Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwazniejsze,ze miala milosc i dom. Nie umarła w obskornej budzie, ubabrana w g.., na betonie.....ale w swoim domku, pod opieką wspanialej pani Ewy. Spij Soniu slodko i biegaj po zielonych łąkach za TM.:-(

Guest Elżbieta481
Posted

Aż serce stanęło:-(Dobranoc malutka-do zobaczenia:-(:-(:-(

Posted

Zatkało mnie. Nie wiem co napisać.... jeszcze dziś patrzyłam na zabawkę Soni, którą miała wziąć ze sobą do nowego domu, wspominałam kochaną sunieczke...a tu taka wiadomość. Jest mi smutno, bardzo, bardzo smutno... jedyne co odrobinę mnie "pociesza" to to co wyżej już pisałyście. Czekała na odpowiedni moment. Odeszła gdy wiedziała że jest kochana, wiedziała że ktoś o niej będzie pamiętał, tęsknił. Pani Ewie dziękuje, za serce i bardzo ciepło ją pozdrawiam. Napewno jest jej teraz trudno :(. Ciesze się ze cię poznałam Soniu, byłaś wyjątkowym psem
[*]

Posted

Smutna wiadomość, az sie chce zapytać, czemu tak szybko...
Czemu teraz, kiedy zaczęła dopiero cieszyc się szczęściem...
Ale najważniejsze, ze odeszła kochana, we własnymj domu, blisko kochanej osoby.
Dziekuję wszystkim za Sonię.
Spij spokojnie malutka
[*]

• 2 weeks later...
Posted

:-( Soniu, pamietamy o Tobie, bylas i jestes mi bardzo bliska. Pewnie biegasz z moja Ziutą, Sara i Perełka razem, a kot Antos Wam sie przyglada, on wolal zawsze towarzystwo psow bardziej niz kotow.

• 7 months later...
Posted

Mała Sonieczko, bądź szczęśliwa za TM. Jesteś już bezpieczna w swieice, gdzie niczego nie mjsisz się bać, gdzie nikt cię nie skrzywdzi ani nie porzuci ...
Gdzie zapomnisz, jak skutecznie zawiodłaś się na człowieku :-(

Posted

Ja nie rozumiem ludzi, którzy oddają stare psy do schronisk :shake::-( Jaki cel miałoby to mieć ? To nie lepiej uśpić i nie męczyć ? :mad: