Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tessa, serdeczne dzięki za cudną fotkę mojego psa: http://images45.fotosik.pl/19/d8cc72cacfdfd79emed.jpg

Czy mogę ją wstawić na moją stronkę i na forum belgów? I będę wdzięczna, jeśli możesz mi ją przysłać w oryginalnej rozdzielczości na maila: orbita@home.pl

To był debiut Wermiego w openach i od razu 3 lokata z bezbłędnym przebiegiem w agility open. :multi: Ustąpił tylko dwóm borderom - Macowi Magdy Ziółkowskiej i litewskiemu Turbo. Nadal nie mogę wyjść z szoku, że mam psa torpedę. :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula wróci to powie :eviltong:

Ja 3 h błądziłam z psem, torbą i klatką, zanim dotarłam na miejsce - ale udało się. Skutkiem ubocznym są meeega zakwasy na plecach ;) Dziś niestety nie mogłam przyjechać, problemy ze zdrowiem:shake:

Poczyniłam tylko kilka zdjęć ;) Mam za to kilka filmików, ale może lepiej nie będę się przyznawać, bo nie wiem, kiedy uda mi się je wrzucić:-(

Posted

Brawa dla organizatorów, świetna zabawa, piękna pogoda a do tego bardzo przyjazna atmosfera :loveu:. Dziękuję Pauli i Sajko za pomoc i wyrozumiałość :roll:. Byłam pierwszy raz na takich zawodach i zrobiły na mnie ogromne wrażenie, mam nadzieję że na te organizowane przez Cavano zawsze będę wracać:multi:.

Z Bibi jestem zadowolona chociaż się przestraszyła okrzyków, ale ogólnie cały czas była spokojna, tylko przed startem się spaliła, ważne jest dla mnie to że dała się namówić na krótki przebieg i mam nadzieję że wkręci się w klimat zawodów. :multi:

Ludek miło było poznać!!!:lol:

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!!:klacz:

Posted

[quote name='Guciek']....

...

I my z moim "supersportowym CC' ;) chciałyśmy się przywitać i podziękować za super (nasze pierwsze w życiu) zawody! Organizacja i atmosfera baardzo miła - niestety mnie również choróbsko "zwaliło" i nie dotrwałam do końca dnia :shake:. Przede wszystkim jestem niesamowicie dumna ze swojej suczy, że tak pięknie pracowała :loveu:
@Guciek - dzięki za fotkę :)
@Sajko - Aniu miło mi było Cię w końcu poznać :)
I wielkie dzięki dla właścicielki czekoladowej pudliczki :multi: za moc cennych wskazówek !!

Bardzo nam się Cavano'wskie zawody spodobały - mam nadzieję, że były pierwsze ale nie ostatnie :D

Posted

Cavano, naprawdę daliście radę! Super sprawna organizacja, miło i sympatycznie :p Dobrym pomysłem był namiot, w którym czekał następny pies w kolejce - to na pewno bardzo pomogło. Dzięki za fajne zawody! :)

Tysiąc kopniaków należy się Litwinowi (który z uporem maniaka biegał z ewidentnie kulejącym sznaucerem olbrzymem), jak również sędziemu, który kompletnie to ignorował. Nieładnie... :roll:

Posted

Asti napisał(a):
Przebieg Weny bardzo fajny, szkoda że wybiegła z tunelu nie na tą przeszkodę, ale dalej było super:razz:

Juz wczesniej, przed tunelem było nieciekawie :lol:

Paula ;)

Posted

[quote name='BeataG']Tessa, serdeczne dzięki za cudną fotkę mojego psa: http://images45.fotosik.pl/19/d8cc72cacfdfd79emed.jpg

Czy mogę ją wstawić na moją stronkę i na forum belgów? I będę wdzięczna, jeśli możesz mi ją przysłać w oryginalnej rozdzielczości na maila: orbita@home.pl

To był debiut Wermiego w openach i od razu 3 lokata z bezbłędnym przebiegiem w agility open. :multi: Ustąpił tylko dwóm borderom - Macowi Magdy Ziółkowskiej i litewskiemu Turbo. Nadal nie mogę wyjść z szoku, że mam psa torpedę. :loveu:

nie ma sprawy, pewnie ze tak :)
fotke juz wysylam, no i przede wszytskim gratuluje :razz::multi:

Posted

Było super!
Najbardziej gratuluję debiutantom, na prawdę poszło wam ekstra :loveu:
Ale mam nadzieję, że ograniczymy się do jednych zawodów w roku :diabloti::eviltong:

Posted

tessa napisał(a):
nie ma sprawy, pewnie ze tak :)
fotke juz wysylam, no i przede wszytskim gratuluje :razz::multi:

Dziękuję! Gratulacje należą się Robullowi jako przewodnikowi, no i oczywiście samemu psu. Ja jestem tylko puchnącą z dumy właścicielką. :)

Posted

Przyłączam się do podziękować za fajne zawody :)
A jeśli idzie o sędziego, to nie tylko zawalił sprawę kulejącego litewskiego psa... Uważam, że ogólnie sędziował FATALNIE:mad: Cavano, tylko proszę nie bierzcie tych słów do siebie.

Posted

Przed 21 w domu:multi::crazyeye::p

Mi sie bardzo podobało:multi: DZIEKI za super weekend:loveu:

Dziekuje za pierwsze fotki Tasji:loveu::multi: Mam nadzieje ze nie ostatnie:razz: