Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troszkę fotek od Freta ;) W razie jakichś pytań [podpisy, publikacja, większe rozmiary] to pisać do niego CyberFoto.pl - Aparaty Cyfrowe - Zobacz Profil: fret

?
32 - Foto Galeria

Frodo
35 - Foto Galeria

Indii
36 - Foto Galeria

?
30 - Foto Galeria

Coffee
31 - Foto Galeria

Fruu
34 - Foto Galeria

Veli?
24 - Foto Galeria

?
25 - Foto Galeria

Choco
17 - Foto Galeria

Negra
3 - Foto Galeria

shetland
7 - Foto Galeria

Scoti
14 - Foto Galeria

Tokaj?
12 - Foto Galeria

Scoti
13 - Foto Galeria

szetland
15 - Foto Galeria

Corsa
16 - Foto Galeria

A w wątku:
Latajace pieski :) - CyberFoto.pl - Aparaty Cyfrowe

Franc, bigiel, Tosia, Zuza, szetland, Nutka, Veli?.

Posted

No to dla mnie zawody się w końcu skończyły;)

Ze swojej strony chciałam podziękować wszystkim, którzy odważyli się wziąć udział w naszym debiucie jako organizatorzy. Mam nadzieję, że przynajmniej większości się podobało. No i patrząc za okno nadal czuje się dumna, jak doskonałą pogodę zamówiłyśmy:cool3:

Bardzo dziękuję również Oddziałowi Warszawa, że mogłyśmy zrobić taką fajną imprezę. No i oczywiście sponsorom, bo bez nich nie byłoby super gadżetów!

Wszystkie uwagi co do organizacji przyjmujemy do siebie i postaramy się nadrobić niedociągnięcia w przyszłości. Sędziego wybrałyśmy z listy naprawdę polecanych sędziów międzynarodowych, trudno o lepszą rekomendację, niż sędziowanie mistrzostw świata. Mi się tory bardzo podobały i ustawieniami byłam zachwycona. Oprócz tego był bardzo miłym człowiekiem, a co do sędziowania- cóż, trudno mi się wypowiedzieć, bo nie miałam chwili nawet spojrzeć na tor:evil_lol:
A podłoże zostało przetestowane- nawet w ulewie nie robi się błoto, bo to jest bardzo mocno ubity piach. Chłopaki grają tam w nogę cały rok, a poza tym zamówiłyśmy słonko, więc nie było opcji błoto:lol:

No i dzięki wszystkim za zdjęcia dwóch terierzych oszołomów:diabloti: i oficjalnie informuję- mój bull jest w A3:multi:

Mamy nadzieję, że jak się jeszcze zdecydujemy na zawody, to w gronie równie licznym przybędziecie:p i to tyle, a jutro do płocka ruszamy:lol:

Posted

Rany Gościa! Ludzie, oglądam te zdjęcia i zastanawiam się, jak to możliwe, że na zawody ściągnęło tylu profesjonalistów fotografii? Wszystkie fotki są ładne zdecydowana część jest super, a niektóre ujęcia wręcz przecudowne! No, Kochani, wielkie dzięki za tak wielką przyjemność, jaką zrobiło ich oglądanie i czapki z głów.

Posted

Dziękuję wszystkim fotografom za zdjęcia mojego białego killera, a także za jeden filmik oraz zdjęcia mojej zawodniczki, którą zmyliła pogoda i zapomniała, że wakacje już się skończyły. :)

A tutaj można pooglądać wyniki. Teamowe wrzucę później jak dziewczyny wrócą z zawodów w Płocku .:)

[SIZE="4"]WYNIKI