Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malinko - teraz powinien być jeden:eviltong:
karja - dziękujemy;)

Dziś było lepiej... Ja zaraz idę do przyjaciółki (Anki). Jestem już po lekcjach i super (chodzi mi też, że wszystkie odrobiłam). No i z Cleo się pogodziłam! Dziś na w-fie mieliśmy biegi - bieglam z Cleo, i mieliśmy remis. Chyba te biegi z psem, treningi psich sportów iw w ogóle dały mi (prawie) zwycięstwo - remis ;P Czas to 12.04 za pierwszym próbnym razem, a na ocenę 12.00. Cóż ;]
Tak właściwie może Anka dostanie psa, o którym marzy:multi:

Miki właśnie śpi. Z chęcią wzięłabym aparat i porobiła mu zdjęć, ale mojemu "mądremu" bratu nie chce się załadować, grr :shake:

Posted

Judyciak napisał(a):
Czas to 12.04 za pierwszym próbnym razem, a na ocenę 12.00.

Na jakim dystansie? :cool3:

Judyciak napisał(a):

Tak właściwie może Anka dostanie psa, o którym marzy:multi:

Rasa już wybrana, czy może kundelek? ;)

Posted

Malinko - dystans 60 metrów (niby mało no ale...), i wczoraj się dowiedziałam, że dostałam z tego trójkę. Cleo też:cool1:. Co do rasy - yorkshire terrier lub westie, ew. kundelek ze schroniska (jeśli jej rodzice nie chcieli by się zgodzić na rodowodowego).

Klaudysiaczek - dziękujemy, i zaraz was odwiedzimy! ;)

Uznałam, żew mój brat może wiele zdziałać - lustrzanką taty (a raczej już PRAWIE jego, lol ;P). Szkoda, że ja jej nie dostanę w styczniu 09'... Buuuu.

Dawno zdjęcie byo robione, ale ładowarka do aparatu (mojego) mi zginęła i nie mam jak robić fotek:shake: Żalowo, ale jutro prawdopodobnie dostanę ładowarkę - została u dziewczyny mojego brata (bez skojarzeń proszę:diabloti:)

Posted

[quote name='Judyciak']Malinko - dystans 60 metrów (niby mało no ale...), i wczoraj się dowiedziałam, że dostałam z tego trójkę. Cleo też:cool1:. Co do rasy - yorkshire terrier lub westie, ew. kundelek ze schroniska (jeśli jej rodzice nie chcieli by się zgodzić na rodowodowego).
Klaudysiaczek - dziękujemy, i zaraz was odwiedzimy! ;)
Na dystans 60 metrów 12.04 to na 3? :crazyeye:
Kurde, ja się już boję, bo niedługo mam sprawdzian z tego to nie wiem ile dostanę :roll:.

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Na dystans 60 metrów 12.04 to na 3? :crazyeye:
Kurde, ja się już boję, bo niedługo mam sprawdzian z tego to nie wiem ile dostanę :roll:.

Wiesz, u mnie to trzeba coś ok. 10 sek. mieć żeby 4 dostać :cool3:. Jutro zawody, ale nie chcę mi się jechać, chyba że jako widz, bo ponoć pokaz szkolenia psów policyjnych ma być :p.

Posted

Judyciak napisał(a):
Co do rasy - yorkshire terrier lub westie, ew. kundelek ze schroniska (jeśli jej rodzice nie chcieli by się zgodzić na rodowodowego)

Westie? Mam nadzieje, że dziewczyna poważnie zastanowiła się nad wyborem rasy. West (którego zresztą posiadam) to kochany, ale i uparty (co nie oznacza, że nie można z nim czegoś robić) terier który nie jest małą, białą maskotką, potrzebuje dużo ruchu i zajęcia.
Oby westy nie stały sie za jakiś czas modne, oby nie spotkał ich los innych popularnych ras. :roll:

Pozdrawiamy
K&W

Posted

Kinga&Wenka - Anka poważnie się zastanowiła. Naczytała się dużo o obu rasach. Też mam nadzieję, że west nie stanie się taki jak york...

Weekend, super:multi:

Posted

Filmik? jest na YouTube:diabloti: (na naszym).

