GoskaGoska Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Takich przykladow , ktore Ty podalas w PL to ja bym w UK tez mogla na pęczki podwać. I pewnie Ty swoje, a ja swoje bym pisala. A w UK absurdow i chamstwa nie brakuje. Ale to dobrze, ze część zostaje i część wraca. Ja nie ma zamiaru nikogo przekonywac do wracania do PL, ale i mnie nikt nie przekona do UK. Niestety jeszcze muszę pobyć tu trochę miesięcy, ale to i tak mniej , niz więcej. Quote
Sylwia-Kora Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tu nie chodzi o licytowanie sié i wzajemne przekonywanie a o wyrazenie swojego zdania (w koncu to jest forum)-- moje zdanie jest wlasnie takie a jesli twoje jest inne to dla mnie ok. Quote
karjo2 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Gosiu, trzym sie cieplutko i mam nadzieje, ze wszystko potoczy sie po Twojej mysli :loveu:. A z Sylwia wrzucilysmy tylko swoje subiektywne wrazenia. Przy okazji, nie namawiam absolutnie do zostania w UK, raczej na swiecie jest jeszcze troche urokliwych miejsc do pomieszkania. A jak czlowiek raz sie ruszyl, to .... ;) Quote
Recommended Posts