Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żyjemy i mamy się dobrze wbrew pozorom :eviltong:
zdjęć kilka jest, ale za nim skończą się problemy z aparatem to minie trochę...

• 2 months later...
Posted

Mam zdjęcia, mam, ale że oglądam sobie film i weszłam na dogo tylko zobaczyć, to wstawię je jutro jak będę miała czas ;) Jakieś sztuczkowe są, spacerowe i moze nawet frizbowe się znajdą... Niech mi tylko kuzynka prześle, bo mój aparat umarł :mad: :evil_lol: Jak do niej pojadę i dorwę się do jej aparatu, to zrobię więcej.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Uffffffffffff, dorwałam lustro mojego brata i jego dziewczyny (Nikon D90, jakby ktoś pytał) i coś pocykalam (taaak, zdjęciami tego nie nazwę...) bo mój aparat nie żyje od jakiegoś... roku :evil_lol: Przy oświetleniu mojego nowego pokoju musiałam robić z lampą :eviltong:
Kuzynka nie wysłała mi jeszcze sztuczkowych, od jakichś.. 3 miesięcy :roll: Ale tam :cool3: Mam nadzieję, że nie są za duże?

Posted

Sylwia K napisał(a):
http://4.bp.blogspot.com/_xf4BKkFZCnw/S22i0cZX3dI/AAAAAAAAAJs/wOsKlT76IqU/s400/efee.png i to są uroki posiadania małego pieska.:razz:
http://4.bp.blogspot.com/_xf4BKkFZCnw/S2mizghCAvI/AAAAAAAAADo/1qvVMh0HwTM/s400/3333.png -moja suka choć też jest mała to waży jednak 15 kg i tak już jej utrzymać chyba bym nie dała rady

pozdrawiam

Moja waży 25kg i tez tak robimy. Ostatnio nawet w parku ;) Fakt ciężko mi utrzymać równowagę, ale jakoś daję radę ;)