Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Prison :loveu:
Kinguska - a proszę bardzo :cool1:

Reszta nieco później, bo trudno zmniejszać fotki, gdy program odmawia ci współpracy :razz:

Posted

Judyciak napisał(a):
Dzisiaj Prison :loveu:

Nom :) A ja nie mogłam się doczekać następnego odcinka (tzn tego), więc ściągnęłam i jeszcze nie obejrzałam i chyba o 20 obejrze...:evil_lol:

My mamy bardzo podobną tą obróżkę :D A Scofield słodkiii :loveu:

Posted

Owczarkowa - to super ;) A za ile ją kupiłaś? Ja za około 15 złotych.
Justys95 - odcinek był niezły, Michael dowiedział się, że Sara "umarła". I wyzwał Whistlera na pojedynek! :crazyeye: I niezła była akcja, jak Lechero chciał zabić Whistlera :shake: A tak nawiasem - dziękujemy ^^

Posted

Naszemu szanownemu i nieumiejącemu robić foty :cool1: paparazziemu, udało się coś cyknąć Michaelowi Scofieldowi na balkonie. Niesamowite i fascynujące po prostu.

Posted

[quote name='Pimpek']Judyciak, gdzie dokładniej w małopolsce mieszkasz? xD
Polska's Tuchów's Zadupie's :razz:

Zepsułam mojego peceta! :shake: :-( Jest coś z zasilaczem, będę rzadziej na dogo, bo skoro MÓJ pecet się zepsuł, pozostał laptop brata, a na nim już tak często nie siedzę. Kompletny żal.pl! Ae we wtorek już do Zakopca ^^

Posted

Przed chwilą oglądałam Mariolkę z kabaretu Paranienormalni :cool1:
Dobra ona jest :cool3: Cytaty (najlepsze wedle mnie):

"Gabryśka, wiesz... Nie jestem już hostessą w markecie... No jak to jak, no powiem ci jak! No, patrzę, jedzenie, kuwa, myślę, jak ludzie nie spróbują, nie kupią, nie? No to wyłożyłam zarąbiście, wszystkim smakowało, ty, nie no i kierowniczka przychodzi, patrzy i z gębą to mnie, i wywaliła mnie, no! A takie fajne jedzenie w takich puszkach - z pieskiem i kotkiem!" :lol:

"No ale dobra, kuwa, mam nową robotę W salonie SPA bede robiła... imieniem Andrzeja Leppera. GABRYŚKA! Helloł! Ty nie wiesz, kto to jest Lepper? Ale siara, dziewczyna! To przecie piłkarz jest! :lol: :evil_lol:

"GABRYŚKA! Mówię ci, tak spieprzałam, że mi fotoradar zdjęcie zrobił!" :crazyeye: :lol:

Posted

Kinia, też tak uważam :p

Postaram się wstawić jakieś fotki gdy dostanę MÓJ komputer. Obecnie mam dość stary, gdyż w tamtym, moim zepsuł się jakiś załącznik bodajże i muszę mieć stówę, by kupić nowy :shake:

(stary av)

Posted

Jak widać w avatarze fotka z obedience (NIE patrzcie na mnie! Nie chcę obarczać mojego sumienia!). Chciałam nagrać filmik ale mój gópi (^^) aparat nie wytrzymał, rozległo się charakterystyczne pikanie i wieeeelki napis: "Bateria rozładowana" :eviltong:

Poza tym, do cioci dziś przylazł jakiś przybłęda! ;] Ciotka go przygarnęła. Na razie bezimienny (Gall Anonim). Jest w typie pekińczyka, może jakiś mix, wkrótce wstawię jego foty.

Dopisek
Co do W pustyni i w puszczy (dyskusja: patrz strony 14-16) Aśka napisała parodie - "W pustej paszczy" :cool3: Czytałam, świetne! Ja chyba też napiszę parodię... "W pustyni się puszczy" :cool1:

Posted

JEA, JUTRO ZAKOPIEC! :evil_lol: :cool1: :multi:
A, coś pomyliło - jedziemy 21.10 wcześnie rano i wracamy na następny dzień wieczorem ^^