Martyna&Zara Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Spoko masz psa, taki miodzio..... Zapraszam do mnie :P Quote
Bewarka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No, ostatnia świetna :loveu: Szkoda tylko, że tło nie jest naturalne ;) http://www.otofotki.pl/img4/obrazki/stuv918285197v.jpg A ta fotka przypadkiem już nie była? :hmmmm: Quote
jmw Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Owczarkowa']Super fotki, szczególnie ta ostatnia :loveu: Robota braciszka :eviltong: [quote name='Toffuś']Spoko masz psa, taki miodzio..... Zapraszam do mnie :P Na pewno wejdziemy ;) [quote name='Justys95']No, ostatnia świetna :loveu: Szkoda tylko, że tło nie jest naturalne ;) http://www.otofotki.pl/img4/obrazki/stuv918285197v.jpg A ta fotka przypadkiem już nie była? :hmmmm: Tak, ona była ale przez przypadek wstawiłam znowu :cool1: [quote name='Kinguska']Bry! Co tam? A nic ciekawego. Miki śpi, je, bawi się i skacze :p Quote
jmw Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Zastanawiam się, czy nie poprosić jakiegoś moda, by przeniósł temat do fotoblogów... Co o tym myślicie? Prawie połowa na DGM ma galerie na fotoblogach... (nie wszyscy ale połowa). Mike mówi dobranoc! Quote
Cavy Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Przywędrowaliśmy i do Ciebie - starej znajomej! :razz: Dobranoc o tak wczesnej porze? :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 On jest czarny czy tak ciemno czekoladowy??? Quote
jmw Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 KUUUUUUURCZĘ!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :cool1: :crazyeye: MAM SZANSĘ NA DRUGIEGO PSA! :multi: Quote
jmw Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kinia - ja bym chciała BC, wiem że na jakieś 98 % sprostam jego wymaganiom. Tacie też się spodobały... Ale nie czarno-białe, tyko BLUE MERLE :loveu: Fajnie by było mieć teraz drugiego psa, ale chyba przełożę to na wakacje... Więcej wolnego od szkoły czasu. [quote name='Cavy']Przywędrowaliśmy i do Ciebie - starej znajomej! :razz: Dobranoc o tak wczesnej porze? :evil_lol: Dla Maj(t)ka tak :eviltong: [quote name='Mudik']On jest czarny czy tak ciemno czekoladowy??? Mike jest czarnuchem, po ojcu, ale że jego mama była czekoladowa czy tam ruda, ma takie rudo-brązowe przebarwienia w niektórych miejscach. ;) "Błagam cię, idź mi stąd z tym pstrykającym czymś...:cool1:" Quote
jmw Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Jutro coś jeszcze wstawię, teraz już idę ;) Quote
jmw Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kinia napisał(a):O borderek:) fajnie Choć jak mówiłam - przełożę to na wakacje, nawet, jeśli bym otrzymała teraz zgodę. Więcej dowiem się o BC, a w wakacje będę miała więcej czasu dla niego (raczej nich - Mike!). Na razie zostanie mi Michael. Branoc :eviltong: Quote
Kinia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 No w wakacje dużo czasu:) ja Ci już gratuluję Quote
Illusion Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Widzisz, a byłaś prawie pewna, że się nie uda :eviltong:. Quote
jmw Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Kinia napisał(a):No w wakacje dużo czasu:) ja Ci już gratuluję Baaaardzo dużo :p Dziękuje ;) RCookie napisał(a):Widzisz, a byłaś prawie pewna, że się nie uda :eviltong:. No, byłam... i się myliłam ;) :diabloti: Quote
Mudik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kolejna osoba border i border, jakby nie było innych super pasterskich ras na świecie. Sorki ,ze na Ciebie padło, lae ostatnio nie malże kazdy który ma mixa czy jakąś rasę, a myśli o agility chce bc, jakby tyklko one się nadawały i były jedyne na świecie. Quote
Martyna&Zara Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja mam kundelka i będę miała onka, ale raczej nie do sportów zawodowych tylko dla zabawy:lol: Quote
jmw Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dziś się nic ciekawego nie wydarzyło. Oprócz tego, że mnie naszło i zrobiłam mapkę USA :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć PRISONfanko :loveu: Oooo, fajnie że może będziesz miała borderka, gratuluje :) Mike słodki :p Quote
jmw Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 DAAAAWNO NAS TU NIE BYŁO!!! :oops: Ale jesteśmy. :evil_lol: :eviltong: Quote
jmw Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Będę płakać! :roll: :shake: Dziś same pechowe rzeczy mi się zdarzają i jestem jakoś dziwnie rozkojarzona :placz: Zgubiłam portfel, w którym było 7 złotych. Aż cztery dni nie będę chodzić do szkoły. Rozlałam picie, spóźniłam się na matmę, zgubiłam książkę z biblioteki... To nie apokalipsa. To armagedon jest! Quote
LadyK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Sarah spokojnie, dzień się już kończy jutro będzie lepiej :buzi: Quote
Recommended Posts