t_kasiek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 widze foteczki :multi::multi::multi: alez ona wyrosła....a jaka jest piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Przepraszam za nieobecność na forum, ale powalił mnie ogrom nieszczęść nagłych i z różnych stron. Trochę czasu minie, jak się ze wszystkim uporam. Na razie nie mam ani czasu ani możliwości odwiedzania dogo. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócę. Nie tracę kontaktu z osobami "zwierzolubnymi", w razie potrzeb jestem pod telefonem, albo mailem (zmysl@op.pl). Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. PS. U Wiercioszka wszystko w porządku, opiekunka spisuje się na razie na medal Quote
Zmysł Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ......................................... Quote
Zmysł Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Bardzo dziękuję, ale muszę sobie ze wszystkim sam dać radę Jeszcze raz pozdrawiam. Pa Quote
tomcug Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Zmysł napisał(a):Bardzo dziękuję, ale muszę sobie ze wszystkim sam dać radę Jeszcze raz pozdrawiam. Pa A my trzymamy za Ciebie kciuki. Quote
lapisl Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 t_kasiek napisał(a):niestety nie bo Tabi to kundelek nie wilczek :) ale jak chcesz moge poszukac fotek, gdzie sobie razem spia :) A ja czekam i czekam :evil_lol: ... na foteczki oczywiście ;) Quote
t_kasiek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 lapisl napisał(a):A ja czekam i czekam :evil_lol: ... na foteczki oczywiście ;) kurcze zapomnialam :oops::roll::oops::roll: a z kim Tabi miała sobie spać bo juz nie pamietam o co chodziło ??? a watku nie mam czasu przeszukiwac........ Quote
lapisl Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='t_kasiek']kurcze zapomnialam :oops::roll::oops::roll: a z kim Tabi miała sobie spać bo juz nie pamietam o co chodziło ??? a watku nie mam czasu przeszukiwac........ Chodziło o zdjęcie psa i kota - jak razem sobie śpią :eviltong: Quote
t_kasiek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='lapisl']Chodziło o zdjęcie psa i kota - jak razem sobie śpią :eviltong: obiecuje ze po nowym roku pojade do rodzicow, przywioze fotk, zeskanuje i tutaj wrzuce :) Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Wiercioszek ma się bardzo dobrze, ale jest niezłym rozrabiaką. Wkrótce zdjęcia Quote
lapisl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale miałam szczeście, akurat się zalogowałam :lol: Dobrze, że jesteś ;) Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 lapisl napisał(a):Ale miałam szczeście, akurat się zalogowałam :lol: Dobrze, że jesteś ;) ja też się cieszę. Quote
lapisl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A to już tak na dłużej z nami zostaniesz? Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 postaram się. kilka osób prosiło mnie o pomoc np. w sprawach festynów na rzecz psiaków i innych i muszę jakoś popracować nad kilkoma wątkami;) Quote
lapisl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Odwiedzaj też ten :evil_lol: czekamy na fotki Wiercioszka. Quote
lapisl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A moja Sarcia łobuz jeden szaleje na spacerkach. Ma szczęście dziewczyna jej pierwsza zima taka naprawdę biała, a Sari uwielbia śnieg. Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 to też wrzuć zdjęcia, porównamy, czy są podobni Quote
lapisl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 OK, wiesz, że ja chętnie :evil_lol: Powinnam mieć zdjęcia ze spacerków zimowych, wrzucę przy okazji Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 no to fajnie, ja będę miał zdjęcia w następnym tygodniu Quote
lapisl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A reszta rodzeństwa, udało Ci się utrzymać z Państwem kontakt? Szczególnie z opiekunami dziewczynek Quote
Zmysł Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 lapisl napisał(a):A reszta rodzeństwa, udało Ci się utrzymać z Państwem kontakt? Szczególnie z opiekunami dziewczynek kontakt jest bardzo luźny, ale postaram się o jakieś nowe wieści Quote
Recommended Posts