Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

(a powróćmy do W pustyni i w puszczy, co mi tam ^^)
Postaram się dowiedzieć, też mnie to interesuje ;)
Pewnie koleżanka "ja-uwielbiam-Chamisa" wie :eviltong:

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie przyjaciółka, tylko koleżanka :eviltong:
Dobra, idę czytać lekturę, spakować się (bo znowu zapomnę gaci na w-f...), poczytać i spać. Dziś już więcej na komputer nie siąde. No to do... jutra.

Dopisek
A jakbym zapomniała gaci na w-f, to mi Siusiak (Aśka) da :cool3:

Posted

Aleście nagadali xD
[quote name='Judyciak']Justys95 - przyjaciółka moja :p
Aha, mogłam się domyśleć :lol:
[quote name='Klaudysiaczek']Ja jeszcze do tych murzynów nie doszłam... Jestem na etapie, gdy pewna część pogoni przyłącza się do Gebhr'a i Idrys'a, a wraz z nimi jadą do Mahdi'ego ... :diabloti:
O Boszzzze...ze mną chyba jest coś nie tak skoro przeczytałam ten wyraz inaczej to znaczy Mahone'ego !!! :razz: :p I po co mi było tyle serialów oglądać...:splat:

[quote name='Judyciak']
Dopisek
A jakbym zapomniała gaci na w-f, to mi Siusiak (Aśka) da :cool3:Heheh, fajny pseudonim ^^

Posted

Justys95 - Nagadaliśmy wiele :cool3:

Dziś kolejny nudny dzień... Ale boję się czwartku. Moja mama idzie na konsultacje i jak się dowie o tej drugiej jedynce to mnie...
:x:flaming:
a ja będę
:chaos::niewiem:

Apeluję więc o natychmiastowy "help":
:Help_2:

Posted

Tak właściwie, wkurzyłam się (nie chodzi o jedynkę).
Zamówiłam dysk frisbee 05.09. A dotąd nie przyszedł. Jak to możliwe? Tak długo by nasz dekiel przychodził? Dodam, że pieniądze dawno wpłacone...

Posted

Użytkownik Smiejus (allegro.pl).

A ponóc pod Krakowem jakaś pantera/lew/puma grasuje! :crazyeye: Słuchałam w telewizji... Dziwne.

Posted

Judyciak napisał(a):
Użytkownik Smiejus (allegro.pl).

A ponóc pod Krakowem jakaś pantera/lew/puma grasuje! :crazyeye: Słuchałam w telewizji... Dziwne.

To naprawdę trochę dziwne...Są u nas warunki nawet? :niewiem:

Posted

Powiadam wam dzisiaj ludziska, iż
mój cudowny (sportowy) kundelek, czarny z białą łatą na klatce i po prostu nieco rypnięty, i nowy Michael Scofield, fan Prison Break'a (jak ja!)

MA DZIŚ RÓWNY ROK!
:cool2::Cool!::new-bday::BIG::tort:

Z tejże okazji więc dzisiaj...
PIJMY DO DNA!
(zdrowie wasze)
:popcorn::drink1::beerchug:
Oł jes.

Posted

(jeśli kogoś obchodzą błędy w tytule - specjalnie :cool1:)
Justys95 - no to śmiało, ja się właśnie opijam za jego zdrowie Kubusiem :eviltong:

Posted

Nie, ja jestem właśnie zÓa :evil_lol: :cool3:

Dziękujemy ^^

Coś ode mnie:
Dzisiaj dostałam kolejną pałę. Za źle zrobione zadanie z matmy. To w takim razie mam już trzy (od jutra dwa ^^) niedostateczne. Więcej staram się nie zbierać, yo!
(i love yo!)

Posted

Klaudysiaczek - dziękujemy ci BARDZO! ;) Piękny prezent! Wstawimy go na stronę główną :loveu:

U nas nic nowego. Miki się obżera smakołykami ("z okazji pierwszych urodzin"). A ja siedzę, i nic. Zaraz idę poczytać. A dodam coś o o klasowej wycieczce.
Jadę na nią 21.10 i wracam 27.10 :loveu: Mam pokój z Siusiakiem, Cleo i Paulą i Alą, i Anką. Super. A.. jedziemy do Zakopanego! Wycieczka droga, bo aż ponad 100 PLN, ale opłaca się - jedzie na nią cała klasa!
(ej, problem. 26.10 to niedziela. A w niedzielę jest Prison! Jak ja go oglądnę? :oops::hmmmm: Nie pojadę, ja nie przeżyje jak nie oglądnę PB! No chyba, że Polsat będzie. A jak nie będzie? NIE!!!)