Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinguska']witajcie ;)
Witamy ;)

Najazd na Kraków był ciekawy :p Szczególnie, gdy musiałam stać pod galerią krakowską z Majtkiem a on poznał bardzo miłego westa (westiczkę?) która niepotrzebnie warknęła na niego :diabloti: Foty są.

Najpierw dowód na to, że mamy gazetę Dog&Sport:

Reszta w następnym poście (5 zdjęć na post?)

Posted

hehe, na pierwszy rzut oka na Majkela to jakbym widziała swojego malucha :diabloti: tylko, zeby nie mial stojacych uszu i byl troche bardziej czarny i troche wiekszy i masywniejszy :cool3: :razz:

hehe, a nick Sarah tez pochodzi z prison breka? :diabloti:
skoro jestem przy prison breku do mojego to raczej bardziej pasowalby teddy, theodore ew. tbag :diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']hehe, na pierwszy rzut oka na Majkela to jakbym widziała swojego malucha :diabloti: tylko, zeby nie mial stojacych uszu i byl troche bardziej czarny i troche wiekszy i masywniejszy :cool3: :razz:

hehe, a nick Sarah tez pochodzi z prison breka? :diabloti:
skoro jestem przy prison breku do mojego to raczej bardziej pasowalby teddy, theodore ew. tbag :diabloti:
Tak, nick Sarah jest z Prisona (od Sary, a co :cool1:)
Ohoho, T-BaG :diabloti: To twój musi być strasznie zua :diabloti: :razz:

[quote name='Justys95']To dziś? :lol: W takim razie najlepszegooo!
[quote name='RCookie']Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :multi::drinking:

:laola:
Tak, dziś ;) Dzięki wielkie! ;)

Fotki mam, ale nie wiem, czy wkleić :cool3:

Posted

[quote name='Justys95']Ta aktorka co gra Sare chyba ma na imie Sarah, bo na początku w napisach leci.
Tak, Sara to Sarah Wayne Callies :razz: ;)

Posted

Sesja pod tytułem "pies podokienny"
Z cyfrówki, wreszcie, która po wielu zjazdach i wyjazdach wreszcie trafiła do mnie :cool1: :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Sorry że się wymiguję, ale coś takiego ustawiłam w telefonie, że fotki są nie wiele większe od mojego avatara :placz: Więc chyba nie ma sensu ich dawać...

Posted

Hm... Czy ktoś tu jest chętny na nowe fotki? Nowitukie, robione dosłownie 10 minut temu :cool1:

Reszta zaraz. ;)
(mi osobiście najbardziej podoba się ta ostatnia :cool3:)

Posted

Dzisiaj była wielce ładna pogoda. I z tejże okazji zrobiliśmy fotki :cool3:

Jak ktoś chce więcej, to pisać :eviltong:

Co u mnie i Michaela?
Ja dzisiaj w szkole robiłam za sprzątaczkę :evil_lol:
Wylałam połowę picia na środek korytarza i musiałam to wycierać chusteczkami o_O Nie byłam na religii bo po całej szkole łaziłam w poszukiwaniu pani sprzątaczki, żeby mi dała szmatę i żebym to starła, ale około 10 minut przed rozpoczęciem przerwy wpadłam na genialny pomysł - mogę wytrzeć papierem z kibla :cool3: :razz: :cool1: No to wytarłam :diabloti:

U Michaela nic nowego. Nadal śpi, chodzi na spacery i w ogóle.
Aaaaa, dodam, że niedługo będziemy mieć friiiiiizbi.
A pańcia jest taka rąbnięta, że bierze pierwszą lepszą płytę i ćwiczy rzuty :evil_lol:

Posted

Śliczniusie foty :loveu:
Ja miałam gorzej, bo mi się butelka w torbie rozbiła :(
My też będziemy mieć niedługo, wczoraj zamawiałam :D A wy skąd zamawiacie i jakie? :) Ale rzuty poćwicze na tych co przyjdą, bo boje sie, że coś rozwale, a we frisbee grałam jeden raz w życiu u kol conajmniej 3,5 lata temu jak nie więcej i miałam całe ręce pokaleczone xD W sumie tak dla zabwy będziemy z Niką rzucać, bo ona już 6 rok skończyła, więc na zawody "trochę" za późno...;)