Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmysł napisał(a):
wydaje mi się, że mają. Tomcug robiła.

Robiłam na różnych stronach, ale allegro nie :oops: (allegro maja te trzy szczeniaczki, o które nikt nie pyta - Fari, Frascati i chłopiec, nie pamiętam imienia). Dzisiaj już nie dam rady, jutro będzie Allegro.

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Robiłam na różnych stronach, ale allegro nie :oops: (allegro maja te trzy szczeniaczki, o które nikt nie pyta - Fari, Frascati i chłopiec, nie pamiętam imienia). Dzisiaj już nie dam rady, jutro będzie Allegro.

To byłoby super. Dzięki, masz tyle pracy. Ale dla Santy może nie rób, chociaż nie chcę zapeszać

Posted

byłam u Rexa ma sie świetnie, właściciele go uwielbiaja jedyny problem to płot z tyłu ogrodu psiak umi sie przecisnąć przez szczebelki wiec cały czas jest pilnowany żeby sobie krzywdy nie zrobił...

Posted

No tak w końcu to braciszek ale ma uszka do góry postawione i nie ma "okularków" wkoło oczu. Przez nie Bubiszon wydaje się taki smutny a taka z niej rozrabiara :mad:

Posted

[quote name='lapisl']No tak w końcu to braciszek ale ma uszka do góry postawione i nie ma "okularków" wkoło oczu. Przez nie Bubiszon wydaje się taki smutny a taka z niej rozrabiara :mad:
A Lola założyła okularki i przysnęła w solarium

Lola

Posted

A wiesz, że zastanawiałam się nad Lolą :lol: tylko wydawała mi się większa od Buby.
Lola jest świetna więc pewnie niedługo znajdzie kochający domek :loveu:

Posted

lapisl napisał(a):
A wiesz, że zastanawiałam się nad Lolą :lol: tylko wydawała mi się większa od Buby.
Lola jest świetna więc pewnie niedługo znajdzie kochający domek :loveu:

Sam się zastanawiam, że jeszcze nie ma domku:shake:

Posted

Zmysł, zastanawiam się, czy ogłaszać wszędzie pozostałe sunie (bo mogę, tak jak Misię i Plucika), czy może poczekać do Twojego powrotu. Bo skoro podaję namiary na Ciebie to trochę rozmija się z celem. Ty będziesz chciał czas poświęcić Rodzinie, poza tym pewnie nie będziesz miał dostępu do netu. Wypowiedz się, proszę. :lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł, zastanawiam się, czy ogłaszać wszędzie pozostałe sunie (bo mogę, tak jak Misię i Plucika), czy może poczekać do Twojego powrotu. Bo skoro podaję namiary na Ciebie to trochę rozmija się z celem. Ty będziesz chciał czas poświęcić Rodzinie, poza tym pewnie nie będziesz miał dostępu do netu. Wypowiedz się, proszę. :lol:

Poczekaj!

Santa pojechała do domku:multi:, zaopiekują się nią młodzi(stosunkowo) ludzie. bardzo sympatyczni i myślę, że będzie dobrze. Tym bardziej, że blisko, bo na warszwaskim Mokotowie.

Posted

Zmysł napisał(a):
Poczekaj!

Santa pojechała do domku:multi:, zaopiekują się nią młodzi(stosunkowo) ludzie. bardzo sympatyczni i myślę, że będzie dobrze. Tym bardziej, że blisko, bo na warszwaskim Mokotowie.

O mateńko, jaki to szczęśliwy wątek! Byle do końca tak szło! :multi: :multi: :multi: