jmw Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 mamy fotki z frisbee :razz: ale dam dopiero jak aparat wróci do mnie. oglądał ktoś Prison Breaka (:loveu::loveu::loveu:) w niedzielę ? dokładniej to 4x01 Scylla :cool1: oglądałam chyba 50 raz, ale pierwszy z lektorem. Prison Break znów powrócił do mojej głowy :diabloti: jutro mam kartkówkę z matmy, a nic nie czaję zupełnie :evil_lol: :cool3: Quote
Illusion Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 deer_1987 napisał(a):czekam na foty! Ja też :cool3:. Ja tego Skazanego ... nie oglądam, wolę "CSI: ..." i "dr. House'a" :loveu:. Quote
jmw Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Majkelek pedałek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli czerwona chustka dla Elvisa została niebieska :diabloti: Quote
Illusion Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To jest już przesada, przecież czerwony nie jest typowo kobiecym kolorem :eviltong:. Jak już, to prędzej różowy, ale ja zawsze powtarzam, że "prawdziwy mężczyzna nie boi się żadnych kolorów" i tego powinno się trzymać :evil_lol:. A co w końcu z tym małym szczylem, co miałaś go mieć? ;) Quote
LadyK Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/38/cee73f28.png nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z jakimś psem szeryfa z Dzikiego Zachodu haha :diabloti: ale mam skojarzenia :evil_lol: Quote
jmw Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 nadal nosi tą chustkę i na spacerze ludzie, że jaki wystrojony :lol: :evil_lol: a jutro Mike jedzie na wakacje... :diabloti: :cool1: Quote
jmw Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Aaaa u kuzynki na tydzień :cool3: Musiał się trochę powsiować chłopak. Tak się psami wymieniamy :diabloti: I ja za dwa tygodnie jak nic się nie zmieni pożyczę sobie Elvisa :diabloti: Bo kuzynka jedzie na wycieczkę klasowa i jakby faktycznie pojechała Elvis będzie u mnie z Majkiem :cool1: Quote
jmw Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [FONT=verdana]Dokładnie dwa lata temu, 2 października 2007 roku urodził się mój pies - Michael. Tak, to było dokładnie dwa lata temu! Nie mogę uwierzyć, że MÓJ pies ma już dwa lata :cool1:[/FONT] [FONT=verdana]Michael! Sto lat życia, sukcesów ze mną we frisbee (z tym będzie ciężko bo nie umiem rzucać...), więcej agility, dużo kolorowych dekli, smakołyków, kostek, karmy i zabawek! I wszystko czego sobie życzysz! STO LAT! PS. Już niedługo do Zakopanego! :loveu::loveu::loveu: Powtórka z tamtego roku tyle że lepsza! :loveu: [/FONT] Quote
jmw Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 RC, dziękujemy! ;) :multi: Dam jakieś fotki :cool3: CDN. Quote
roots23 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 świetne psiaki :) zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/f553/dorcia-vel-dori-czyli-galeria-diabla-tasmanskiego-145498/ Quote
gossia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sto lat ! Całusy dla psiaka :loveu: agility? trenujecie.?:cool3: Quote
Bewarka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja jeszcze nie składałam? A myślałam, że tak...W takim razie wszystkiego najpsiejszego! :loveu: :multi: Quote
groszek83 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja sie tak nieśmiało upomne o jakieś foteczki;) Quote
jmw Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Witamy po dłuższej przerwie :oops: ;) Fotki mamy, mamy, niedługo wstawimy :cool3: Niedługo, to znaczy później. Bo teraz lecę na spacer :p Quote
Recommended Posts