Magda.P Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ekhm... No więc tak. Przez mą galopującą sklerozę zapomniałam, że regulamin powiada o dopuszczalnej ilości 5 fotek w jednym poście. Po otrzymaniu stosownego upomnienia przez czujnego moderatora dokonuję niezbędnych zmian, więc przygotujcie się na to, że chronologię zaraz trafi szlag... [SIZE=3] Quote
tulasy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Na wstępie dziękuję za wspaniałe zawody. Dzięki także za konkurencję i foty. Michał i Unga Quote
martynkao Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='martan']Tak ta fota jest niesamowita http://www.galeria.belgi.pl/main.php...serialNumber=1 Tak mi się właśnie wydawało ze złapałam jak zwalał tą tyczkę, dopiero w domu zobaczyłam ze fota rzeczywiścue wyszła i to na dodatek ostra... Tak zdolny moze byc tylko moj pies :) Dziekujemy za foteczke Pokazuje mu codziennie wieczorem..moze cos do niego dotrze ;) Quote
yassue Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 i ja dziekuje za super zawody :loveu: Cavanowicze, wszystko odbywalo sie na prawde szybko i sprawnie, daliscie rade przed zmrokiem mimo takiej ilosci zawodnikow i braku doswiadczenia :multi::multi: bylo super duzo nagrod, fajny byl tez namiocik - balam sie tego pomyslu myslac o niestartujacej Blusi ale w praktyce chyba jej tez by sie spodobalo - wreszcie zawodnik przed startem mial kawalek miejsca dla siebie i nie lawirujac miedzy publika czy innymi psami mozna bylo spokojnie dojsc na start. no a dodatkowo sekretariat mial pojecie czy zawodnik zamierza sie stawic na czas ;) Dzieki za wszystkie fotki Tesiki (czekoladowa bc), czekam na (mam nadzieje ;)) wiecej aaa i oczywisciecie dzieki tez za Mikulcowa, milo popatrzec na latajace kropki, nawet jesli nie swoje :loveu: Quote
PATIszon Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ciut podobne te dwa ostatnie....:cool3: edit: o juz nie..... Quote
Bzikowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Już chyba zmienione :cool3: Ja wciąż czatuję tutaj i nie tracę nadziei na ujrzenie jeszcze choć paru fotek białej kupy futra :diabloti: Quote
Recommended Posts