Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Super fotki, szczególnie ta ostatnia :loveu:

Robota braciszka :eviltong:

[quote name='Toffuś']Spoko masz psa, taki miodzio.....
Zapraszam do mnie :P
Na pewno wejdziemy ;)

[quote name='Justys95']No, ostatnia świetna :loveu: Szkoda tylko, że tło nie jest naturalne ;)

http://www.otofotki.pl/img4/obrazki/stuv918285197v.jpg
A ta fotka przypadkiem już nie była? :hmmmm:
Tak, ona była ale przez przypadek wstawiłam znowu :cool1:

[quote name='Kinguska']Bry!
Co tam?
A nic ciekawego. Miki śpi, je, bawi się i skacze :p

Posted

Zastanawiam się, czy nie poprosić jakiegoś moda, by przeniósł temat do fotoblogów... Co o tym myślicie? Prawie połowa na DGM ma galerie na fotoblogach... (nie wszyscy ale połowa).

Mike mówi dobranoc!

Posted

Kinia - ja bym chciała BC, wiem że na jakieś 98 % sprostam jego wymaganiom. Tacie też się spodobały... Ale nie czarno-białe, tyko BLUE MERLE :loveu: Fajnie by było mieć teraz drugiego psa, ale chyba przełożę to na wakacje... Więcej wolnego od szkoły czasu.

[quote name='Cavy']Przywędrowaliśmy i do Ciebie - starej znajomej! :razz: Dobranoc o tak wczesnej porze? :evil_lol:
Dla Maj(t)ka tak :eviltong:

[quote name='Mudik']On jest czarny czy tak ciemno czekoladowy???
Mike jest czarnuchem, po ojcu, ale że jego mama była czekoladowa czy tam ruda, ma takie rudo-brązowe przebarwienia w niektórych miejscach. ;)

"Błagam cię, idź mi stąd z tym pstrykającym czymś...:cool1:"

Posted

Kinia napisał(a):
O borderek:) fajnie

Choć jak mówiłam - przełożę to na wakacje, nawet, jeśli bym otrzymała teraz zgodę. Więcej dowiem się o BC, a w wakacje będę miała więcej czasu dla niego (raczej nich - Mike!). Na razie zostanie mi Michael.

Branoc :eviltong:

Posted

Kinia napisał(a):
No w wakacje dużo czasu:)
ja Ci już gratuluję

Baaaardzo dużo :p
Dziękuje ;)

RCookie napisał(a):
Widzisz, a byłaś prawie pewna, że się nie uda :eviltong:.

No, byłam... i się myliłam ;) :diabloti:

Posted

Kolejna osoba border i border, jakby nie było innych super pasterskich ras na świecie. Sorki ,ze na Ciebie padło, lae ostatnio nie malże kazdy który ma mixa czy jakąś rasę, a myśli o agility chce bc, jakby tyklko one się nadawały i były jedyne na świecie.

Posted

Będę płakać! :roll: :shake:
Dziś same pechowe rzeczy mi się zdarzają i jestem jakoś dziwnie rozkojarzona :placz:

Zgubiłam portfel, w którym było 7 złotych. Aż cztery dni nie będę chodzić do szkoły. Rozlałam picie, spóźniłam się na matmę, zgubiłam książkę z biblioteki...
To nie apokalipsa. To armagedon jest!