Paskuda_Bandzior Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Flaire napisał(a):No, ja przyznam, że gdy w drodze na zawody przyuważyłam jakichś zabłąkanych fotografów ;), wędrujących Powązkowską w okolicy głównej bramy starego cmentarza :shock: (niosąc klatkę i prowadząc dwa psy) i zatrzymałam się, załadowałam towarzystwo do auta i podwiozłam te 5 km - to miałam nadzieję, że na jakieś ich fotki się załapię... Ale widzę, że nic z tego. :( To chyba o mnie :oops: :evil_lol: Myślę, że Maciek jeszcze nie skończył z zerówkowymi eLkami... :cool3: Quote
Flaire Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):To chyba o mnie :oops: :evil_lol:Ja tam nikogo z imienia i nazwiska, ani nawet z nicka ;) nie wymieniałam... ;) Tak tylko sobie wspomniałam... ;) Quote
Kasia & Nemo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Plinka, mogłabym wykorzystać towje zdjęcie Moni przy miękkim tunelu ( s. 66 ) do prezentacji o agility, którą przygotowuję do szkoły ? Jesli zgadzasz się, proszę napisz jak mam je podpisać. Quote
Gota Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 czy ma ktoś może zdjęcia gończego o imieniu Gota? dopatrzyłąm się 2 :-( poniżej wysyłam co mam: skruszony Quote
Aussie Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Większość Twoich fot się nie otwiera, Gota. A poza tym może być maksymalnie 5 na post. Quote
Mudik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):To chyba o mnie :oops: :evil_lol: Myślę, że Maciek jeszcze nie skończył z zerówkowymi eLkami... :cool3: Bardzo mnie to cieszy:multi::multi::multi: Quote
wendka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Flaire']No, ja przyznam, że gdy w drodze na zawody przyuważyłam jakichś zabłąkanych fotografów ;), wędrujących Powązkowską w okolicy głównej bramy starego cmentarza :shock: (niosąc klatkę i prowadząc dwa psy) i zatrzymałam się, załadowałam towarzystwo do auta i podwiozłam te 5 km - to miałam nadzieję, że na jakieś ich fotki się załapię... Ale widzę, że nic z tego. :( No i jaki z tego moral? Trzeba podwozic bezinteresownie!!!! :evil_lol::evil_lol: Aby wynagrodzic Ci rozczarowanie, choc troszke... Quote
wix Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Łoł jakie foty! SLICZNE!!! (z fortowego obozu sa pewnie rowne sliczne, jesli nie sliczniejsze, ech <ciezkie westchnienie> <tesknota za zdjeciami> <tesknota za obozem fortowym> <i za wakacjami tez> <jesienna zaduma> <itp> :cool3: ) Quote
wendka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wixu droga, podrzucilas mi teraz pomysl, ze jak nas przysypie snieg, to powspominamy fortowe wakacje :diabloti: Quote
wix Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ............. niieeee!! przeciez od kilku lat snieg trafia sie w Polsce sporadycznie i to dopiero w okolicach marca......... nie rob nam tego :lol: Quote
stereo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lab i jego latające uszy :evil_lol: Wendka, dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wix napisał(a):............. niieeee!! przeciez od kilku lat snieg trafia sie w Polsce sporadycznie i to dopiero w okolicach marca......... nie rob nam tego :lol: Dokładnie, śnieg w góry, TYLKO tam! Gota wreszcie widać Twoje fotki, super, a masz zerówki large? Quote
Bzikowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 łii nareszcie fzdjęcia :lol::loveu: robi się coraz ciekawiej , widzę już S-ki openowe, westika! :modla::lol: Quote
PATIszon Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 FikuMiku napisał(a):Jest ktoś zainteresowany... :cool3: Nooo to zalezy, bedzie czym?:cool3: Quote
Aussie Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jeszcze się pytasz!? :diabloti: Astuszka! :multi: Quote
Asti Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='wix'] (z fortowego obozu sa pewnie rowne sliczne, jesli nie sliczniejsze, ech <ciezkie westchnienie> <tesknota za zdjeciami> <tesknota za obozem fortowym> <i za wakacjami tez> <jesienna zaduma> <itp> :cool3: ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, że właśnie teraz najbardziej potrzeba nam wspomnień z obozu Fortowego, bo chandra i depresja z powodu szkoły rozwinęła się na dobre:razz: Ja tam na zdjęcia Nex nie liczę, bo miałam pecha być z Kaidenem w grupie:diabloti:, ale innych sobie z chęcie pooglądam:multi: Quote
Mudik Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Sikurkaaa! :loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki Justyna moge przekleić na mój FB????? Quote
Recommended Posts