LadyK Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [CENTER]Ja bym wybrała aparat :diabloti: A tak wogóle to witam po przerwie :evil_lol:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja tak samo jak poprzedniczki, pograć to sobie moge na kogoś innego kompie...:eviltong: Na szczęście wszystko co chce - działa. :cool3: Quote
jmw Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Deer, Bewarka, wybieram nowe części, bo jedyny komp na jakim pójdzie GTA IV to nowy laptok (:diabloti:) kuzyna, a on mi raczej nie da zagrać. tak się odpłaca za przejście od 7 misji SA! :mad:u mojego brata nie pójdzie, u mnie tym bardziej, za mało ramu i karty graficznej, a chce se pochodzić Niko Bellickiem :diabloti: Owczarkowa, tfu LadyK, witamy znowu :cool1: dzisiaj byłam na meczyku Tuchovii z ORKAN Szczyrzyc :diabloti: jak zwykle przegrali 1:0, ale fajna atmosfera tam jest :evil_lol::diabloti: jacyś koledzy taty z kwarodrzy i kilka meneli, darli się na sędziego jakby był hołardem łibem, normalnie te menele i koledzy taty, takie teksty rzucali, że tylko się śmiałam, jeden z ORKANÓW pyskował do sędziego, typu "ty (nie mogę powiedzieć co)" i inne tego typu, bo mu dał żółtą kartkę za sfaulowanie Macina z Tuchovii :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ej no, kiedy będziesz miała te fotki? :evil_lol: Quote
jmw Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 kiedyś będą :cool1: hah, chyba jednak wezmę aparat, bo mam takiego &$^&346%$%$(*&@! (wulg) złoma że nawet na minimalnych nie pójdzie :diabloti: :angryy: :mad: :shake: dżissss, chociaż jakbym wymieniła wszystko by nie poszło :razz: Quote
jmw Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 sorry że ppp ale się załamię.... :shake: :mad: zarejestrowałam się na jakże pięknym forum o GTA, ale już nie jest tak pięknie, bo jeden temat mówi wszystko :mdleje: jakiś gość chce psa, i twierdzi, że może maks. wydać 50-100 zł, może bęzie chciał z adopcji, ale ludzie tam twierdzą nadal że rodowód jest tylko po to żeby na wystawy jeździć :roll::shake: kto chce linka to priv... Quote
jmw Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 dobra, dam jakieś sprzed tygodnia :cool1: na razie zadowolicie się tym :diabloti: jak dostanę swój aparat będą częściej :evil_lol: :cool3: obiecujęęęę :diabloti: Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/34/79b54f72.jpg slodko wygladac :D Quote
jmw Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 mam trochę fotek ze spaceru po jastrzębi/siekierczynie/kąśnej górnej :eviltong: na początek tereny - droga na Siekierczynę, i na nowy świat w jastrzębi i kawałek Elvisa reszta w dalszym poście :evil_lol: :diabloti: ps, mam nowy avatar i bannerek, fajny, nie ? :diabloti::cool1: Quote
jmw Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 sesja pod tytułem 'debilki dwa' Majkuś Quote
Bewarka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Oo fotki :D Muszą sie lubić, tak sie oblizywać...:evil_lol: Fajnie ;] Quote
jmw Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Bewarka, dosyć się lubią i myślę, że dobrze ;) Deer, mi też niektóre nie. Spróbuję zalinkować raz jeszcze na tinypic, może wtedy będą. we wtorek dam jeszcze jakieś :razz: Quote
LadyK Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/34/79b54f72.jpg :loveu::loveu: Quote
sandgom Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 witaj :hand: http://www.fothost.pl/upload/09/34/6c6b05ae.png - jakie słodziakiii :loveu: Zapraszam do mnie ;) Quote
jmw Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 witamy się po krótkiej przerwie :diabloti: znów szkoła :roll: :placz: :shake: ale dobra, wytrzymam. ja na razie przymierzam się do kupna dysków i.... karty graficznej plus ramu (no bo GTA IV musi mi póóóóóóóójść! wierzę mocno :diabloti:) Dariette, LadyK, dzięki ;) Sandgom, dziękujemy :loveu: i na pewno wejdziemy! :p Quote
jmw Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 fotki mam, lustrzanka wróciła cała i zdrowa, ale znowu mój roztrzepany braciszek gdzieś zawieruszył kabel :lol: :evil_lol: :mad: dobra, wybrałam co mam kupić do "składania" kompa. KARTA GRAFICZNA PCI-E NVIDIA 9500GT 512/DDR2/HDMI (730324339) - Aukcje internetowe Allegro Pamięć RAM 1GB PC2700 DDR 333 MHZ + GWARANCJA ! (717922776) - Aukcje internetowe Allegro Procesory w Morele.net plus jeszcze muszę kupić nowe wejście płyty głównej :diabloti: koszt coś około 700, i to wszystko dla jednej gry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja bym wolała aparat, robienie nim zdjęć raczej szybko się nie znudzi, a w grze w końcu przejdziesz wszystkie poziomy ;). Czekamy na fotki :). Quote
jmw Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 nie znudzi mi się ;) :diabloti: gdyby miała mi się znudzić, nie dawałabym 700 zł na wymianę części. :cool1: po prostu chcę zagrać w najlepszą część z serii GTA, bo głupio mówić "moją ulubioną częścią GTA jest IV" a nawet w to nie grałam :eviltong: :evil_lol: na pewno raz nie przejdę tego, przynajmniej z kilkanaście, San Andreas zaczęłam przechodzić chyba 6 raz :evil_lol: a aparat obiecał mi wujek kupić na urodziny ;) zdjęcia będą wkrótce Quote
groszek83 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/34/79b54f72.jpg urokliwy ten twój kundel;) Quote
Recommended Posts