sic! Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nie wiem jak tam u Was w tej Stolycy, ale ja odnotowałam dziś pierwszy, poranny mróz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mokka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Na łykend zarezerwowana dobra pogoda, więc jak się wymrozicie na tym swoim wybrzeżu, to dawajcie do Warszafki, tu będzie ciepło :lol: Quote
Junka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja wdczoraj jak szłam to u mnie w MROZACH pozamarzały brzegi kałuż :diabloti: Quote
Magda i Saga Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Gdyby komus brakowało zerówki do druzyny, to dysponujemy całkiem fajnym spanielkiem z Ewą i biegają w oba dni Quote
Bzikowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Phi, Wy to chyba telewizji nie oglądacie! :eviltong: Wczoraj wieczorem miła pani mówiła, że ma być ok 15-17 st. w weekend... To 2 razy cieplej niż w Kozienicach! :evil_lol: Quote
Lenusicka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bzikowa napisał(a):To 2 razy cieplej niż w Kozienicach! :evil_lol: Ja i tak 2 swetry i kurtke zimowa obowiazkowo zabieram;] Rekwiczki i szaliczek. Po Kozienicach nauczylam sie ,że trzeba być przygotowanym na najgorsze! Drugi raz nie bede marznąć;] Quote
zakla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja jeszcze raz zapytam, czy tam mozna dojsc od ul.Obozowej? Przez ulice Ksiecia Janusza? Quote
Sajko Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Nie wiem, czy jest przejście nad trasą toruńską. Dodatkowo, to zdecydowanie daleko, bo boisko jest za zakładami lotniczymi idąc od strony księcia janusza do powązkowskiej. Quote
zakla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ale to w przyblizeniu tutaj, tak? Jesli tak, to przejscie jest, i wcale nie jakos tragicznie daleko- chodzimy czesto od obozowej przy ul.deotymy do lasku na kole do stajni legii, to spacerek rzedu 15 minut maksymalnie, a odleglosc nie wydaje sie byc duzo wieksza. Wyjdziemy o 7.15, coby sie na pewno nie spoznic :) Akurat poranny sapcerek zaliczymy, a owczarkowi nie zaszkodzi (zwlaszcza, ze rozpoczynaja openy;)). Czy trzeba miec potwierdzenie wplaty? Czy jesli ktos wplacil, to macie juz kase na koncie i nie trzeba nic drukowac? (ja placilam w zeszlym tygodniu). Quote
stereo Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='zakla']Czy trzeba miec potwierdzenie wplaty? Trzeba. zwlaszcza, ze rozpoczynaja openy A jeśli to tylko 15 min, to nie możesz wyjść te 15 min wcześniej i zgłosić się normalnie w godzinach przeznaczonych na przyjmowanie zawodników? :cool3: Quote
Sajko Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Zakla, Twój wycinek mapki nie obejmuje naszego boiska;) ono jest bardziej w stronę powązkowskiej i trasy toruńskiej (wstawiałam link do mapki gdzieś wcześniej w poście). Poprosimy o przyniesienie dowodów wpłaty- informacje z oddziału nie są tak płynnie przekazywane, abyśmy były w stanie sprawdzić kto płacił. Quote
Bzikowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Żakla, tu jest mapka, autorstwa Bonni http://img519.imageshack.us/my.php?image=dojazdzawoycavanoos4.jpg Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 I tym sposobem miałybyśmy całą drużynę :loveu: Przyjęłam wcześniej propozycję Plinki :) jeśli Was jest dwie z dwoma psami to mozemy się zgrać w czwórkę ;] czy może mudiki x2? (bo wtedy wypadłaby nas piątka...) Quote
Mudik Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mogę podzielić mudiki Victora dać do Ciebie, Plinki i Lenusicki(seter, border, mudik i dalmat), wtedy Sikra by szukała drużyny, lub Sikra z Viciem i seterką nadal szukaja 4 psa. I chyba wybiorę wariant pierwszy, byłyby dwa myśliwskie i dwa pastuszki, to i nazwa nadal by pasowała;-) Quote
kar0lla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Tosia też chętnie dołączy do drużyny L0 :) Quote
Mudik Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To Vic będzie z seterką, bc i dalmatem, a Sikra chętnie dołączy do Tosi i wtedy jeszcze by dwa piesy trzeba było znalesc do drugiej drużyny;):roll::p Quote
zakla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 stereo napisał(a): A jeśli to tylko 15 min, to nie możesz wyjść te 15 min wcześniej i zgłosić się normalnie w godzinach przeznaczonych na przyjmowanie zawodników? :cool3: Moja wypowiedz dotyczyla zmeczenia psa... Dzieki, bede kombinowac, anjwyzej nie zalapiemy sie na zawody bladzac po okolicy:evil_lol: Quote
