Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Według mnie 100 i w górę to dobra cena... Moja klasa jechała na 3 - dniową (jak dobrze pamiętam...) wycieczkę do Czarnocina i zapłaciła 170 zł... W tym były różne atrakcje, ale zawsze jednak coś... W tym roku chcemy wybrać się do Haide Parku (czy jak to się pisze...:oops:) :D
Ja podejrzewam, że tam musi być Polsat... Przecież ty tam umrzesz jak nie będzie!!! :shake:

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LUDZISKA, BYŁAM NA SKS-ie! :p
Kocham siatkę. Tak. I byłam na SKS-ie dzisiaj. Trener bardzo fajny. Ale jakiś inny gość od siatkówki (nie ten, co SKS prowadzi), który był ponóc "żeby obejrzeć mecz". O mnie się darli, miałam iść do Gabryśki ale poszłam do Sary (obydwie szóstoklasistki). Mieliśmy z moim "dream team" (Siusiak/Ajka, Cleo/Klaudiusz, Anka/Sara, Aneta/Szczota/Satelita) iść do kawiarenki pogadać o wycieczce, itd., ale tak wyszło, że tak cedzić zaczęło (lać) że musiałyśmy lecieć do domu. Nie wiem, co Aneta i Cleo zrobiły... Cleo mieszka aż na granicach Tuchowa, koło Brzozówek! Wiecie, jak miała daleko? Szczota trochę bliżej, bo za Centrum. Ale najdalej miała Cleo... I mokła biedaczka w tym deszczu. Aśka mieszka w tych starych blokach, ja i Anka w tych nowszych.

W pon. zgłosimy dyrektorowi...
A co do Prisona - nie mam się co martwić :cool1:

Posted

Mam avatara z Maślaną z Włatców Móch :cool3:
Ludziska, odrodziła się moja miłość do Włatców Móch. A to dlatego, że zobaczyłam jakąś oranżadę z Maślaną (z WM) za 1.99, i oczywiście kupiłam. Ale Prison Break'a nadal kocham - powiadam wam bowiem, że Prison Break i Włatcy Móch rulez! ^^

Posted

Justys95 - jak ją wypiłam, to mi się Mirinda na SKS-ie przypomniała - jak piliśmy wszystkie razem z Cleo, Ajką i Anką ^^ Napój z Wm smakuje w zupełności tak samo...

Posted

Justys95 - fajne było opakowanie z Maślaną ^^ Jedyne! Wzięłam szybko, żeby jakiś gościu nie wziął ;P

Ostatnio trafiłam na jakieś żmudne forum o High School Musical
(nienawidzę tego, ale piosenki mają niektóre fajne!). A tam kłótnie fanów z antyfanami o HSM. I patrzyłam niedawno na blog "Anty HSM". Szczerze mówiąc, to cieszę się, że niektóre osoby na tym blogu, komentując go, mają tyle dystansu, że widząc nieprzychylne opinie na temat gwiazd, które one z kolei lubią, nie wpadają w szał i nie zaczynają jej bronić tekstami typu "Odfal SieM oD niEJ tY nEncNa dZiecINo NełOstRaTy"! Ja osobiście ani nie lubię "Wanesi", ani "Zakusia", ani tej całej "Eszlij" - która robi z psów torebkowe zabaweczki...

Posted

Klaudysiaczek - są w jakiś tam marketach :p Skoro mieszkasz w Szczecinie, to tam się zapewne roi od tych napojów :eviltong:

My zaraz lecimy na spacer :cool1:

Posted

LUDZISKA! Mam chyba prawie złe wiadomości. Bu.
1. Od soboty, od godz. około 19.00/20.00 dogo nie chodziło aż do wczoraj, wczoraj nie chodziło prawie cały dzień (może dzis akurat też rano nie chodziło i pokazywała się biała strona, a tam gdzie powinien być tytuł "Dogomania forum", pisało "http://dogo.(jakieś liczby).pl"?)
2. Miki ma biegunkę! :shake:
3. Ja jestem chora - boli mnie gardło. Też super.
4. Nie poprawię jutro jedynki w szkole, mama mnie nie puści :placz:

Ojcze nasz.
Ale fajne jest to:
http://www.polsat.pl/#serial.13
Łiii, mój Wentworthcik :loveu::loveu::loveu:

Posted

A ja sobie kurcze zapomniałam w niedziele o PB :( I nie moge ściągnąć na kompa :( Tragedia ;/// Ale w sumie 1 i 2 sezon był genialny, w Sonie jest nudno jakoś...

Posted

(nie wchodziłam trochę... sorrki ^^)
Justys95 - Sona nudna, oczywiste, że Fox River to mój dom :loveu: Nawet na forum prison.org.pl wszyscy mieli takie same zdanie - Fox River 10, Sona 1 ^^

Posted

Jedno zdjęcie, ale jakie! :loveu:

PS:No właśnie, dla mnie to dwa różne światy, jakby nie był to ten sam serial...Mam nadzieję, że niedługo coś się zmieni, może jak znów Michael będzie uciekać. :)

Posted

Kinguska napisał(a):
popieram :eviltong:
więcej zdjęć!

RCookie napisał(a):
Jeśli myślisz, że jedno zdjęcie nam wystarczy to się mylisz :eviltong:.

:siara: :cool1:

(reszta fotek zaraz)