Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale żyje się dalej :cool3:
Zapomniałam o najważniejszej wiadomości - ANKA DOSTANIE PSA! Kundelka, ale jej mama nie zgodziła się zapłacić tej wielkiej kwoty za rodowodowego. Wolała mimo to kundelka, niż psa z pseudo. Nazwie go Kwaśny (nie przepadam za polskimi imionami...).

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudysiaczek - i ja też tak uważam, więc zostaje jako nick stały ;)
To my lecimy odwiedzać galeryjki znajomych.

Pozdrawiamy, JiM/J&M
(wrócimy tu za kilka/naście minut, później już nie ^^)

Posted

No :p
Odwiedziliśmy Klaudysiaczka & Amandzię i jeszcze kilka/naście osób będzie trzeba. Ziut, chyba czas się będzie wziąć za lekturę...

Posted

Klaudysiaczek - A wiesz, moja koleżanka zakochała się (omg!) w którymś z tych arabów :cool3: :crazyeye:
Ponóc widziała jakiegoś w filmie i teraz tylko o nim gada :lol: Jak byli u Mahdiego było fajne, jak Stasiek nie chciał przyjąć jego wiary ^^

RCookie - nawet mi nie mów! :mdleje:

Posted

Judyciak napisał(a):
A wiesz, moja koleżanka zakochała się (omg!) w którymś z tych arabów :cool3: :crazyeye:
Ponóc widziała jakiegoś w filmie i teraz tylko o nim gada :lol: Jak byli u Mahdiego było fajne, jak Stasiek nie chciał przyjąć jego wiary ^^

Ja filmu nie widziałam, z racji tego, że zawsze przełączam na inny kanał, dużo ciekawszy... :lol:
A co do koleżanki, różni ludzie mają różne gusta... :lol:

Posted

Chyba w tym Chamisie całym :evil_lol:
U nas prawie wszystkie dziewczyny, jak koleżanka powiedziała, rechotały się z tego. Tak właściwie, to ja trochę też :eviltong:

Posted

[quote name='Judyciak']RCookie - nawet mi nie mów! :mdleje:

W sumie to nie ma się czego bać, bardzo cieniutkie (coś ok. 60str. chyba :cool3:) i dosyć łatwe do zrozumienia. My to omawialiśmy przez tydzień, w piątek mamy napisać wypracowanie na temat tego dramatu ;).

Posted

No to mnie uratowałaś :cool1: Mimo, że lubię czytać książki, to bez przesady. Moja koleżanka ostatnio przeczytała "Atramentowa krew" bodajże, i to miało gdzieś około 3000 stron! *mdleje* Widziałam, jak w bibliotece wypożyczała.

No to ja się zaraz zbieram przeczytać tą lekturę (a zgadnijcie, jaką? W pustyni i w puszczy ^^)

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Hm, ten Chamis to nawet uczciwy jest, dość dobry. A wydawałoby się, że z poczatku taki okrutny, bo uczestniczy przy porwaniu ;).

No. Choć w książce to tak... "nie do końca". Za to w filmie, jego postać została wybielona. I nie ginie z rąk Stasia, lecz z noża Gebhra, bo uratował Nel (oglądałam film, z 2001).

Posted

Nie pisze :shake:
Ale pewnie nie taki młody :evil_lol:

Co do pytania - my będziemy przerabiać w przyszłym tygodniu. Pewnie będzie trzeba się kupę nauczyć z lektury...

Posted

Dobra, żeby temat nie zszedł na "W pustyni i w puszczy", oraz na Chamisa i Staśka i Nel (mało brakowało, a trzeba by było zmienić nazwę tematu na nazwę lektury), to czas chyba powiedzieć, co Szkofild wyrabia ^^

Tak właściwie... to nic :eviltong: