jmw Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Deer, bo Muszu i Elvis się czasem pojawiają, to ich dałam do banneru ;) :eviltong: Ihasia, zmiany bo zmiany ;) dzięki! U nas w nocy była burza :angryy: :shake: Znowu, podobna Biała (rzeka) wylała... A w bannerze nie ma linku do www, bo domena nie chodzi i trzeba nową :D Quote
jmw Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Pestka, nawet nie wiesz, jak ci zazdroszczę :eviltong: u mnie lało, i w nocy była straszna burza, a dzisiaj wieczorem ma też być... Quote
jmw Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 ja się znowu zapomniałam wylogować :evil_lol: Deer, czekam na grupowe fotki (cała trójka) od kuzynki :eviltong: :cool3: dodam na stronę główną :razz: ok, idziemy na spacer, póki nie leje :p Quote
groszek83 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 No i co? ten spacer do dziś trwa??:evil_lol: Quote
jmw Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Groszku, nie ale nas nie bylo na forum :eviltong: Przywiozę wam kilka fotek od kuzynki, ale dopiero w czwartek :cool3: Quote
Foxowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Hej, hej :) Co tam u was? Czekamy na fotki :diabloti: Quote
ihasia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dzisiaj juz czwartek- fotki beda? czekam w takim razie:-) Quote
jmw Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Byliśmy w piątek u Elvisa i było kapitalnie! Mike spuszczony z Elvisem latali po lesie i nie uciekali, zawsze wracali i nie zwracali uwagi na psy ;) Najnowsze: Reszta w drugim poście, a strona główna już jest... Quote
jmw Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Resztę dam jutro, bo jak przyjadę od kuzynki (i Elvisa) przywiozę trochę ;) Quote
taxelina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 jmw napisał(a): Resztę dam jutro i jakos nie dalas :mad: Quote
jmw Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Deer, bo mnie nie było :oops: :diabloti: Ale mam i to dużo ;) Zaraz kilka fotek jeszcze Frytki - kotki mojej kuzynki. Głównie ją fotografowaliśmy, bo Majka nie wzięłam (remont) a Elvis przygotowuje się do wycięcia jajek ;) Quote
jmw Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kot O Milionie Imion - Frytka tak dla odmiany :cool3: Jeszcze dam chyba z 50 zdjęć Frytki, bo jak mówiłam, głównie ją fotografowaliśmy. Majka nie było, a Elvis gdzieś się zapodział, a ja dla odmiany dam trochę kota :evil_lol::diabloti: Quote
jmw Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Nadal Kot o Milionie Imion 8-) Chcecie jeszcze Frytasa? :cool3: Quote
jmw Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 RCookie, Shel - fajna i świetna to by była, jakby nie miała ADHD :diabloti: Przypadek: ja sobie leże na łóżku, ta leci mi na twarz i teraz wyglądam jakby ktoś mnie pobił :diabloti: :evil_lol: Od 9 lipca do 28 lipca (prawdopodobnie) wyjeżdżam do Patrycji, kuzynki od Elvisa i nie będę na dogo ;) Czasem przelotnie będziemy, bo Patrycja ma neta i moze byc :eviltong: Sorki za błedy w poście ale mam nową klawaiturę i nie mogę się jakoś przyzwyczaić :] Quote
Bewarka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Możesz dać jeszcze trochę fotek kici...:loveu: ;) A Mike z Elvisem to oba chłopaki, i się lubią? xD Quote
jmw Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Bewarka, ok, foty Fru dam ;) Tak, Mike i Elvis to obydwa chłopy :cool3: :evil_lol: Jeśli chodzi o ich relacje, są ok, jedyny konflikt jaki między nimi jest to jedzenie. Tak to bawią się, śpią razem, itd. ;) Quote
jmw Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Foxowa, nic ciekawego, wyjeżdżamy jutro i wracamy 18, ale czasem będę na forum i będę dawać fotki ;) Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/28/e39ea114.png :loveu: cudo kocie Quote
Recommended Posts