jmw Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Michael [SIZE=2]Gdzieś tak... no praktycznie od zawsze Judyta chciala mieć psa. Więc sprawiła sobie psa! :eviltong: A ten pies został nazwany Michaelem: Michael rósł, rósł, róóóósł.... Czy jest do końca normalny? Hm, chyba jednak nie... Ale czasem zdarzają mu się chwile normalności I czasem nawet ładnie wyszedł na zdjęciach: [SIZE=2] [SIZE=2] A dowodem na to, jak bardzo ten pies mnie kocha jest to :diabloti:: [SIZE=2] Jego główną pasją bylo jedzenie: Jego drugą pasją jest spanie: Ale i tak jest cudny! :loveu: Zawieraliśmy nowe znajomości: Bawiliśmy się Tomaszem: Michael poznał geniusza zła, czyli Frytasa Wszyscy się kochali :evil_lol: Uczyliśmy się sztuczek: A Michael był NAJWSPANIALSZYM PSEM! Gdzie można nas spotkać [SIZE=2]Youtube: www.youtube.com/user/BCowa Nasza strona: www.vioavix.prv.pl Nasz blog: www.judyta-4lapy.blogspot.com Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja zajrzalam :D ale zdjec nowych nie ma :( sliczny ! kocham czarne psy! Quote
Illusion Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witam, witam :cool3: Widzę, że i tu się spotykamy. Mikosław śliczny jak zawsze, ale mogłabyś świerze fotki wrzucić :eviltong:. Quote
jmw Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Verdana]Kinguska, czyżby Ex.? :cool3: BlackSheWolf, dodam nowe jutro, bo zaraz i tak schodzę z komputera. Malina, znowu, znowu :cool3: Dodam świeże jutro :D[/FONT] Quote
jmw Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Verdana] W biegu ^^ W grządkach (ciotka była zła...) [/FONT] [FONT=Verdana] Z perro, ale nie chce mi się zmniejszać, akurat PB oglądam :cool3: [/FONT] Quote
Mróvka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ooo, nasza kochana Maślana :multi: Śliczne zdjęcia Twojego diabełka :evil_lol: Wpadnij do galerii Dżekulca http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/cool3.gif :cool3: Quote
jmw Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Verdana]Mróvka? No, spotykamy się :multi: Już do was lecę [/FONT]:scared: Quote
Pestka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mikosław boski! ^^ Wiecej fotek. Wpadnij do Saby, ;p Quote
Pimpek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witamy drogą Maślane na dogo :evil_lol: Michael boski :diabloti: Quote
jmw Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Pimpek napisał(a):Witamy drogą Maślane na dogo :evil_lol: Michael boski :diabloti: Witamy :cool3: I dziękujemy jednocześnie. Kinia napisał(a):Gratuluję galerii:) Mikosław jest śliczny:) Dziękujemy także ;] Talia napisał(a):Śliczny czarnuszek;) Więcej zdjęć prosimy. Fotki nowe dam jutro, znów dzięki ;] Kinguska napisał(a):Śliczny! Więcej fot 8) Jutro damy, jutro :lol: Quote
jmw Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 akira napisał(a):śliczny piesek ;] Dziękujemy ;) Jutro się wybieramy na nasze łąki, z aparatem, więc postaram sie tu wrzucić fotki :cool3: Quote
jmw Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Przepraszamy, że nas nie było :oops: Fotki zaraz wstawię, tylko pomniejszę ;) Quote
jmw Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Witamy :cool3: Ale dzisiaj dziwny mamy dzień, może z powodu brzydkiej pogody :shake: A najgorsze jest to, że już wkrótce do szkoły...i mamy inną wychowawczynią! Fotki dam kiedyś :P Quote
Talia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Maślana, a ja właśnie dziś rano wróciłam z tych pięknych polskich Tatr ;) Co za skoki :) Quote
jmw Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='grrrond']dobry tor :diabloti: Taki.... nowoczesny :cool3: No co, trzeba myśleć twórczo :eviltong: [quote name='Talia']Maślana, a ja właśnie dziś rano wróciłam z tych pięknych polskich Tatr ;) Co za skoki :) My wracamy 21.08... Pięknie tu jest :) chodzi o polskie Tatry :diabloti: Quote
Recommended Posts