Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares'](...) smutna jest...
ale nie martwcie się, 'chwilka' w Gaju i pysio będzie się śmiał:)[/quote]
Ja w to głęboko wierzę. To, co złe, jest już za nią.

Posted

Dowieźliśmy sunieczkę bez większych problemów. Usadowiła się w Gaju, w kąciku i zabrała do jedzenia i picia. Wybrała sobie bezpieczny, osłonięty kącik... Donvitow położył jej kołderkę i sunia tam sobie grzecznie czeka na kanapę...
Bidulka z niej straszna, no i bardzo zaniedbana i głodna ....

Ale Sikorki zdziałają cuda, w co głęboko wierzę!

Posted

[quote name='GoniaP']Dowieźliśmy sunieczkę bez większych problemów. Usadowiła się w Gaju, w kąciku i zabrała do jedzenia i picia. Wybrała sobie bezpieczny, osłonięty kącik... Donvitow położył jej kołderkę i sunia tam sobie grzecznie czeka na kanapę...
Bidulka z niej straszna, no i bardzo zaniedbana i głodna ....

Ale Sikorki zdziałają cuda, w co głęboko wierzę![/quote]

Będzie miała nawet prywatną sikorkę :oops::loveu:

Posted

[quote name='Anja93']Będzie miała nawet prywatną sikorkę :oops::loveu:[/quote] Trzymamy prywatna sikoreczkę za słowo :loveu: A czy już ja widziałaś??

Posted

[quote name='GoniaP']Trzymamy prywatna sikoreczkę za słowo :loveu: A czy już ja widziałaś??[/quote]

Tylko na zdjęciach, jutro jadę się z nią zobaczyć:loveu:

Posted

Byłam dziś u Soni. Zawiozłam jej obróżkę i smyczkę. Jest dokładnie taka jak sobie ją wyobrażałam, spokojna, kochana. Nie chciała iść na dwór, usiadłam z nią na podłodze. Na początku, stała koło mnie, potem podeszła i wtuliła sie. Dostałam też skromnego buziaka. Potem położyła się i głaskałam ją. Zasypiała. Dziś chyba kąpiel i czesanie. Marta się szeroko uśmiechnęła na widok różowej obróżki , którą podarowała Soni ARKA:loveu:. Soniula jest nie wyczesana, ma kołtuny, i jest bardzo brudna. Myślę, że po "odświeżeniu" poczuje sie lepiej. Wet zbada ją dokładnie. Może jutro sie czegoś dowiem. Na koniec mojej wizyty Sonia podniosła główkę i spojrzała na mnie swoimi ślicznymi ślepkami, czuło sie ze chce powiedzieć, "zostań".
Rozko****e w sobie ludzi, już nie jest tylko "moim psem". Kochana.
Zdjęcia mam. Kilka i złej jakości, bo tam było ciemno a nie chciałam dawać jej po oczach lampą. Wybaczcie.

dredy :shake:

Posted

Oj - taka piękna psinka. Że też ja jej wcześniej nie dojrzałam.
Ale to nic - będę jej odtąd dzielnie kibicować.

Tak lubię starsze psy. One się odpłacą wszystkim co najlepsze.
Szczęśliwy ten, kto ją będzie miał u siebie.

Psinko - wszystkiego naj na nowej drodze życia.

Posted

Zosia4 napisał(a):
Oj - taka piękna psinka. Że też ja jej wcześniej nie dojrzałam.
Ale to nic - będę jej odtąd dzielnie kibicować.

;) Zosiu, bedziesz mogla ją odwiedzac. Sonia jedzie do p.Ewy do Szczecina:loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

Kiedyś ktoś napisał do mnie na PW,że płacz i współczucie to mało,ale czytając stronę Emira trudno nie zapłakać:-(Nie wiem tylko,czy łza spływająca po policzku to nad losem psów okrutnie skrzywdzonych czy nad człowiekiem co upadł tak nisko..
Elżbieta

Posted

[quote name='GoniaP']Sunia wciąż w klinice. Czekamy na Sikorki i zdjęcia. Wiem, że dziś odwiedziły starowinkę...

Oczywiście, że byłyśmy w odwiedziny. A więc przede wszystkim Palia(Sonia) nie lubi chodzić na smyczy. Na "spacerku" zrobi tylko siuu i qpe i potem już nie chce jej się chodzić. Wczoraj położyła nam się pod drzewkiem i wypoczywała. Tylko dlaczego ludzie tak sie patrzyli, że siedzimy sobie pod drzewkiem i gadamy? :razz::lol:Sunia dopiero po naszych odwiedzinach wczorajszych była kąpana i czesana. Bo marta nie zdążyła zrobić tego we wtorek. Sonia nie ma chorób skóry, natomiast jest zapalenie dziąseł, może mieć problemy z serduchem i najprawdopodobniej jest głucha albo kiepsko słyszy (nie reaguje na wołanie, na żadne gwizdy, a jak trzaskałyśmy w drzwi, ani się nie obejrzała.
Napewno co zapamiętamy z wczoraj, to to że sie do nas uśmiechnęła :loveu: Biedne ma te ząbki:shake: Soniula pozdrawia cioteczki! Właśnie wychodze do lecznicy. Pozdrawiam :)

i fotki dla Was!

Jeszcze nie wyczesana dama

drzewko

jestem taaka piękna:loveu:

Dla kochanych cioteczek!

A tu sobie śpimy :)

Posted

[quote name='Anja93']. Na "spacerku" zrobi tylko siuu i qpe i potem już nie chce jej się chodzić. [QUOTE]

:loveu: no to tak jak moja Fela teraz w upaly, to co trzeba szybko i fruuu do domu;)

A to zdjecie przepieeekne.