asher Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Sajko napisał(a):dokładnie jak Mudik pisze- nasze zawody nie są na wypasionych aż tak boiskach dzielnicy, tylko na boisku młodzieżowym. Jak przechodzisz gen.Maczka to musisz w lewo w kierunku trasy toruńskiej odbić i dalej jak uliczka, przez bramę, koło kościoła, będą drogowskazy na hotel fort bema i restaurację olimpijską. postaramy się powywieszać kierunkowskazy żeby nikt się nie zgubił:evil_lol: Dzięki dziewczyny, już mneij wiecej wiem gdzie to jest :) Przydałyby się jeszcze nazwy przystanków, na ktorych trzeba wysiąść. I może głupie pytanie, ale co tam :oops: Czy na miejscu będzie jakieś jedzenie i picie do kupienia, czy procenty i prowiant trzeba brać ze sobą? Od razu piszę, że ja jadę w charakterze widza, więc ani jedno ani drugie mi nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Raczej samemu:roll::roll::roll:, ale moge Cię poczęstowac sałatką:lol::p Quote
Magda i Saga Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja nadal szukam zerówkowej drużyny dla Ewy z Mayą (spanielem S-kowym) Quote
Mudik Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 KarOlla odezwij się? To jak bierzemy do Tosi, Sikry, Fortela Ecco czy Mayę???, z Mayą by było, 2x S-2 x L :evil_lol::evil_lol: Quote
kar0lla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 napisałam do Seby, więc muszę poczekać na odpowiedź, dajmy na to do jutra, oki? :) Quote
Sajko Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dojazd dla zmotoryzowanych: wjeżdżając do Warszawy od północy (z płocka, bydgoszczy) trasą numer 7 jedziemy prosto wisłostradą. wjeżdżamy do Warszawy i kontynuujemy wisłostradą (trzymamy się środkowego pasa, żeby przy rozjeździe nie znaleźć się na marymonckiej). Po minięciu nadal jadąc Wisłostradą zjazdu 'Gwiaździsta' zjeżdżamy na prawy pas i wjeżdżamy estakadą w górę w prawo (kierunek Poznań/ Katowice/ Bemowo/ Trasa Armii Krajowej). Po wjechaniu na górę jesteśmy na trasie toruńskien/ trasie AK. jedziemy prosto. Zjeżdżamy na zjeździe na ulicę Broniewskiego/ Powązkowska. Po zjechaniu zjazdem przejeżdżamy prosto przez skrzyżowanie ze światłami (nie skręcamy w broniewskiego). jedziemy prosto, wjeżdżamy małą estakadą w górę i skręcamy w prawo na rondzie (kierunek Bemowo/ Powstańców Śląskich, odwrotny kierunek niż Cmentarze Powązkowskie). Po skręceniu w prawo jesteśmy na generała Maczka. Zawracamy na pierwszych światłach i po przejechaniu (jakby cofnięciu się) jakiś 200m skręcamy w uliczkę w prawo (stara powązkowska/ obrońców tobruku) i po 50m w lewo. Dalej jedziemy jak nas uliczka prowadzi, przez zawsze otwartą bramę, koło kościoła, ośrodka rehabilitacji, przez rondko małe prosto (po lewej już widać boisko, ale parkujemy z drugiej strony). Dodatkowo postaramy się powiesić znaki już na samym tereniu Fortów/ Legii żeby nikt się nie zgubił. Jadąc wisłostradą na północ, czyli z południowych części warszawy, wjeżdżamy na trasę toruńską/ trasę armii krajowej, kierunek Bemowo, Żoliborz, itp. Po wjechaniu na trasę kontynuujemy jak w opisie powyżej. Z białegostoku jest jeszcze łatwiej- wjeżdżamy do warszawy przez marki, przed sklepem Makro w Ząbkach i centrum handlowym Real w Markach skręcamy w prawo na trasę toruńską/ trasę AK. Po przejechaniu wisły (uwaga- jest fotoradar ustawiony i działający na wysokości Carrefour oraz policja często łapie na ograniczeniu do 40km/h) kontynuujemy jak w pierwszym opisie. Dołączam mapkę ręcznie narysowaną. Proporcje nie są zachowane! Przepominam, że adres Fortów to ul.Powązkowska 59. Hotel Fort Bema to budynek nr 62. Dodatkowo, w ramach reklamy i motywacji, chciałam nadmienić, że medale są ręcznie robione:razz: a sponsorem zawodów jest firma Vitakraft, więc będą nagrody fajne:multi: Quote
blaira Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Halo, czy Cavanowicze dostali mojego maila? Bo do dziś dnia nie dostałam odp a zawody tuż tuż. Quote
Guest ajsonowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 przepraszam bardzo, ale mam takie pytanie wlasnie zobaczylam ze termin wplat minal 30 wrzesnia, a na liscie nas nie ma - czy to znaczy, ze jestem skreslona i nie mam mozliwosci wplaty JESZCZE?:placz: Quote
Recommended Posts