jmw Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Bewarka, owy "duch" figuruje także jako siostra bez głowy :evil_lol: Dziękujemy bardzo :p ;) Dziś miał być kolejny spacer z aparatem, a tu pada :shake: No to zdjęć nie będzie :shake: Quote
Bewarka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://i43.tinypic.com/6p2k42.jpg A tu co miała? Operacje plastyczną twarzy? :evil_lol: :lol: Quote
jmw Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Bewarka']http://i43.tinypic.com/6p2k42.jpg A tu co miała? Operacje plastyczną twarzy? :evil_lol: :lol: No pewnie, u znanego chirurga Sarah za pomocą fotoszopa :evil_lol::lol: :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Sarah']No pewnie, u znanego chirurga Sarah za pomocą fotoszopa :evil_lol::lol: :diabloti: :mdleje: Toż to majątek takie cuś kosztuje...! Quote
jmw Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Bewarka']:mdleje: Toż to majątek takie cuś kosztuje...! No pewnie, się zarabia, ma się kasę :diabloti: Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 nasssstępna porcja! :razz: Na początek - tereny: kawałek ogrodu a obok lasek: kawałek domy i auto: Nagle nadeszła pora "po obiadku". Psiaki się rozeszły. Co robili w tym czasie? Pokażę. Michael zajmował się tym: (dla niewiedzących - szczekaniem na kosiarkę) Elvis tym; Muszu tym samym: następne w dalszym poście. Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Witamy wieczorowo :diabloti: W sumie dopiero co wróciliśmy od kuzynki. Mam fotki (z komórki, ale trudno, aparatu nie wzięłam, bo był rozładowany, zawsze coś) ale są. Mam ich około z 90 (:evil_lol: :eviltong: :lol:) więc będe miała co wstawiać porcjami. Do cioci i kuzynki i kuzyna (^^) przybłakął się ostatnio (2, 3 tyg. temu) strasznie fajniutki jamnik, kuzynka nazwała go Elvis. Tyle, że on jest u nich tymczasowo i może niedługo go przygarnę. Mam taki plan, chyba, że zostanie u kuzynki, bo nie wiem, czy znajdą mu dom. Ok, zaczynam wstawiać. Pierwsza porcja: Na początek dam Elvisa: i trochę Majszczela: zaraz dodam trochę Michaela i Musza. Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Muszu i Elvis sobie poszli poleżeć Michael poszedł z nimi. Wreszcie trójca w komplecie! Tylko Mike gdzieś polazł... :hmmmm: Ale szybko wrócił Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Prywatna sesja Musza: A ten siedzi i zawija :evil_lol: Koło Dżordża Krzakena/Busza: Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 następna część. :cool1: Michael w garażu: Elvis, też w garażu: Michael i Muszu: Elvis i Mike: Elvis i Mike II reszta zaraz (jak zwykle :cool1: :diabloti:) Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 no to jeszcze trochę pomęczę Majkiem :diabloti: Quote
jmw Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 I na koniec Mike Posty poskakały ale trudno. Jutro też jedziemy tam do kuzynki, więc tym razem postaram się o aparat :eviltong: Wieeeem, zaszalałam z fotkami ale macie co oglądać :diabloti: Quote
jmw Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Bewarka napisał(a):Zaszalałaś, co się stało? :evil_lol: W sumie nic, ale często mam głupawkę :razz: :eviltong: :evil_lol: RCookie napisał(a):Fajny pomysł na imię dla tego jamniora :). Kuzynka jest twórcza ;) :cool3: Jestem u kuzynki tej od Elvisa i Musza :cool3: No i zostajemy na noc. Zaraz dam fotki, spooookojnie, tylko wgram :eviltong: Quote
jmw Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Mam AŻ 5 fotek :lol: :eviltong: :evil_lol: Niestety, mam debilnie genialny aparat, który jak suię go naładuje przez około 10 godzin rozładowuje się poprzez zrobienie 5 zdjęć (choć w sumie to wina baterii, ale zbluzgam aparat :evil_lol:) Trójeczka - Mike (z głupią miną), Elvis (zasłoniony przez Musza) i Muszu (zasłonił Elvisa i jego najbardziej widać) Mike solo, w biegu za piłką (przynajmniej nie rozmazane :diabloti:) Elvisowi chyba najlepiej strzelać fotki. Gapi się w obiektyw i nic nie robi :evil_lol: Michael robi się nieco nieśmiały i ucieka przed paparazzi Wraca ze smakołykiem a Elvis i Muszu mu zazdroszczą Tyle ;) Mam filmik ale jest u kuzynki w aparacie, taki zarąbisty, z frisbee :shake: Quote
Bewarka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://s2.fothost.pl/upload/09/23/3c96778e.png Paczka :D Książe Mike najprzystojniejszy oczywiście :loveu: Quote
jmw Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Uwaga, na wspomnienia mnie wzięło :diabloti: Tak, ten papiszcz niżej to Mike jak był mały :painting: Nie mogę uwierzyć, że tak urósł, miał zaledwie 20 cm, jak przybył do mnie, a teraz ma okolo 43 :cool3: Tak w ramach psucia image'u: Acha, i jeszcze coooś: Tak się skojarzyło. nigdy nie twierdziłam, że był normalny :evil_lol: Urósł i trochę się zmieniło, zwłaszcza jego wygląd, ale nie charakter... Quote
jmw Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Mam jeszcze trochę: odgrzewane kotlety: wybaczcie za szumy :diabloti: Quote
Recommended Posts