wendka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Marzeno, wielkie dzieki za filmik :multi: Matko, co za idiotyczna detka... :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A może się komus Oxówa w obiektyw kamery zaplątała? Chodzi mi głównie o niedzelny jumping, ale wszystko by mnie cieszyło Quote
kar0lla Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzięki za wyniki, nareszcie wiem,skąd Tosia ma wpisane 2 miejsce w sobotę :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 To kilka moich :cool3: Dzięki Wanda! :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i to by było na tyle :lol: Zdjęcia można przeklejać na swoje prywatne strony, blogi, galerie pod warunkiem nie zmieniania ich formy :p Quote
Bzikowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 super:loveu: chociaż żadnego białego... no, fotografowie, ujawniać się, jakieś deklaracje tu padały a zdjęć nie widać :razz: Quote
FikuMiku Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Paula fajowe zdjęcia! I Redziu jest :loveu: A mina Teski na huśtawce...:evil_lol: Ja właśnie odebrałam swój nowy dysk zewnętrzny :multi: W wolnych chwilach (hihihi) może uda mi się coś wrzucić ode mnie... Mam zaległe Kozienice, DCDC Warszawa, MŚ Helsinki i Cavanowe :cool3: Quote
wendka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Paula: super fotki! Dzieki za Jinxowa :multi: a Mila z Natalia (lub na odwrot:evil_lol:) sa wyrabiaste :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzięki :loveu::oops: Mam zaległe Kozienice, DCDC Warszawa, MŚ Helsinki i Cavanowe :cool3: DCDC Warszawa i Cavanowe brzmią bardzo interesująco :cool3: :lol: Quote
Mudik Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Paula szacunek, świetne ujęcia na huśtawce i w slalomie:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Super:multi:, szkoda,że nie masz zerówek:-(, nic tylko do openów się przenosić, one jakoś bardziej obfocone zawsze są:razz::razz: Quote
Junka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mudik napisał(a):Paula szacunek, świetne ujęcia na huśtawce i w slalomie:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Super:multi:, szkoda,że nie masz zerówek:-(, nic tylko do openów się przenosić, one jakoś bardziej obfocone zawsze są:razz::razz: Aj tam w openach tez zdjeć nie robią :/ Ja się nie moge doprosić zdjeć :( Quote
Aussie Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Wow, Paula, ekstra zdjęcia, a te ujęcia huśtawkowe the best! :-o http://images30.fotosik.pl/287/3a0656c69573b5d2.jpg http://images32.fotosik.pl/385/5b42b614e4f87105.jpg http://images33.fotosik.pl/390/cf0b822d1de437c7.jpg Quote
stereo Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='FikuMiku'] Mam zaległe Kozienice, DCDC Warszawa, MŚ Helsinki i Cavanowe :cool3: To ja bardzo ładnie proszę o wszystkie zdjęcia czarnych labów ze wszelkich imprez :loveu::loveu::loveu: (poza MŚ :evil_lol:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Paula szacunek, świetne ujęcia na huśtawce i w slalomie:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Super:multi:, szkoda,że nie masz zerówek:-(, nic tylko do openów się przenosić, one jakoś bardziej obfocone zawsze są:razz::razz: Wandy aparatem robiłam tylko ta jedną partię. A resztę z czym 'miałam do czynienia' wstawia Maciek :p Quote
BeataG Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzięki za Wermutka! :loveu: Zgadzam się z Ulą - te foty na huśtawce, to mistrzostwo świata! Quote
Flaire Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No, ja przyznam, że gdy w drodze na zawody przyuważyłam jakichś zabłąkanych fotografów ;), wędrujących Powązkowską w okolicy głównej bramy starego cmentarza :shock: (niosąc klatkę i prowadząc dwa psy) i zatrzymałam się, załadowałam towarzystwo do auta i podwiozłam te 5 km - to miałam nadzieję, że na jakieś ich fotki się załapię... Ale widzę, że nic z tego. :( Quote
plinka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Maciek, czekamy na kolejne fotki :razz: jeszcze chyba sporo tego powinieneś mieć :cool3: :multi: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Flaire napisał(a):No, ja przyznam, że gdy w drodze na zawody przyuważyłam jakichś zabłąkanych fotografów ;), wędrujących Powązkowską w okolicy głównej bramy starego cmentarza :shock: (niosąc klatkę i prowadząc dwa psy) i zatrzymałam się, załadowałam towarzystwo do auta i podwiozłam te 5 km - to miałam nadzieję, że na jakieś ich fotki się załapię... Ale widzę, że nic z tego. :( No masz a to niewdzięcznicy:mad:. Nastepnym razem nie brać - niech błądzą:evil_lol: Quote
Recommended Posts