"Pochwalę" się, że mam katar - straszny:shake: Zostanę zwolniona z w-fu i... dobrze ;P Akurat mamy sprawdzian z siatki (nienawidzę siatki!) więc dobrze się składa - ale nie będę wam obrzydzać życia moim katarem:cool3: U Mikosława dobrze - tylko czekamy na frisbee z Competitiona (em... mam już muzę do filmiku ;D). A tak w ogóle - Miki 2.10.2008 kończy rok! Mam z tej okazji prezenty - planuję kupić kilka/naście rzeczy i zrobiłam filmik urodzinowy - wstawię na nasze YT w dzień Mikosławsko-Scofieldowskich urodzin. A tak właściwie - DZISIAJ O 20.00 MOJA MIŁOŚĆ - mój Prison! :loveu: Kurczę, czekałam tak długo od kwietnia (wkurzyłam się na Polsat, że nie emitowali trzeciej serii wcześniej) a teraz - trójeczka! :multi: Super! Oczywiście w tamtą niedzielę oglądałam 1x03 (jak by mogło być inaczej? :razz:) Ale i tak stwierdzam, że pierwszego sezonu PB żaden nie pobije - ale po trzecim sezonie i pierwszym odcinku w tamtą niedzielę, mówię, że fajny ;>

Posted

Filmika? Ja mam jak na razie 4:eviltong: Mam(y) konto na YT - ale planuję dawać nie tylko z udziałem Scofieldowskiego, lecz jakieś prisonowe:p
Później linka podam - choć to nic ciekawego:razz: Nie mam nic z psich sportów na razie:oops: A szkoda, bo kogo ciekawi jak pies biega, bawi się hefalumpem lub tarmosi starego, zielonego i biednego kapcia? :cool3:

Śliczności :loveu:
Ja PB też będe oglądać dzisiaj ;-)

Dziękujemy ;)
To super! A oglądałaś tydzień temu? Szczerze, to mi się trochę żal Bellicka zrobiło... I LJa i Sary... Firma ich porwała, biedacy ;[

Posted

Judyciak napisał(a):

Dziękujemy ;)
To super! A oglądałaś tydzień temu? Szczerze, to mi się trochę żal Bellicka zrobiło... I LJa i Sary... Firma ich porwała, biedacy ;[

Oglądałam, ale i tak mi najbardziej Michael'a szkoda, bo znowu do jakiegoś więzienia trafił :shake:

Posted

No...Sara była taka fajna a tu doopa, zabili ją -,-'

Ps ; Tu wielka fanka PB (Shira xD) ;>

Posted

Nicka - no, mi też Mike'a szkoda:shake:
Monia - to czego od razu nie mówisz? :mad: Ja tu główkuje, czy to ty! ;P (Shira). Ale Sary właśnie wcale nie zabili :lol: Zobacz sobie TUTAJ, na spoilery o czwartym sezonie - Sara przeżyje :eviltong:

Scofieldowski śpi...

Posted

Kinguska - nie bij, ale przyznaję - nie mam nowych:oops: A że zginęła gdzieś ładowarka (ja to nigdy nie wiem, gdzie co mam...) to fotek nie będzie przez dłuższy czas...
Klaudysiaczek - naprawdę? :cool1: Ja miałam w domu (oduczył się ;P) mordercę aka terrorystę butów i powiem, że nie jest to nic ciekawego:cool3: Biega z butem po domu, tarmosi go, szarpie nim - aż żal patrzeć, a biedny but czeka na ratunek, jednak nikt nie nadchodzi:shake::cool3::evil_lol:
globalnydog193 - witamy w naszej galerii! :multi: Jeśli masz, my także was odwiedzimy;)

Scofieldowski je śniadanie (a o której to się wstaje?:lol:). Ja dzisiaj i wczoraj nie poszłam do szkoły - wielce głupi katar! Jutro raczej idę - a bo ja wiem:p A dwa dni temu Pirson Break był super! Susan B. Anthony aka Gretchen wymiata - do Lincolna "Wiedziałam, że twój brat jest od ciebie mądrzejszy, ale nie wiedziałam że z ciebie taki debil" :lol: Z Whistlerem było dobre - Mahone go tak ciągnął a do tych ludzi Lechero tak: "dotknijcie go, a rozwalę wam to na łbie!" i wymachuje tym kijem ;P Już się z tego brechtalam z userami forum prison.org .

Posted

Przykro mi...:-(

• To czekam, aż założysz galerię.

Dziś pierwsza rocznica śmierci mojej Luny...:shake::-(:placz:
    Zmarła 17.09.2007 roku....

• Posted

• [SIZE=2]____________________
    A co do tego buta, to Panna A. często - jak nikt nie patrzy oczywiście - tarmosi buty za sznurówki do swojego posłanka i tam chowa je... Nie mam pojęcia czemu tak robi, ale przynajmniej ma zajęcie :cool3: