Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
No, ja przyznam, że gdy w drodze na zawody przyuważyłam jakichś zabłąkanych fotografów ;), wędrujących Powązkowską w okolicy głównej bramy starego cmentarza :shock: (niosąc klatkę i prowadząc dwa psy) i zatrzymałam się, załadowałam towarzystwo do auta i podwiozłam te 5 km - to miałam nadzieję, że na jakieś ich fotki się załapię... Ale widzę, że nic z tego. :(

To chyba o mnie :oops: :evil_lol:
Myślę, że Maciek jeszcze nie skończył z zerówkowymi eLkami... :cool3:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ja tam nikogo z imienia i nazwiska, ani nawet z nicka ;) nie wymieniałam... ;) Tak tylko sobie wspomniałam... ;)

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Myślę, że Maciek jeszcze nie skończył z zerówkowymi eLkami... :cool3:

Bardzo mnie to cieszy:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Flaire']No, ja przyznam, że gdy w drodze na zawody przyuważyłam jakichś zabłąkanych fotografów ;), wędrujących Powązkowską w okolicy głównej bramy starego cmentarza :shock: (niosąc klatkę i prowadząc dwa psy) i zatrzymałam się, załadowałam towarzystwo do auta i podwiozłam te 5 km - to miałam nadzieję, że na jakieś ich fotki się załapię... Ale widzę, że nic z tego. :(

No i jaki z tego moral? Trzeba podwozic bezinteresownie!!!! :evil_lol::evil_lol:

Aby wynagrodzic Ci rozczarowanie, choc troszke...

Posted

Łoł jakie foty! SLICZNE!!!

(z fortowego obozu sa pewnie rowne sliczne, jesli nie sliczniejsze, ech <ciezkie westchnienie> <tesknota za zdjeciami> <tesknota za obozem fortowym> <i za wakacjami tez> <jesienna zaduma> <itp> :cool3: )

Posted

.............

niieeee!! przeciez od kilku lat snieg trafia sie w Polsce sporadycznie i to dopiero w okolicach marca......... nie rob nam tego :lol:

Posted

wix napisał(a):
.............

niieeee!! przeciez od kilku lat snieg trafia sie w Polsce sporadycznie i to dopiero w okolicach marca......... nie rob nam tego :lol:

Dokładnie, śnieg w góry, TYLKO tam!

Gota wreszcie widać Twoje fotki, super, a masz zerówki large?

Posted

[quote name='wix']
(z fortowego obozu sa pewnie rowne sliczne, jesli nie sliczniejsze, ech <ciezkie westchnienie> <tesknota za zdjeciami> <tesknota za obozem fortowym> <i za wakacjami tez> <jesienna zaduma> <itp> :cool3: )

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślę, że właśnie teraz najbardziej potrzeba nam wspomnień z obozu Fortowego, bo chandra i depresja z powodu szkoły rozwinęła się na dobre:razz:
Ja tam na zdjęcia Nex nie liczę, bo miałam pecha być z Kaidenem w grupie:diabloti:, ale innych sobie z chęcie pooglądam:multi: