karjo2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wyszukalam sobie takie cudo: http://www.zooplus.co.uk/shop/dogs/dry_dog_food/timberwolf No moze nie sobie ;) I zastanawiam sie, czy warto, slyszal ktos cos o tej karmie? Quote
Bura Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Generalnie tzw. górna półka, szczególnie ta Ocean Blue!!! Na zachodzie bardzo polecana!! I cena tu niczego sobie!! Quote
Katica Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Bura']Generalnie tzw. górna półka, szczególnie ta Ocean Blue!!! Na zachodzie bardzo polecana!! I cena tu niczego sobie!![/quote]270 zł to wcale nie tak mało... zwłaszcza że tego i tak w PL jeszcze chyba kupić nie da się :( Quote
Bura Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Katica']270 zł to wcale nie tak mało... zwłaszcza że tego i tak w PL jeszcze chyba kupić nie da się :([/quote] 250 w Zooplusie. Wysyłka zdaje się za free. Porównywalne z Orijenem 6 fish, dla mnie by starczyło na całą wieczność więc z góry zakładam kupno na spółkę, bo moje futro je 10 deko dziennie. Szkoda że nie mają małych opakowań. 3 kg na miesiąc zupełnie wystarczy. Quote
karjo2 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Wychodzi ciut powyzej 200 zl ( z dostarczeniem). Podoba mi sie sklad, jeszcze pozostaja kwestia testowania na zwierzetach. Bura, jak chcesz, moge troche podeslac Ci na probe ( pewnie pod koniec lipca bede kupowac, jak skonczymy RC)? Quote
Bura Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='karjo2']Wychodzi ciut powyzej 200 zl ( z dostarczeniem). Podoba mi sie sklad, jeszcze pozostaja kwestia testowania na zwierzetach. Bura, jak chcesz, moge troche podeslac Ci na probe ( pewnie pod koniec lipca bede kupowac, jak skonczymy RC)?[/quote] Ciut?? To skąd kupujesz, że ciut??? Jasne, że chętnie!! Quote
karjo2 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Z podanej stronki w UK, po przeliczeniu 53funtow po ok.4 zl, wychodzi ok, 200 zl.;) Beda znajomi na poczatku sierpnia, to wezma troche karmy i wysla Krolowej. Podrzuc tylko adres. Quote
Katica Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='karjo2']Z podanej stronki w UK, po przeliczeniu 53funtow po ok.4 zl, wychodzi ok, 200 zl.;) Beda znajomi na poczatku sierpnia, to wezma troche karmy i wysla Krolowej. Podrzuc tylko adres.[/quote] Kurcze to funt juz po 4 zł ;/ ja policzyłam po 5 dlatego mi tyle wyszło :) No ja też przechodzę na domowe żarcie, więc szukam jakiejś dobrej karmy w rozsądnej cenie, najlepiej zeby jakieś nieduże paczki były... Quote
Bura Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Nie tylko w zooplusie jest timberwolf spotkałam też tu ale cena powalająca!! 282 zł http://www.katani.pl/index.php?producent=70&k_podkat=1020&sort=3 Quote
Juliusz(ka) Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Czy ktoś karmił/karmi swojego psa tą karmą? Jakie efekty? Skład super :D Polski zooplus już jest, więc nic tylko zamawiać ;) Quote
Agnieszka K. Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/timberwolf Quote
andrzej1967 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Czy ktoś kupował może z obecnych Timberwolfa ?? Pytam bo pojawił sie w dobrych cenach na [URL="http://www.katani.pl/TIMBERWOLF_Wild_and_Natural_p3641.html"]KATANI Karmy dla ps�w, karmy dla kot�w, Royal Canin, Bosch, Eukanuba, Fish4Dogs, diety - TIMBERWOLF Wild and Natural[/URL] i do tego są mniejsze worki po 7,5 kg a mojemu psiakowi należałaby się jakaś odmiana po Canidae które je juz od prawie roku a Orijen mu nie smakuje :( Quote
Delph Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 andrzej1967: Ja właśnie tam kupiłam jagnięcinę z jabłkiem. Wczoraj przyszła, jestem baaardzo zadowolona z obsługi sklepu. Jak na razie niewiele mogę powiedzieć o samej karmie, tylko tyle, że psu bardzo smakuje, pachnie ziołami i ma bardzo małe granulki. Zamówiłam ją, bo naczytałam się o niej wiele dobrego na zagranicznych forach i postanowiłam spróbować ;) edit: Jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia granulek zamieściłam w temacie "wielkość granulek - ZDJĘCIA" w poście #109. Quote
Recommended Posts