiedziec na jakie konto ma przelać pieniądze..... Ja mam propozycje! W takim razie odliczcie kwotę z bazarku od kwoty, którą pożyczyłam na paliwo dla Dziadunia i niech te pieniążki zasilą konto Czapi. Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Agamika i Yorija jest dom chetny dla duzego psa, najlepiej sunia w miare mloda, do budy, do ogrodu z wstepem do domu, zaden kojec zaden lancuch, pisze na tym watku poniewaz jest to dom w Krakowie moze macie taka bide pasujaca do tego DS. Pani zadzwonila i pytala o naszego Bethowena, ale on juz wczoraj znalazl DS. Quote
Yorija Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ada-jeje napisał(a):Agamika i Yorija jest dom chetny dla duzego psa, najlepiej sunia w miare mloda, do budy, do ogrodu z wstepem do domu, zaden kojec zaden lancuch, pisze na tym watku poniewaz jest to dom w Krakowie moze macie taka bide pasujaca do tego DS. Pani zadzwonila i pytala o naszego Bethowena, ale on juz wczoraj znalazl DS. Ja bym Pani chętnie zaproponowałą pewną dużą sunie, którą w schronie widziałam - wilka i włochata - ale tyle o niej wiem :-) Natomiast "do budy" to jest takie stwierdzenie w którym coś nie jest fajnego :-( A jaki to jest duży? Wielkości Dziadka - Borka czy dużo większy? Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Bethowen to byl bernardyn, moge dac ci nr. tel. na PW, a napisalam tutaj bo jestescie z Krakowa czyli latwo wam przeprowadzic wizyte przedadopcyjna. Moze to byc ONek Leos, benek jedym slowem duzy futrzak. Quote
Weronikaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No to same dobre info :lol::lol::lol: Dziękujemy, że przy nim jesteście, dziewczyny ! :p Quote
Yorija Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ulaa napisał(a):Nie wiem czym się bardziej zachwycać, czy ślicznym mocnym grubym Dziadziem w szeleczkach, czy wierszykami Figi :evil_lol: Dziadzio gruby? To chyba z tym czymś - czarnym grubym w tle się Cioteczce pomyliło :lol: Borek dziś znów na spacerku rano - on musi mieć koniecznie szeleczki bo boksy są na pewnym podwyższeniu - nie stoją na ziemi - i Borek bez pomocy by po prostu spadł :placz: Więc pożyczyliśmy szeleczki - przymierzyliśmy - wypróbowaliśmy i zdały egzamin. Jutro Borek wystąpi we własnych szeleczkach - koloru niebieskiego :oops: - nie było czarnych - całę szczęście, że różowych nie było. A po za tym, że Dziadzio żwawy to jeszcze poszczekuje:loveu: A z badaniami-szczepieniami to kolejne zawirowania. Vet Rafał :loveu: będzie w poniedziałek rano w hoteliku szczepić kilka nowych nabytków.No to Pan Tomek powiedział, że od razu go weźmie na prześwietlenie a potem morfologia i zaszczepi. I ja się w imieniu Cioteczek zgodziłam i poprosiłam aby tak było - Pan Tomek zadzwonił umówić Borka - ale jednak jest to za wcześnie po antybiotyku. A Panu Tomkowi to on się bardzo podoba i się Pan Tomek sam o niego troszczy. Więc umówił Borka na piątek. Ale według niego nie ma tam, żadnych mechanicznych uszkodzeń - że to raczej starosć daje mu się we znaki, że nie widać żeby bolało.. No i w poniedziałek zostanie oglądniety - jeśli fachowa doktorska siłą stwierdzi, że coś nie tak to od razu może jechć na zdjęcia - a jeśli nie to odczekać mozna do piątku, zrobić morfologie, zdjecia i zaszczepić za jednym zamachem. I to chyba wersja ostateczna planów weterynaryjnych. Jak już będzie po badaniach to pewnie vet zdecyduje czy moze jakieś preparaty wzmacniajace na stawy czy coś takiego. A wtedy pieniążki ze skłądek jak znalazł :-) Aaaa i jeszcze coś dodam. Borek się ożywia na widok innych psów. A jak Kora przechodziłą obok (śliczna taka Oneczka) to był wyraźnie zainteresowany :loveu: Quote
Yorija Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ada-jeje napisał(a):Bethowen to byl bernardyn, moge dac ci nr. tel. na PW, a napisalam tutaj bo jestescie z Krakowa czyli latwo wam przeprowadzic wizyte przedadopcyjna. Moze to byc ONek Leos, benek jedym slowem duzy futrzak. A to poproszę :-) Może nawet tę wielką włochatą pannę można by dla nich wyciągnąć ze schronu gdyby się spodobała :-) Pogadam jeszcze z Agą i może coś wymyślimy :-) Quote
Figa Bez Maku Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziadzio ożywił się ,poszczekuje:loveu: w błękitnych szelkach paraduje:cool1: Yorija chciała mu dać różowe:crazyeye: ale zabrakło...szczęście Dziadziowe:multi: bo coby Kora powiedziała gdyby tę hańbę Dziadzia ujrzała?:shake:;) Quote
Yorija Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Dziadzio ożywił się ,poszczekuje:loveu: w błękitnych szelkach paraduje:cool1: Yorija chciała mu dać różowe:crazyeye: ale zabrakło...szczęście Dziadziowe:multi: bo coby Kora powiedziała gdyby tę hańbę Dziadzia ujrzała?:shake:;) Jak mi Ciotka Figa różowym jeszcze przed nosem pomiga To obiecuję albo zagrożę że jej różowe do gardła włożę W tym to kolorze jedynie zniosę gacie na pupę i więcej proszę Tak bzdurnych mi tu insynuacji nie wprowadzac do Borka sytuacji Ale gdyby ktoś miał domeczek w którym to mógłby zamieszkac Dziadeczek to ja wybrzydzac bardzo nie bede W nocy im tylko zmienię coś pędzlem W czarne, czerwone, może niebieskie I będzie to już totalne niebko pieskie :diabloti: Quote
IKA & SONIA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Figa i Yorija jesteście rewelacyjne!!!!!:smilecol: Figa ustaliłyśmy z Adą - jeje, żeby przelać pieniążki z bazarku na moje konto a ja przeleję je bezpośrednio do Agaty u której będzie Czapi, ponieważ z konta fundacyjnego nie można przelewać pieniążków na konto prywatne. Quote
Ada-jeje Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 IKA & SONIA wejdz jeszcze na watek suni ktora jedzie do Agaty, bo ja nie wiem komu i ile trzeba bedzie zaplacic za paliwo, i to do tej osoby powinny byc przelane pieniazki, reszta zalatwiona. Quote
Weronikaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 To i ja oczywiście przyłożę się do zachwytów i powiem Wam - Yorija i Figa, że jesteście MEGA UZDOLNIONE !!! :loveu::loveu: Trzeba ten talent jakoś wykorzystać, ! :cool3: I prosimy o więcej wierszyków, bo sa cuuudaśne ! :lol::lol::lol: Quote
Yorija Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Weronika13 napisał(a):To i ja oczywiście przyłożę się do zachwytów i powiem Wam - Yorija i Figa, że jesteście MEGA UZDOLNIONE !!! :loveu::loveu: Trzeba ten talent jakoś wykorzystać, ! :cool3: I prosimy o więcej wierszyków, bo sa cuuudaśne ! :lol::lol::lol: Jak byscie widziały co Figa wypisuje na wątku u Kozaka - albo na innych wątkach :-) Quote
Weronikaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Heeeeej, że niby co ? :lol::lol::lol: Albo może wolę nie wiedzieć... :D Quote
Yorija Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Mam już szelki swoje własne nie są wielkie nie są ciasne Takie sam raz na spacerki Jestem wilczek Borek Wielki :loveu: Quote
Weronikaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 BRAWO !!! :loveu: Piękniutki Dziadzio ! :multi: :sweetCyb::mdleje: Quote
Figa Bez Maku Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Yorija'] Dziaduś kochany sie uśmiecha:loveu: pozbył się wreszcie piecho pecha:cool3: Oczkami żwawo w stronę suń mruga Tu jedna sunia, a tam znów druga:cool3::cool1: Ciotki na dogo tez uwodzi;) choć z Dziadzia przecież nie jest młodzik:evil_lol: wiersze mu piszą, na spacer biorą Dziadziuś ma grupę fanek sporą:loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='IKA & SONIA'] Figa ustaliłyśmy z Adą - jeje, żeby przelać pieniążki z bazarku na moje konto a ja przeleję je bezpośrednio do Agaty u której będzie Czapi, ponieważ z konta fundacyjnego nie można przelewać pieniążków na konto prywatne. Dobrze......jak to mówią :"przyjęłam ":evil_lol:A pojawiła się na bazarku konkurencja i przebiła Ulkę......:multi: Quote
Martecek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Yorija'] proszę proszę jaki się przystojniak robi z Dziadziusia :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Borek wygląda przeeeślicznie w tych gustownych, niebieskich szeleczkach. Niesamowite, jak on odżył:multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nie widzialam Borka na zywo, nie zdarzylam, :shake: ale na fotkach to on wcale nie wyglada na dziadunia. :shake: Quote
Recommended Posts