jmw Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Zaraz idziemy ^^ Dziękuje imageshackowi za zmniejszenie :cool1: W ręku trzymam jakieś ciastka z Trixie, karmelowe bodajże. Quote
jmw Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Ale nuuuuudy... Ja chcę do Zakopca :shake: Quote
Bewarka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 To jedź :eviltong: Fotka cudowna :loveu: Quote
LadyK Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/5600/p9260422iy2.jpg super fota :loveu: Quote
Pestka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pakuj się i jedź! tylko wrzuć więcej fot, żebyśmy mieli co oglądac :eviltong: Quote
jmw Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dzisiaj Prison :loveu: Kinguska - a proszę bardzo :cool1: Reszta nieco później, bo trudno zmniejszać fotki, gdy program odmawia ci współpracy :razz: Quote
LadyK Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://i34.tinypic.com/fwshva.png mamy taką samą obróżkę :loveu: Quote
Bewarka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Judyciak napisał(a):Dzisiaj Prison :loveu: Nom :) A ja nie mogłam się doczekać następnego odcinka (tzn tego), więc ściągnęłam i jeszcze nie obejrzałam i chyba o 20 obejrze...:evil_lol: My mamy bardzo podobną tą obróżkę :D A Scofield słodkiii :loveu: Quote
jmw Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Owczarkowa - to super ;) A za ile ją kupiłaś? Ja za około 15 złotych. Justys95 - odcinek był niezły, Michael dowiedział się, że Sara "umarła". I wyzwał Whistlera na pojedynek! :crazyeye: I niezła była akcja, jak Lechero chciał zabić Whistlera :shake: A tak nawiasem - dziękujemy ^^ Quote
jmw Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Naszemu szanownemu i nieumiejącemu robić foty :cool1: paparazziemu, udało się coś cyknąć Michaelowi Scofieldowi na balkonie. Niesamowite i fascynujące po prostu. Quote
jmw Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dzisiaj mam wolne, acha, acha :multi: Jutro wpłacam już kasę na wycieczkę do Zakopca :loveu: Quote
jmw Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Kinguska napisał(a):My też mieliśmy wolne :P I dobrze :eviltong: U nas nie dzieje się nic ciekawego :razz: Quote
Pimpek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Judyciak, gdzie dokładniej w małopolsce mieszkasz? xD Quote
jmw Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Pimpek']Judyciak, gdzie dokładniej w małopolsce mieszkasz? xD Polska's Tuchów's Zadupie's :razz: Zepsułam mojego peceta! :shake: :-( Jest coś z zasilaczem, będę rzadziej na dogo, bo skoro MÓJ pecet się zepsuł, pozostał laptop brata, a na nim już tak często nie siedzę. Kompletny żal.pl! Ae we wtorek już do Zakopca ^^ Quote
jmw Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Przed chwilą oglądałam Mariolkę z kabaretu Paranienormalni :cool1: Dobra ona jest :cool3: Cytaty (najlepsze wedle mnie): "Gabryśka, wiesz... Nie jestem już hostessą w markecie... No jak to jak, no powiem ci jak! No, patrzę, jedzenie, kuwa, myślę, jak ludzie nie spróbują, nie kupią, nie? No to wyłożyłam zarąbiście, wszystkim smakowało, ty, nie no i kierowniczka przychodzi, patrzy i z gębą to mnie, i wywaliła mnie, no! A takie fajne jedzenie w takich puszkach - z pieskiem i kotkiem!" :lol: "No ale dobra, kuwa, mam nową robotę W salonie SPA bede robiła... imieniem Andrzeja Leppera. GABRYŚKA! Helloł! Ty nie wiesz, kto to jest Lepper? Ale siara, dziewczyna! To przecie piłkarz jest! :lol: :evil_lol: "GABRYŚKA! Mówię ci, tak spieprzałam, że mi fotoradar zdjęcie zrobił!" :crazyeye: :lol: Quote
jmw Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kinia, też tak uważam :p Postaram się wstawić jakieś fotki gdy dostanę MÓJ komputer. Obecnie mam dość stary, gdyż w tamtym, moim zepsuł się jakiś załącznik bodajże i muszę mieć stówę, by kupić nowy :shake: (stary av) Quote
jmw Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 A, nie załącznik tylko zasilacz :eviltong: Quote
jmw Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Jak widać w avatarze fotka z obedience (NIE patrzcie na mnie! Nie chcę obarczać mojego sumienia!). Chciałam nagrać filmik ale mój gópi (^^) aparat nie wytrzymał, rozległo się charakterystyczne pikanie i wieeeelki napis: "Bateria rozładowana" :eviltong: Poza tym, do cioci dziś przylazł jakiś przybłęda! ;] Ciotka go przygarnęła. Na razie bezimienny (Gall Anonim). Jest w typie pekińczyka, może jakiś mix, wkrótce wstawię jego foty. Dopisek Co do W pustyni i w puszczy (dyskusja: patrz strony 14-16) Aśka napisała parodie - "W pustej paszczy" :cool3: Czytałam, świetne! Ja chyba też napiszę parodię... "W pustyni się puszczy" :cool1: Quote
LadyK Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Kinguska']a co tu taki mały ruch? :crazyeye: Mały ruch,bo droga zamknięta :eviltong: Fajny nowy avatarek :) Quote
jmw Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Kinguska - PRAWIE jestem odłączona od kontaktu ze światem :razz: Owczarkowa - dziękujemy ;) Zaraz do was lecimy! ^^ Quote
jmw Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 JEA, JUTRO ZAKOPIEC! :evil_lol: :cool1: :multi: A, coś pomyliło - jedziemy 21.10 wcześnie rano i wracamy na następny dzień wieczorem ^^ Quote
Recommended Posts