Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziulik, vege, witamy ! :multi: :razz: ;) też was odwiedzimy !
Bewarka, dziękuje za recenzję :evil_lol: :cool3: :eviltong:
deer, na razie nie wiem, czy będę go miała. są na niego jeszcze jedni chętni i nie wiem jak to będzie...

Posted

A ile C. ma już? A jak nie on to Zack też równie śliczny :loveu: Chociaż szczerze to powinno być odwrotnie wg mnie -ciemniejszy Z., jasny C. No chyba, że decyduje charakter, albo nic nie decyduje...:lol: Ale jeśli ta osoba da komuś innemu, to przecież możesz wziąć ze schronu albo cóś. Chociaż z mojego doświadczenia wiem, że wtedy to się baaardzo przedłuży...

Posted

sunshine - owszem, diabello i to jaki :diabloti: kotek też diabello, tyle, że rudy :evil_lol:
Bewarka, ale C. to jest ten rudy :loveu: :eviltong: Zack to czarny :diabloti:
jak go dadzą komu innemu, to będę rozglądać się za psem dopiero za dwa lata (może ubóstwianego borderka lub aussika).

jutro jedziemy nad wodę jak pogoda dopisze :loveu:
a brat kupił nowy obiektyw (wreszcie... :cool1:) i myślę że wreszcie przywiozę przyzwoite fotki z tej wody.

Posted

Aloha, przybywamy w pokoju :evil_lol:
U nas też od wczoraj pada cały czas, chwilami przestaje padać, to wtedy umykamy na krótki spacer po okolicy :razz:

Posted

Cavy - siema :cool3: my dokładnie tak samo :diabloti:
Pestka - dzisiaj już będą, ale z komórki, bo nie leje, ale trochę za zimno na wodę :mad: :shake: :evil_lol:
Deer - już do was lecimy! :multi: ;)

Posted

sandgom, dziękujemy i na pewno odwiedzimy ;)
deer, tak, bo wtedy mój aparat w naprawie, a brat nie miał obiektywu :cool3:
Foxowa, dziękujemy! :razz:

hyhyhy... wypróbowałam obiektyw brata :diabloti:
jest zarąbiaszczzzzzy, i dziwię się, że brat pozwolił mi go używać :evil_lol:

Posted

fotek na razie nie mam, bo to jeden brat wziął aparat na wesele, a drugi lustro na ten swój obóz :mad:
ale dostałam ciekawą propozycję od taty :razz:
mogę sobie kupić lustrzankę i ogólnie nowy aparat albo nowe części do kompa :cool3:
eeee ja tam wolę to drugie, czyli nowe części do kompa bo mi na moim przed potopowym złomie GTA IV nie pójdzie, więc kupuję nową kartę graficzną i ogólnie części :diabloti: