Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bewarka']Śliczniusie foty :loveu:
Ja miałam gorzej, bo mi się butelka w torbie rozbiła :(
My też będziemy mieć niedługo, wczoraj zamawiałam :D A wy skąd zamawiacie i jakie? :) Ale rzuty poćwicze na tych co przyjdą, bo boje sie, że coś rozwale, a we frisbee grałam jeden raz w życiu u kol conajmniej 3,5 lata temu jak nie więcej i miałam całe ręce pokaleczone xD W sumie tak dla zabwy będziemy z Niką rzucać, bo ona już 6 rok skończyła, więc na zawody "trochę" za późno...;)
Dziękujemy ;)
W torbie, to nie zazdroszczę! :shake:
My Sofilta i Competitiona. My też dla zabawy, na zawodach się raczej nie pokażemy, choć... a kto tam wie :eviltong:

[quote name='Anusia&Saba']http://i43.tinypic.com/2ed9ngo.jpg
A co to takiego smacznego? :loveu:
Kawałek takiego buta ze skóry :razz: :cool1: Michael to uwielbia, mamy tego duży zapas, tyle że z tego buta, który jest na zdjęciu, został ten oto marny kawałek... :cool3:

Fotki dam wkrótce :diabloti:

Posted

Mi doszły przedwczoraj dwa różowe Competitiony Standard Pup by Hyperflite (te dla psów do 30 cm w kłębie), ale ona jakoś nie za bardzo chce się nimi bawić... :roll: :cool3:

Posted

[quote name='Bewarka']Mi doszły przedwczoraj dwa różowe Competitiony Standard Pup by Hyperflite (te dla psów do 30 cm w kłębie), ale ona jakoś nie za bardzo chce się nimi bawić... :roll: :cool3:
Spróbuj ja bardziej nakręcić ;) Napisz, czy już jest lepiej.

Ostatnio mój genialny pies znalazł sobie nową miejscówkę, taką do spania:

Uczymy się nowych dwóch komend: wejdź i zejdź :razz:
Jutro idziemy na nasze zajefajne łąki, to postaram się przemycić aparat (:diabloti:) i zamęczyć was fotkami :cool1:

Posted

Zamęcz nas, zamęcz :D

Nooo, książę na podusi, prawidłowo :p

Lepiej, lepiej. :loveu: Dwa razy się z nią bawiłam, ale w przeciąganie i turlanie na metr-półtora. To i tak jest coś, bo wcześniej nic, zero zainteresowania dyskami było ;)

Posted

Maaaaaaaaam fotki, maaaaaam *chwali się* :razz:
Tylko mały problem... Aparat się rozładował :shake: :angryy:
Jak się naładuje, to dam ;P

Posted

[quote name='Sarah']

Jako obrońca psiego gatunku ,protestuję. To miała być galeria psa,a Ty tuj jakiegoś kota parapeciarza wrzucasz :cool3:

:lol:

Posted

[quote name='Shappy']Pf. Aparatem sie bedziesz wykrecać!
wstawiaj foty już :P
Już daję... :siara:

[quote name='Lapeno']Jako obrońca psiego gatunku ,protestuję. To miała być galeria psa,a Ty tuj jakiegoś kota parapeciarza wrzucasz :cool3:
:lol:
:evil_lol: :lol: :diabloti:

http://i41.tinypic.com/2ngqw4o.jpg
http://i43.tinypic.com/9jma6r.jpg
http://i40.tinypic.com/ztugi9.jpg
http://i42.tinypic.com/v82e0k.jpg

Fotki w linku, bo mnie dopadł leń i nie chce mi się zmniejszać :diabloti:
Później dodam więcej. A tak w ogóle:
WESOŁYCH ŚWIĄT!
życzą Judyta&Mike :cool1: :eviltong:

Posted

Nówki :cool1:

Przeszliśmy na świadomość ciała, i uczymy się przeróżnych takich rzeczy: stania na stopach i wchodzenia na rękę wszystkimi czterema łapami. Poniżej fotka z wchodzenia na rękę, jednak zaczynamy pomału od dwóch łap, później przejdziemy do czterech.
/foto wkrótce/

reszta zaraz, o zmniejszam.

Posted

:-o życzę powodzenia...:eviltong: Moją nauczyłam wskakiwania na łydki, podczas gdy leżę na podłodze, bo jest mała i tłusta, więc na stopy nie wyskoczy a na ręce się na bank nie zmieści xD :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ale. Jak wyjdziemy z wanny, po dokładnym wytarciu, idziemy do nie tajnej skrytki i chowamy się przed następną kąpielą :diabloti: :razz:

Posted

Dziękujemy ;) :razz:
A ja mam duuuużo fotek i was troszeczkę pomęcze :evil_lol: :diabloti:
Ok, to zaczynamy.

Fotki z kąpieli:

"No weź, co ja ci zrobiłem?" :-( :shake:

Sarah, męczycielka psa :diabloti:

Spłukiwanie. Armagedon.

Majszczel jest na skraju wyczerpania psychicznego. :-( :placz: :diabloti:

Posted

RCookie napisał(a):
Taki jakby niezbyt zadowolony jest :evil_lol:.

Wiemy, wiemy :diabloti:

Byliśmy na wsi, Michael zaprzyjaźnił się z Elvisem (jamnikiem) i Muszem (kundelkiem) od kuzynki ;)
Hyhy, fotki mam :razz:

Z nowości:

• Michael miał już 2 kleszcze! :roll: Pewnie po tej ekspadzie do lasu. Oczywiście kleszcze zostały wyciągnięte.
  • Zamówiliśmy preparat na kleszcze (Frontline), identyfikator (srebrny, w kształcie kości), kliker i smakołyki. W planach mamy kolejny dysk i rogzy (dostanę opieprz, bo podobno kupuję niepotrzebne rzeczy... :diabloti::roll::evil_lol:)

Posted

I znowu (już ostatnie)

Tyle ;)
Na niektórych zdjęciach są wymazania, to siostra.
Jutro wybieramy się tym razem na inne, gdzie mogę go spuścić, więc też coś popstrykam. :razz: