Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa Ciotka jest wspaniała
cała prawie wyliniała
od wierszyków, fraszek , słówek
których u niej jest jak mrówek
każdą bidę psią czy kocią
wspiera całą swą ISTOTĄ

Posted

No prosze jest i nastepna cioteczka utalentowana, ale ten dziadunio trafil :loveu: same talenta sie nim interesuja, :cool3: nie tylko pisza o nim rymowanki ale rowniez go regularnie odwiedzaja na watku i w hoteliku.:multi:

Posted

ciesze sie razem z Wami ze cegielki sie sprzedaja, mysle ze duzo zrobilo wstawienie historii Dziadziusia na naszej klasie, stamtad wlasnie trafilam na aukcje Allegro z cegielkami dla niego i dorzucilam grosik od siebie;) pozdrowionka i usciski dla Was dziewczyny za ogromne serducho dla tych zwierzakow.... :cool2:

Posted

:lol: hahaha... a dziś niespodzianka ...

dziadzio skończył antybiotyk , od dwóch dni żwawy jest to .... .

:cool3:

ma spacerki :loveu:

rano wiem ze P.Tomek z Nim był, a popołudniu Yorija spacerowała z Dziadeczkiem słodkim , a jutro będa foty :cool3:

Posted

[quote name='Martecek']ciesze sie razem z Wami ze cegielki sie sprzedaja, mysle ze duzo zrobilo wstawienie historii Dziadziusia na naszej klasie, stamtad wlasnie trafilam na aukcje Allegro z cegielkami dla niego i dorzucilam grosik od siebie;) pozdrowionka i usciski dla Was dziewczyny za ogromne serducho dla tych zwierzakow.... :cool2:

Martecek i u Dziadzia też jesteś :multi: Fajnie, że weszłaś na Dogo aby być na bieżąco w sprawach Bobika i Dziadzia, dziękujemy za pomoc :loveu: Wstawiłam go na NK w sumie bez większych nadziei na jakiekolwiek zainteresowanie... A tutaj taka niespodzianka :loveu:
Może i jakiś domek się w nim zakocha?

[quote name='zachary']Dzisiaj przelałam na konto Dziadziusia 100 zł.Trzymaj się staruszku!

O rany dziękujemy!!!!

A Agamika... normalnie powaliłaś mnie na kolana!!! Żwawy Dziadeczek, o rany nie mogę się doczekać fotek :multi::multi::multi: On ma dzięki Wam i p. Tomkowi lepszą opiekę niż kiedykolwiek w życiu, docenia to! :loveu:

Posted

no pewnie, że jestem :lol: finansowo będę wspierać psiaki jak tylko będę mogła a na n-k dawajcie więcej psiaków, tak jak pisałam, zwiększa to szanse jeśli nie adopcji to na pewno finansowe.

Posted

agamika napisał(a):
:lol: hahaha... a dziś niespodzianka ...

dziadzio skończył antybiotyk , od dwóch dni żwawy jest to .... .

:cool3:

ma spacerki :loveu:

rano wiem ze P.Tomek z Nim był, a popołudniu Yorija spacerowała z Dziadeczkiem słodkim , a jutro będa foty :cool3:

Niesamowite!!!! Kochany Dziaduś odżywa, aż łzy sie cisną do oczu na taką wspaniałą wiadomość!!!!!! Zdrowiej dziateńku i walcz!!!! Jeszcze nie wszystko stracone w twoim życiu!!!

Posted

Ponieważ dziś Figa bogata:cool1:
poleciała do Ciebie Kasiu 2 rata:cool3:
A na konto Fundacji dla Dziadunia
obiecana składka już frunie:multi:
A kasa z bazarku zdecydujcie dla kogo
gdzie bardziej jest w złotówki ubogo?

Posted

Nie wiem czym się bardziej zachwycać, czy ślicznym mocnym grubym Dziadziem w szeleczkach, czy wierszykami Figi :evil_lol:

(Figuniu dziękujemy za kasiorkę dla psiaków, a jeśli masz na myśli nadwyżkę, to może Czapi, która jedzie do Agaty69 na DT i nie ma ani złotówki... To ten środkowy bannerek w moim podpisie)