taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nie wiem czemu sie nie chwalisz nowym zwierzakiem :( Quote
jmw Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 madziulik, vege, witamy ! :multi: :razz: ;) też was odwiedzimy ! Bewarka, dziękuje za recenzję :evil_lol: :cool3: :eviltong: deer, na razie nie wiem, czy będę go miała. są na niego jeszcze jedni chętni i nie wiem jak to będzie... Quote
sunshine Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Świetne psiaki ;)A ten kot jak z bajki wyjęty :loveu:. Ale i tak wole psiaki ^^. Czarnul taki diabello:diabloti: Quote
Bewarka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A ile C. ma już? A jak nie on to Zack też równie śliczny :loveu: Chociaż szczerze to powinno być odwrotnie wg mnie -ciemniejszy Z., jasny C. No chyba, że decyduje charakter, albo nic nie decyduje...:lol: Ale jeśli ta osoba da komuś innemu, to przecież możesz wziąć ze schronu albo cóś. Chociaż z mojego doświadczenia wiem, że wtedy to się baaardzo przedłuży... Quote
jmw Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 sunshine - owszem, diabello i to jaki :diabloti: kotek też diabello, tyle, że rudy :evil_lol: Bewarka, ale C. to jest ten rudy :loveu: :eviltong: Zack to czarny :diabloti: jak go dadzą komu innemu, to będę rozglądać się za psem dopiero za dwa lata (może ubóstwianego borderka lub aussika). jutro jedziemy nad wodę jak pogoda dopisze :loveu: a brat kupił nowy obiektyw (wreszcie... :cool1:) i myślę że wreszcie przywiozę przyzwoite fotki z tej wody. Quote
Illusion Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To czekamy na fotki i wieści dotyczące nowego domownika ;). Quote
Bewarka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aha, no nie wiem, tak napisałaś, że wyszło, że jest odwrotnie...:eviltong: Oo, no to miłego wyjazdu, liczę na fotki :D Quote
jmw Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 fotek nie będzie, bo lało i nie byliśmy nad wodą. jutro mam zamiar wypróbować nowy obiektyw brata :diabloti: Quote
Cavy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Aloha, przybywamy w pokoju :evil_lol: U nas też od wczoraj pada cały czas, chwilami przestaje padać, to wtedy umykamy na krótki spacer po okolicy :razz: Quote
jmw Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Cavy - siema :cool3: my dokładnie tak samo :diabloti: Pestka - dzisiaj już będą, ale z komórki, bo nie leje, ale trochę za zimno na wodę :mad: :shake: :evil_lol: Deer - już do was lecimy! :multi: ;) Quote
sandgom Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witamy po raz pierwszy :hand: Śliczny piesek :loveu: No i zapraszam do mnie ;) Quote
jmw Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 sandgom, dziękujemy i na pewno odwiedzimy ;) deer, tak, bo wtedy mój aparat w naprawie, a brat nie miał obiektywu :cool3: Foxowa, dziękujemy! :razz: hyhyhy... wypróbowałam obiektyw brata :diabloti: jest zarąbiaszczzzzzy, i dziwię się, że brat pozwolił mi go używać :evil_lol: Quote
groszek83 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://s2.fothost.pl/upload/09/32/a939007b.jpg http://s2.fothost.pl/upload/09/32/e0c43a1b.jpg gada i gada:evil_lol::evil_lol: Cześć Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Fajny macie banner :cool3: :eviltong: Focisze jakieś daj :p Quote
Bewarka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To teraz się pobaw w osobistego fotografa Majkelowego...:D :eviltong: Quote
jmw Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 fotek na razie nie mam, bo to jeden brat wziął aparat na wesele, a drugi lustro na ten swój obóz :mad: ale dostałam ciekawą propozycję od taty :razz: mogę sobie kupić lustrzankę i ogólnie nowy aparat albo nowe części do kompa :cool3: eeee ja tam wolę to drugie, czyli nowe części do kompa bo mi na moim przed potopowym złomie GTA IV nie pójdzie, więc kupuję nową kartę graficzną i ogólnie części :diabloti: Quote
taxelina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 aha jak wolisz :P ja ym wolala aparat :D Quote
Recommended Posts