Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bura']Generalnie tzw. górna półka, szczególnie ta Ocean Blue!!! Na zachodzie bardzo polecana!! I cena tu niczego sobie!![/quote]270 zł to wcale nie tak mało... zwłaszcza że tego i tak w PL jeszcze chyba kupić nie da się :(

Posted

[quote name='Katica']270 zł to wcale nie tak mało... zwłaszcza że tego i tak w PL jeszcze chyba kupić nie da się :([/quote]
250 w Zooplusie. Wysyłka zdaje się za free. Porównywalne z Orijenem 6 fish, dla mnie by starczyło na całą wieczność więc z góry zakładam kupno na spółkę, bo moje futro je 10 deko dziennie. Szkoda że nie mają małych opakowań. 3 kg na miesiąc zupełnie wystarczy.

Posted

Wychodzi ciut powyzej 200 zl ( z dostarczeniem).
Podoba mi sie sklad, jeszcze pozostaja kwestia testowania na zwierzetach.
Bura, jak chcesz, moge troche podeslac Ci na probe ( pewnie pod koniec lipca bede kupowac, jak skonczymy RC)?

Posted

[quote name='karjo2']Wychodzi ciut powyzej 200 zl ( z dostarczeniem).
Podoba mi sie sklad, jeszcze pozostaja kwestia testowania na zwierzetach.
Bura, jak chcesz, moge troche podeslac Ci na probe ( pewnie pod koniec lipca bede kupowac, jak skonczymy RC)?[/quote]
Ciut?? To skąd kupujesz, że ciut??? Jasne, że chętnie!!

Posted

Z podanej stronki w UK, po przeliczeniu 53funtow po ok.4 zl, wychodzi ok, 200 zl.;)
Beda znajomi na poczatku sierpnia, to wezma troche karmy i wysla Krolowej. Podrzuc tylko adres.

Posted

[quote name='karjo2']Z podanej stronki w UK, po przeliczeniu 53funtow po ok.4 zl, wychodzi ok, 200 zl.;)
Beda znajomi na poczatku sierpnia, to wezma troche karmy i wysla Krolowej. Podrzuc tylko adres.[/quote]
Kurcze to funt juz po 4 zł ;/ ja policzyłam po 5 dlatego mi tyle wyszło :)

No ja też przechodzę na domowe żarcie, więc szukam jakiejś dobrej karmy w rozsądnej cenie, najlepiej zeby jakieś nieduże paczki były...

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Czy ktoś kupował może z obecnych Timberwolfa ?? Pytam bo pojawił sie w dobrych cenach na [URL="http://www.katani.pl/TIMBERWOLF_Wild_and_Natural_p3641.html"]KATANI Karmy dla ps�w, karmy dla kot�w, Royal Canin, Bosch, Eukanuba, Fish4Dogs, diety - TIMBERWOLF Wild and Natural[/URL] i do tego są mniejsze worki po 7,5 kg a mojemu psiakowi należałaby się jakaś odmiana po Canidae które je juz od prawie roku a Orijen mu nie smakuje :(

Posted

andrzej1967: Ja właśnie tam kupiłam jagnięcinę z jabłkiem. Wczoraj przyszła, jestem baaardzo zadowolona z obsługi sklepu.

Jak na razie niewiele mogę powiedzieć o samej karmie, tylko tyle, że psu bardzo smakuje, pachnie ziołami i ma bardzo małe granulki. Zamówiłam ją, bo naczytałam się o niej wiele dobrego na zagranicznych forach i postanowiłam spróbować ;)

edit: Jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia granulek zamieściłam w temacie "wielkość granulek - ZDJĘCIA" w poście #109.