Ulaa Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Świetnie Yorija, wielkie dzięki :loveu: Niech Dziadeczek odpoczywa i bierze lekarstwa, racja. A czy on jest wypuszczany z boksu czy cały czas sobie tam siedzi? Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ulaa napisał(a):Świetnie Yorija, wielkie dzięki :loveu: Niech Dziadeczek odpoczywa i bierze lekarstwa, racja. A czy on jest wypuszczany z boksu czy cały czas sobie tam siedzi? No właśnie bo może jednak powinien się trochę ruszać bo zardzewieje....:shake: Quote
Weronikaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Ada-jeje']Zasilamy skarpete dziadunia o kolejne 50 zl. od Anny C. i o 10 zl. od Weroniki, dziadunia ma obecnie 220 zl. do wykorzystania. DZIEKUJEMY :lol: w imieniu dziadunia. Ode mnie to tak naprawdę symbolicznie.. :oops: Quote
Figa Bez Maku Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Weronika znasz przypowieść o wdowim groszu?:cool3: Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Weronika znasz przypowieść o wdowim groszu?:cool3: Coś tam mi się kojarzy.. :) Następnym razem będzie hojniej :p Aha, no i hop w górę !!! ;) Quote
agamika Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 z boksu dizadek nie wychodzi , z powodu: 1 . psy bez szczepienia raczej nie są wyprowadzane - hotel to jednak skupisko wielu róznych psów , zaszczepionemu psu nic nie bedzie , ale jak dziadzio złapie jakiego syfa ? (jak trafia cos nieszczepionego - to tydzien kwrantanny, szczepienie i znowu kwarantanna) 2. pisałam ostatnio juz ze miał on problem z zejsciem z palety , ten tył wyraźnie go boli :-( ... troche bałabym sie te kruche kosteczki wyciagać z boksu jednak, jest tam dość wysoko jak na dziadka do zejscia z kojca ( Ulaa widziała boksy sa nad ziemią z drewnaina podłogą ) ... zresztą na razie go nawet nie ciagło do wyjścia , wczoraj dopiero pierwszy raz podszedł do wyjścia jak szłam ... tak wiec nie wiem czy spacery byłyby wskazane teraz , ja jestem codzien w hotelu obecnie i codzien z nim troche siedze Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 tak tylko pytam, on w sumie spacerów nie zna i nie potrzebuje. czuje się niepewnie na nowym terenie :shake: Quote
agamika Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 z samopoczuciem w hotelu nie jest zle ... na szczęscie znosi to o wiele lepiej niz niektóre psy (czyt. ten czarny obok niego , wulkan energii ) dostaje jedzenie, nikt go nie przegania, nie doskwiera mu pragnienie , samochody .... czuje sie juz bezpiecznie tam . Niestety zroił kupencje na palecie (w związku z tym na podsciółkę )ja w domu juz nic nie znalazłam :-( musze przeprać dopiero cos zeby mu zawieśc Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ach ta Dziadyga :mad: Ale to pewnie dlatego, że on luxusów nie zna :shake: Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dobrze, że trafił mu się taki dobry hotelik. I tym samym kochane cioteczki, które mu pomagają i zaglądają do niego :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 może ktoś pomoże ramolkowi na allegro? http://www.allegro.pl/item390154575_emerytura_pod_kolami_aut_charytatywna.html cegiełki :cool3: Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ta aukcja to prawdziwy wyciskacz łez :-( podbnie jak i u Bobika. Posłałąm oba linki gdzie się da ... Quote
Yorija Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agamika :loveu: kochana jest i jest tam codziennie i go troszkę zawsze pomizia :-) Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Obie Ciocie :loveu: Agamika :Rose: Yorija :Rose: Czy P. Tomek nie narzekał na słaby kontakt? Wszystko od Was wiemy i mu głowy nie chcę zawracać :oops: Quote
Figa Bez Maku Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Kochana cioteczka Agamika:loveu: biega codziennie do hotelika dogląda Dziadzia, pieluchy mu zmienia:crazyeye: a przeciez tak dużo ma do zrobienia:shake: Dzielna cioteczka Yorija też wszystkim:cool3:staruszkom sprzyja i na wage życia grosiki:cool3: od dobrej cioci Weroniki:loveu: dokonają tej sztuki że opiekę zapewnimy Dziadziowi -my...wnuki;):evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Brawo !!! jaki piekny wiersz z podziekowaniami dla kazdej z cioteczek.:loveu: To sie nazywa miec talent.:cool3: Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Figa :crazyeye: umieszczę ten wierszyk na naszej stronce Fundacji w dziale Dziadeczka :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ada-jeje napisał(a):Brawo !!! jaki piekny wiersz z podziekowaniami dla kazdej z cioteczek.:loveu: To sie nazywa miec talent.:cool3: A ciocia Ada -jeje to z biednej Figi sie śmieje:cool3::placz: Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Kochana cioteczka Agamika:loveu: biega codziennie do hotelika dogląda Dziadzia, pieluchy mu zmienia:crazyeye: a przeciez tak dużo ma do zrobienia:shake: Dzielna cioteczka Yorija też wszystkim:cool3:staruszkom sprzyja i na wage życia grosiki:cool3: od dobrej cioci Weroniki:loveu: dokonają tej sztuki że opiekę zapewnimy Dziadziowi -my...wnuki;):evil_lol: Rewelacyjny ten wierszyk :lol: cioteczki zasługują na to! Z takim poświęceniem sie nim zajmujecie:loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Figa ciocia ada-jeje sie nie smieje :shake: tylko ci talentu zazdrosci.:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cioci Ulii miejsce tu pierwsze:iloveyou: dla Niej też więc będzie wierszyk;) To Ona Dziadzia z ulicy zabrała i czule się nim zaopiekowała:multi: Dzięki cioci Ice& Soni pomocy Dziadunio ma gdzie spać w nocy...:lol: i w dzień także :oops:bo Dziadzio stareńki;) moje baby, dziewczyny, panienki:loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ada-jeje napisał(a):Figa ciocia ada-jeje sie nie smieje :shake: tylko ci talentu zazdrosci.:evil_lol: Ciociu Ada -jeje - drobna uwaga to nie talent tylko ..odwaga:diabloti: Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Figa, przecież Ty jesteś rewelacyjna !!!!!! :multi::multi::multi: Wymyślasz takie wierszyki na poczekaniu ??? Cioteczka, nonono, po prostu - no coments - świetnie !!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Gdybyś tylko Weroniko spróbowała wierszykami jak z rękawa byś sypała Quote
Recommended Posts