tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Myślę, że trzeba dać rodzinie trochę czasu. Quote
Zmysł Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 t_kasiek napisał(a):ale wspaniale !!!!!!!!!!!!!!! nie bylo mnie dwa dni a tutaj takie cudowne wiadomości - masz jakies wiadomosci z nowego domku dziewczynek ?? na razie mam zdjęcia z podróży. postaram się dzisiaj wkleić Quote
tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ależ Lulka wypiękniała, nie dziwię się, że ludzie się w niej zakochali. :multi: Lola nie chciała zaprezentować pycholka? Quote
Zmysł Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 tomcug napisał(a):Ależ Lulka wypiękniała, nie dziwię się, że ludzie się w niej zakochali. :multi: Lola nie chciała zaprezentować pycholka? zaraz wrzucę pychol. na razie chciałem pokazać, jakie panny już okazałe Quote
tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No i jak tu rozdzielać takie piękności. :p Wszystkiego najlepszego dziewczynki. :loveu: Quote
t_kasiek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ale super, ze sunie beda sie wychowywac razem :) Quote
Zmysł Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Tak, to wielkie szczęście. I to te, które czekały najdłużej Quote
wilczyca Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zmysł napisał(a):Tak, to wielkie szczęście. I to te, które czekały najdłużej czasem warto poczekać troszkę dłużej ;), kochane śliczne sunieczki ;) Quote
Zmysł Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Przepraszam za offa, ale zachęcam do wstąpienia do grona Skarbonkowiczów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210 Quote
anouk92 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zmysł gratuluję super adopcji:multi:. Trochę się czepiam ale one tak po ulicy bez smyczy?:crazyeye: Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 anouk92 napisał(a):Zmysł gratuluję super adopcji:multi:. Trochę się czepiam ale one tak po ulicy bez smyczy?:crazyeye: to był zamknięty parking;) Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Może jakieś świeże wieści. Np. od Sari?;) Quote
tomcug Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Od wszystkich szczeniorków chętnie poczytamy. :lol: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 tomcug napisał(a):Od wszystkich szczeniorków chętnie poczytamy. :lol: Najtrudniej o informacje od Rexa, ale myślę, że wszystko OK Quote
lapisl Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Może jakieś świeże wieści. Np. od Sari?;) Sari ma się dobrze. Ma wielki apetyt, ciągle chce jej się jeść :roll: Jest bardzo ciekawa świata :lol: Zaczyna się stawiać na większe od niej psy :roll:, co nie jest za bezpieczne. Ostatnio wyskoczyła na nią owczarkowa suka - duża, chyba ją trochę poszczypała, bo Sari uciekła i schowała się ... no jak myślicie za kogo ... za pancię :eviltong: , żebym ją obroniła. Integracja z kotami przebiega burzliwie :eviltong: Koty nabrały pewności siebie, no i Sari zaliczyła pacnięcie w nos. Jakoś się tym za bardzo nie przejęła. Za to pustoszy kocie miski :shake:, no mówię Wam żarłok nieprzeciętny. Jak piszę ten tekst to Sari śpi po "mokrym" spacerku. Nareszcie :multi: Ciągle uczymy się chodzenia na "luźnej" smyczy. Co z różnym skutkiem nam wychodzi ;) Dowiedziałam się ostatnio, ze na moim osiedlu wlepiają mandaty za puszczonego "bez smyczy" pisaka. Poza tym Sari szczeka na rowerzystów i samochody. Głupol jeden rzuca się za samochodami, dlatego muszę jej szczególnie pilnować. Postaram się zrobić nowe zdjęcia, zobaczycie jak się zmieniła ;) Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Dziękujemy za wieści i czekamy na zdjątka:loveu: Quote
tomcug Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jakie fajne wieści. No to teraz na zdjęcia czekamy. :multi: Quote
wilczyca Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 cudne wiadomości, lapisl czekamy teraż na również cudne zdjęcia .... i jeszcze więcej wiadomości :p Quote
Recommended Posts