jmw Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Robimy postój... Na razie tyle. Więcej później. Quote
Bewarka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej :) http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/lo851_DSC07759.JPG Przynajmniej mamy dowód, że foty są świeże i że Michael żyje :evil_lol: http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/wo8311_DSC07755.JPG Co za skupienie :loveu: Quote
jmw Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Kinguska']witajcie ;) Witamy ;) Najazd na Kraków był ciekawy :p Szczególnie, gdy musiałam stać pod galerią krakowską z Majtkiem a on poznał bardzo miłego westa (westiczkę?) która niepotrzebnie warknęła na niego :diabloti: Foty są. Najpierw dowód na to, że mamy gazetę Dog&Sport: Reszta w następnym poście (5 zdjęć na post?) Quote
jmw Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Posty skaczą :shake: Będę broł cię, w jołcie i znów postój: Quote
akodirka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 hehe, na pierwszy rzut oka na Majkela to jakbym widziała swojego malucha :diabloti: tylko, zeby nie mial stojacych uszu i byl troche bardziej czarny i troche wiekszy i masywniejszy :cool3: :razz: hehe, a nick Sarah tez pochodzi z prison breka? :diabloti: skoro jestem przy prison breku do mojego to raczej bardziej pasowalby teddy, theodore ew. tbag :diabloti: Quote
Illusion Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :multi::drinking: :laola: Quote
Bewarka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 To dziś? :lol: W takim razie najlepszegooo! Quote
jmw Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='akodirka']hehe, na pierwszy rzut oka na Majkela to jakbym widziała swojego malucha :diabloti: tylko, zeby nie mial stojacych uszu i byl troche bardziej czarny i troche wiekszy i masywniejszy :cool3: :razz: hehe, a nick Sarah tez pochodzi z prison breka? :diabloti: skoro jestem przy prison breku do mojego to raczej bardziej pasowalby teddy, theodore ew. tbag :diabloti: Tak, nick Sarah jest z Prisona (od Sary, a co :cool1:) Ohoho, T-BaG :diabloti: To twój musi być strasznie zua :diabloti: :razz: [quote name='Justys95']To dziś? :lol: W takim razie najlepszegooo! [quote name='RCookie']Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :multi::drinking: :laola: Tak, dziś ;) Dzięki wielkie! ;) Fotki mam, ale nie wiem, czy wkleić :cool3: Quote
Bewarka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ta aktorka co gra Sare chyba ma na imie Sarah, bo na początku w napisach leci. Quote
jmw Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Justys95']Ta aktorka co gra Sare chyba ma na imie Sarah, bo na początku w napisach leci. Tak, Sara to Sarah Wayne Callies :razz: ;) Quote
Shel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Mike!! :D :loveu: Czekam na nowe focisze :diabloti: Quote
jmw Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Zdjęcia? Proszę bardzo :diabloti: Więcej zaraz. Quote
jmw Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Sesja pod tytułem "pies podokienny" Z cyfrówki, wreszcie, która po wielu zjazdach i wyjazdach wreszcie trafiła do mnie :cool1: :razz: Quote
jmw Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Czemu nikt nas nie odwiedza? Bo się zbuntuje i przestanę wklejać :mad: :diabloti: Zaraz będą od cioci. Ze wsi. Quote
Bewarka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja miałam kiedyś wpaść, ale zapomniałam :eviltong: Przystojniak z okienka :evil_lol: Czekam na te nowe foty :) Quote
akodirka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 a ja odwiedzam, tyle, ze nic sie nie odzywam :diabloti: Quote
jmw Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Sorry że się wymiguję, ale coś takiego ustawiłam w telefonie, że fotki są nie wiele większe od mojego avatara :placz: Więc chyba nie ma sensu ich dawać... Quote
jmw Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Hm... Czy ktoś tu jest chętny na nowe fotki? Nowitukie, robione dosłownie 10 minut temu :cool1: Reszta zaraz. ;) (mi osobiście najbardziej podoba się ta ostatnia :cool3:) Quote
jmw Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Koniec. Jest co prawda więcej, ale nie są takie dobre i ostre jak te. Quote
jmw Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ejejej! Czemu nikt nas nie odwiedza? :placz: :oops: Smutno i pusto tu coś. Mogę wstawić bonusik, jak ktoś wejdzie :p Quote
Bewarka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Slczne fotki :loveu: ...nareszcie :diabloti: Mizianko dla Mike'a! Quote
jmw Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Dzisiaj była wielce ładna pogoda. I z tejże okazji zrobiliśmy fotki :cool3: Jak ktoś chce więcej, to pisać :eviltong: Co u mnie i Michaela? Ja dzisiaj w szkole robiłam za sprzątaczkę :evil_lol: Wylałam połowę picia na środek korytarza i musiałam to wycierać chusteczkami o_O Nie byłam na religii bo po całej szkole łaziłam w poszukiwaniu pani sprzątaczki, żeby mi dała szmatę i żebym to starła, ale około 10 minut przed rozpoczęciem przerwy wpadłam na genialny pomysł - mogę wytrzeć papierem z kibla :cool3: :razz: :cool1: No to wytarłam :diabloti: U Michaela nic nowego. Nadal śpi, chodzi na spacery i w ogóle. Aaaaa, dodam, że niedługo będziemy mieć friiiiiizbi. A pańcia jest taka rąbnięta, że bierze pierwszą lepszą płytę i ćwiczy rzuty :evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Śliczniusie foty :loveu: Ja miałam gorzej, bo mi się butelka w torbie rozbiła :( My też będziemy mieć niedługo, wczoraj zamawiałam :D A wy skąd zamawiacie i jakie? :) Ale rzuty poćwicze na tych co przyjdą, bo boje sie, że coś rozwale, a we frisbee grałam jeden raz w życiu u kol conajmniej 3,5 lata temu jak nie więcej i miałam całe ręce pokaleczone xD W sumie tak dla zabwy będziemy z Niką rzucać, bo ona już 6 rok skończyła, więc na zawody "trochę" za późno...;) Quote
Recommended Posts