Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie wiadomo, że Starowinka ma chore serduszko i do końca życia będzie zażywać Furosemid i Naparstnicę - Dr Vito mi to powiedział ;)
Wyniki krwi dopiero jutro.

Posted

Chore serduszko ale pokochane (a w przypadku domku docelowego nie mam wątpliwości, że tak będzie) zacznie bić dla swojej nowej Pani jak najdłużej. Całusy Sonieczko!!!

Posted

Zdjęcia wzruszające; po tej dawce miłości sunia jakby odmłodniała, a w jej oczach pojawiła się nadzieja:loveu:
Dzięki Wam wszystkim:loveu:

Posted

Wyni krwi dobre. I morfologia i wątrobowe. Nerki wydolne.:lol:. Kolejna kąpiel w planie. I posiewy ze skóry. Tak na wszelki wypadek. Na oko nic na niej nie ma a po szamponie wszystko goi się w oczach.
Sunia raczej nie słyszy. Albo bardzo słabo.

Posted

:p No Sonia juz sie zaczyna szykowac, juz w niedziele w swoim domku będzie,u wspanialej p.Ewy, ktora ma ogromne poklady milosci dla takich zapomnianych przez swiat starowinek:-(

Posted

Dzięki Arko za wieści! Rozmawiałam z Panią Ewą ale poszło nam torem innego szczęścia, bo onka Bonia zaczęła próbować się dźwigać i ciągnąć pupę w górę (wybacz mi tego offika), a lada moment będzie miała przyjaciółkę Sonię!!!

Posted

:multi::multi::multi:niooo zupelnie inny pysiol-dziewczynka widac zainteresowana zyciem a nie taka koopka nieszczescia bez wiary:-(. Super robota Sikorki:loveu: