IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :-o o wszystkich cioteczka Figa napisała. Nie mogę :lol::lol::lol: Supeeer!!! Gratuluję talentu! Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Hm, Figa, jeśli będę się jutro nudzić to być może spróbuję.. Oj, Ty, zaraziłaś mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Yorija Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Figa Ciotka jest wspaniała cała prawie wyliniała od wierszyków, fraszek , słówek których u niej jest jak mrówek każdą bidę psią czy kocią wspiera całą swą ISTOTĄ Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No prosze jest i nastepna cioteczka utalentowana, ale ten dziadunio trafil :loveu: same talenta sie nim interesuja, :cool3: nie tylko pisza o nim rymowanki ale rowniez go regularnie odwiedzaja na watku i w hoteliku.:multi: Quote
Weronikaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzień dobry, Dziadzio wita z samego ranka !! :lol: Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Nie było mnie tyle a tutaj kandydatki do Nobla szaleją :-o Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Na allegro sprzedały się pierwsze cegiełki :multi: DZIĘKUJEMY! :multi: Quote
Weronikaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 jeszcze raz ! może ktosik wypatrzy ! :loveu: Quote
Martecek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ciesze sie razem z Wami ze cegielki sie sprzedaja, mysle ze duzo zrobilo wstawienie historii Dziadziusia na naszej klasie, stamtad wlasnie trafilam na aukcje Allegro z cegielkami dla niego i dorzucilam grosik od siebie;) pozdrowionka i usciski dla Was dziewczyny za ogromne serducho dla tych zwierzakow.... :cool2: Quote
zachary Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzisiaj przelałam na konto Dziadziusia 100 zł.Trzymaj się staruszku! Quote
agamika Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :lol: hahaha... a dziś niespodzianka ... dziadzio skończył antybiotyk , od dwóch dni żwawy jest to .... . :cool3: ma spacerki :loveu: rano wiem ze P.Tomek z Nim był, a popołudniu Yorija spacerowała z Dziadeczkiem słodkim , a jutro będa foty :cool3: Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Martecek']ciesze sie razem z Wami ze cegielki sie sprzedaja, mysle ze duzo zrobilo wstawienie historii Dziadziusia na naszej klasie, stamtad wlasnie trafilam na aukcje Allegro z cegielkami dla niego i dorzucilam grosik od siebie;) pozdrowionka i usciski dla Was dziewczyny za ogromne serducho dla tych zwierzakow.... :cool2: Martecek i u Dziadzia też jesteś :multi: Fajnie, że weszłaś na Dogo aby być na bieżąco w sprawach Bobika i Dziadzia, dziękujemy za pomoc :loveu: Wstawiłam go na NK w sumie bez większych nadziei na jakiekolwiek zainteresowanie... A tutaj taka niespodzianka :loveu: Może i jakiś domek się w nim zakocha? [quote name='zachary']Dzisiaj przelałam na konto Dziadziusia 100 zł.Trzymaj się staruszku! O rany dziękujemy!!!! A Agamika... normalnie powaliłaś mnie na kolana!!! Żwawy Dziadeczek, o rany nie mogę się doczekać fotek :multi::multi::multi: On ma dzięki Wam i p. Tomkowi lepszą opiekę niż kiedykolwiek w życiu, docenia to! :loveu: Quote
Martecek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no pewnie, że jestem :lol: finansowo będę wspierać psiaki jak tylko będę mogła a na n-k dawajcie więcej psiaków, tak jak pisałam, zwiększa to szanse jeśli nie adopcji to na pewno finansowe. Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A dziadunio ma juz 240 zl. w skarpecie bo wplynely juz pieniazki z Allegro od J3NNY :loveu: za cztery cegielki 20 zl. Quote
IKA & SONIA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 agamika napisał(a)::lol: hahaha... a dziś niespodzianka ... dziadzio skończył antybiotyk , od dwóch dni żwawy jest to .... . :cool3: ma spacerki :loveu: rano wiem ze P.Tomek z Nim był, a popołudniu Yorija spacerowała z Dziadeczkiem słodkim , a jutro będa foty :cool3: Niesamowite!!!! Kochany Dziaduś odżywa, aż łzy sie cisną do oczu na taką wspaniałą wiadomość!!!!!! Zdrowiej dziateńku i walcz!!!! Jeszcze nie wszystko stracone w twoim życiu!!! Quote
Weronikaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dziadunio, odżywa ! :multi::multi::multi: Dzięki pomocy niesamowitych cioć, Dziadzio znów 'stanie na nogach' !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 no koziołków nie fika :evil_lol: , ale jest ok ;) mój aparat sie buntował, a Yorija zapomniała hihihihihhahaaaa ale cos takiego mam http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/dziadzio100_7804.jpg link bo nie zmniejszyłam foty a i powiedziałam P.Tomkowi ze mamy kontakt z Wami , wiec nie martwcie sie ze myśli ze nie pamiętacie o dziadziu :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Njaważniejsze, że dziadunio powoli dochodzi do siebie:loveu::loveu::loveu: widać to na fotkach. Sierść wydaje się w dużo lepszym stanie!!! Quote
Figa Bez Maku Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jako rzekła Agamika:cool1: Dziadunio koziołków nie fika:evil_lol: Lecz nie dlatego ,że nie może:cool3: tylko w poważnym jest humorze:lol: Po prostu mu nie wypada:p być pośmiewiskiem stada:diabloti: Quote
Weronikaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Na tych fotkach to naprawdę ON ?!!!!!! Jaka przemiana ! :loveu::loveu::loveu: Śliczniusi ! Dziadunio, ale z Ciebie przystojniak ! No no no ! :lol::lol::lol: Quote
Weronikaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 AGAMIKA - [SIZE=2]BOMBA ! :lol::lol::lol::lol: Quote
Figa Bez Maku Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ponieważ dziś Figa bogata:cool1: poleciała do Ciebie Kasiu 2 rata:cool3: A na konto Fundacji dla Dziadunia obiecana składka już frunie:multi: A kasa z bazarku zdecydujcie dla kogo gdzie bardziej jest w złotówki ubogo? Quote
Ulaa Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Nie wiem czym się bardziej zachwycać, czy ślicznym mocnym grubym Dziadziem w szeleczkach, czy wierszykami Figi :evil_lol: (Figuniu dziękujemy za kasiorkę dla psiaków, a jeśli masz na myśli nadwyżkę, to może Czapi, która jedzie do Agaty69 na DT i nie ma ani złotówki... To ten środkowy bannerek w moim podpisie) Quote
Recommended Posts