BBH Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Impreza była świetna, świadczy o tym to, że spałem do 12 :eviltong: Bardzo dziękuje wszystkim którzy nas odwozili/dowozili: Hani od Lotki, Asi i Zosi oraz jej Mamie :loveu::loveu::loveu: Miło było pogadac z wieeeloma osobami :razz: Co do zdjęc... trochę mało fotogeniczne miejsce :eviltong: Czerwona ziemia, prawie 0 ciekawego tła i kolory hopek średnio pasowały do tego wszystkiego no, ale... To ostatnie biegi z Soboty jak się już ciemno robiło ;) 1 2 3 4 5 Quote
BBH Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 26 27 Fajnie, ramki mi przekroczyły rozmiar o cały 1 pixel :lol: Quote
Crazy Lab Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zdjęcia super:multi: mam nadzieję, że to nie koniec i mój Lab z zerówek też się załapał Quote
Bzikowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zgadzam się, zdjęcia rewelacyjne! Ola, dziękuję za Bziczka:loveu: To na kole jest przepiękne. BBH może Ty też masz mojego westa (tego z openów) ? :cool3: Quote
Nela* Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To były rewelacyjne, nasze pierwsze zawody...brawa dla organizatorów :multi:...no i jeszcze się do telewizji załapaliśmy...znaczy Frodo i moje nogi:lol: będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia malucha, może komuś udało się go uchwycić na torze? Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dotarłam do domu :multi: Było SUPER ! :loveu: Organizacja ŚWIETNA! Żadnych dłuższych przestojów, wszystko zgrabnie, szybko i płynnie, bardzo przyjemnie sie startowało! Mimo, ze zawodników duuużo, do tego dla zerówek trzy biegi, a i tak wszytsko kończyło się w miarę szybko. Kawał dobrej roboty!!! :cool3: Dziękuję ludziom, którzy nas podwieźli: Flaire, Asi, Zosi i jej Mamie - marsz byłby straszny, a tak nie odczułam nawet uciążliwości dojazdu :loveu: martan znalazła dwa zdjęcia mojego Wełniaka - dzięki :multi: :loveu: (można przekleić? ) Maciek dziękuję za Wełniaka! :loveu::loveu::loveu: (i za to, że chce Ci się to wszystko obrabiać ;)) Dzięki mojej drużynie "Zaganiczy Wiatru" za wybieganie 2go miejsca w niedzielę! :loveu: Quote
Magda i Saga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zawody przemyślane i przeprowadzone wzorowo. Gratuluję Cavanowiczom i mam nadzieję, że na stałe wejdziecie do kalendarza imprez. Długo trzeba było czekać na wasze zawody, ale warto było:multi: Drużynowo zaszalałyśmy z Alą i Patrycją. Dwoma kulawymi i jednym niedowidzącym psem wygrałyśmy openowe drużynki. Po prostu "Skaczę bo lubię":lol: Zawody były tak fajne, że aż zaniemówiłam. Nawet pytano mnie, co to za nowa technika biegania bez wołania. Teraz wiszę na antybiotyku z zapaleniem krtani i gardła, ale co tam. Gdyby jutro były kolejne zawody Cavano, też bym przyjechała.:lol: Zdjęcia piękne, dziękuję za Sagusię, jakoś tak inaczej wygląda niż zwykle. Uprzejmie pytam o zdjęcia pyrkowej. A gdyby ktoś miał film z ostatniego jumpingu to byłabym w 7 niebie. Quote
PATIszon Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Magda i Saga napisał(a): Drużynowo zaszalałyśmy z Alą i Patrycją. Dwoma kulawymi i jednym niedowidzącym psem wygrałyśmy openowe drużynki. Po prostu "Skaczę bo lubię":lol: Kurna, oplulam monitor!!!! :lol::lol::lol: A nastepnym razem nazwiemy sie: "Wiodl slepy kulawego" :evil_lol: Quote
stereo Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zawody%20agility%20Warszwa%20pazdziernik%202008/zmniejszone_DSC_0160.jpg Jaka dynamika ruchu... :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dog_master Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Podrzucam foteczki Freta :) http://www.cyberfoto.pl/akt-portret-ludzie-zycie-sport/96067-latajace-pieski.htm Fret będzie fotki sukcesywnie dodawał, jeżeli ktoś chce duże zdjęcie czy coś, to piszcie do niego :) Quote
Magda.P Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Bo Monia pozauje jak na damę przystało :lol: Tymczasem nieco fotek. Quote
Ka-Vanga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='stereo']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zawody%20agility%20Warszwa%20pazdziernik%202008/zmniejszone_DSC_0160.jpg Jaka dynamika ruchu... :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda?! jestem dumna i blada, ze udalo mi sie uchwycic Monie w tak zawrotnej predkosci :evil_lol: Quote
Junka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ja powiem tylko tyle! Obrażam się na fotografów :-( Na nastepnych jakichkolwiek zawodach nie wyciągne nawet aparatu. No chyba, że bęzie startowac Bangi albo Loki :lol: Quote
Recommended Posts