jmw Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Wróciłam z Zakopca i mam swojego peceta ! :razz: :cool1: :multi: W Zakopcu było: fajnie, super, wyjebiaszczo! Poszliśmy z ALA(ską), Cleo, Ajką i Anką spać około albo po pierwszej w nocy. Mam nowe fotki Mike'a, tyle że zepsułam aparat :placz: Nie chce się włączyć! PS: Chciałabym mieć na imię Sara :loveu: Quote
jmw Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kinguska napisał(a):to super. :lol: No, gdybym nie spieprzyła aparatu :placz: Zmienić nick na Sara&Mike? W końcu w internecie można mieć nick jaki się chce, np. ukochane imię którego nie masz, niekoniecznie swoje głupie imię :p Quote
C&B Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Judyciak napisał(a): Poza tym, do cioci dziś przylazł jakiś przybłęda! ;] Ciotka go przygarnęła. Na razie bezimienny (Gall Anonim). Jest w typie pekińczyka, może jakiś mix, wkrótce wstawię jego foty. Dawać jego foty ! Jak nie dasz to będę twoim nocnym koszmarem:evil_lol: Quote
jmw Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kinguska - chyba jednak to zrobię :eviltong: Domka_Czika - NIEEEE! Nie chcę mieć nocnych koszmarów! (:cool1:) Nie mogę dać fot, bo aparat nie chce się łączyć (debil* ^^) *debil, czyli aparat :diabloti: Quote
Kinia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 O nie... nie będzie zdjęć... Napraw to szybko Quote
jmw Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kinia - postaram się, tylko niech mój brat wróci z tego Tarnowa! Nie znam się na tym ^^ Carry napisał(a):O Mikosław co ty tu robisz :evil_lol::diabloti: Ja na nowe foty czekam :) (nie zauważyłam dotąd posta :crazyeye:) A ja co robię? A siedzę sobie :evil_lol: Niestety, z wyżej wymienionego problemu fot nie będzie :shake: Quote
Illusion Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Powiedz rodzicielom, żeby jakiś niezniszczalny aparat Ci kupili, bo już chyba któryś raz go skopsałaś :eviltong:. Quote
jmw Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Aparat naprawiony, jestem w trakcie wgrywania fotek. Quote
jmw Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Sorki, CAŁY dzień mnie nie było :razz: (Zaraz foty, zmniejszam) Quote
C&B Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Czekam, ale cierpliwości to ja nie mam ;) A będzie piesek cioci ? Quote
jmw Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Domka_Czika']Czekam, ale cierpliwości to ja nie mam ;) A będzie piesek cioci ? Ach, myślę, że Scofieldowski to nie taka sknera i użyczy małe miejsce Anonimowi w swojej galerii :eviltong: Gall Anonim: Zaraz ^^ Quote
C&B Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jakiś śliczny:loveu: Pekińczyk - figlarna postura i lwia grzywa naokoło pyszczka :loveu: Quote
jmw Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Nowe zdjęcia: Z Tomaszem Zapomniałam wyłączyć makro w aparacie i takie cuś wyszło :p Mój pierwszy raz - wreszcie bez smyczy, u ciotki! Quote
jmw Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Owczarkowa, dzięki! :loveu: ;) Jest śliczny! :p Wstawimy sobie to podpisu ten bannerek ^& Quote
Bewarka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Fajny baner ;) http://i33.tinypic.com/9kmtcp.jpg Tu mi wygląda na basenji, tylko umaszczenie nie to...:loveu: Quote
jmw Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Justys95 - no właśnie, czasami zastanawiam się, czy Majk (^^) to nie jakiś mix basenji, tyle że się tak zmieszał, że umaszczenie wyszło inne... Możliwe? :razz: Dzisiaj Prison Break, o taaaak! :loveu: :loveu: :loveu: Aaaa, i odnowiłam stronę główną ^^ Quote
Bewarka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Judyciak napisał(a):Mam kilka fotek, dać? :eviltong: No baa...:cool1: :eviltong: Quote
jmw Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ok, ale są stare (ale jare) :cool3: (fotki z bloga. Sorry, że takie małe ale nie chce mi się pomniejszać no i nie starczy mi na to czasu...) oraz coś, za co jestem wdzięczna bratu: Quote
LadyK Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Super fotki, szczególnie ta ostatnia :loveu: Quote
Recommended Posts