Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Impreza była świetna, świadczy o tym to, że spałem do 12 :eviltong:

Bardzo dziękuje wszystkim którzy nas odwozili/dowozili:
Hani od Lotki, Asi i Zosi oraz jej Mamie :loveu::loveu::loveu:

Miło było pogadac z wieeeloma osobami :razz:

Co do zdjęc... trochę mało fotogeniczne miejsce :eviltong: Czerwona ziemia, prawie 0 ciekawego tła i kolory hopek średnio pasowały do tego wszystkiego no, ale...
To ostatnie biegi z Soboty jak się już ciemno robiło ;)
1

2

3

4

5

Posted

To były rewelacyjne, nasze pierwsze zawody...brawa dla organizatorów :multi:...no i jeszcze się do telewizji załapaliśmy...znaczy Frodo i moje nogi:lol: będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia malucha, może komuś udało się go uchwycić na torze?

Posted

Dotarłam do domu :multi:

Było SUPER ! :loveu: Organizacja ŚWIETNA! Żadnych dłuższych przestojów, wszystko zgrabnie, szybko i płynnie, bardzo przyjemnie sie startowało! Mimo, ze zawodników duuużo, do tego dla zerówek trzy biegi, a i tak wszytsko kończyło się w miarę szybko. Kawał dobrej roboty!!! :cool3:

Dziękuję ludziom, którzy nas podwieźli: Flaire, Asi, Zosi i jej Mamie - marsz byłby straszny, a tak nie odczułam nawet uciążliwości dojazdu :loveu:

martan znalazła dwa zdjęcia mojego Wełniaka - dzięki :multi: :loveu: (można przekleić? )

Maciek dziękuję za Wełniaka! :loveu::loveu::loveu: (i za to, że chce Ci się to wszystko obrabiać ;))

Dzięki mojej drużynie "Zaganiczy Wiatru" za wybieganie 2go miejsca w niedzielę! :loveu:

Posted

Zawody przemyślane i przeprowadzone wzorowo. Gratuluję Cavanowiczom i mam nadzieję, że na stałe wejdziecie do kalendarza imprez. Długo trzeba było czekać na wasze zawody, ale warto było:multi:

Drużynowo zaszalałyśmy z Alą i Patrycją. Dwoma kulawymi i jednym niedowidzącym psem wygrałyśmy openowe drużynki. Po prostu "Skaczę bo lubię":lol:

Zawody były tak fajne, że aż zaniemówiłam. Nawet pytano mnie, co to za nowa technika biegania bez wołania. Teraz wiszę na antybiotyku z zapaleniem krtani i gardła, ale co tam. Gdyby jutro były kolejne zawody Cavano, też bym przyjechała.:lol:

Zdjęcia piękne, dziękuję za Sagusię, jakoś tak inaczej wygląda niż zwykle.
Uprzejmie pytam o zdjęcia pyrkowej. A gdyby ktoś miał film z ostatniego jumpingu to byłabym w 7 niebie.

Posted

Magda i Saga napisał(a):

Drużynowo zaszalałyśmy z Alą i Patrycją. Dwoma kulawymi i jednym niedowidzącym psem wygrałyśmy openowe drużynki. Po prostu "Skaczę bo lubię":lol:

Kurna, oplulam monitor!!!! :lol::lol::lol:
A nastepnym razem nazwiemy sie: "Wiodl slepy kulawego" :evil_lol:

Posted

Ja powiem tylko tyle! Obrażam się na fotografów :-( Na nastepnych jakichkolwiek zawodach nie wyciągne nawet aparatu. No chyba, że bęzie startowac Bangi albo Loki :lol: