Poker Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Transporterek Koperka krąży jak widmo :evil_lol: po Wrocławiu i nie tylko,raz nawet mieszkał u mnie.Pytaj więc Koperka :lol: Quote
modliszka84 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No dobrze a co z kasą ?? Rotek czy ludzie pokryją koszt transportu? Chciałabym więcej konkretów. Czemu oni do mnie nie dzwonią ? Jeśli bedzie kasa na paliwo to ja nawet dzisiaj wsiadam i jade. Quote
modliszka84 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ja nic nie wiem :shake: jesli Elza jedzie 26-tego to chyba tego sie trzymajmy tylko ze Rotek musialaby dojechac za Wrocław, do Milicza wobec tego moze nowi panstwo niech pokryja związane z tym koszty (dojechania do Milicza). w koncu im zalezy, prawda ? A zapewne nie beda to jakies astronomiczne kwoty. Trzeba sie ich zapytac po prostu czy i ile moga przeznaczyc i po problemie. Quote
Poker Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 też tak uwazam jak Modliszka,niedługo to , jeszcze trzeba będzie prezenty DS robić :angryy: ,nie tylko psa dostarczać pod drzwi :mad: Quote
rotek_ Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 pani ma wgląd na wątek orzecha;) fakt suma nie jest astronomiczna... jak dorwę roberta porozmawiam z nim.... z wrocka do milicza jest jednak 60 km.... to ponad godzina jazdy o 12 w nocy wracałby ok 100km do uciechowa a do tego dochodzi napięta sytuacją z "naszymi" urzędnikami (31 czerwca uciechów ma wypowiedzenie z budynku) bardziej się o to martwię niż o koszty na weekend wyjeżdzam modliszka ma moj nr tel jesli było by coś waznego jestem uchwytna raczej wieczorami. Quote
modliszka84 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 rozmawiałam z panią :lol: jak dobrze pojdzie to Orzech przyjedzie w niedziele (podziekowania dla mimiś - tylko czekam na potwierdzenie) Quote
rotek_ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 modliszko proszę poproś ludzi którzy przetransportują orzeszka do wrocka żeby odezwali się do roberta jeszcze dzisiaj.... nadal nie wiemy kiedy mamy wyjeżdzać żeby dojechać po psiaka i gdzie dokładnie się umawiamy.... jesli robert byłby poza zasięgiem proszę podaj nr tel do mnie. Quote
mimiś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 to ja mam wieźć Orzeszka.planujemy zabrać psa z okolic pabianic ok7.30-8.00 -do wrocka-3 -4 godziny jazdy?nie znamy miasta -chciałabym umówic sie na odbiór przy jakimś KFC czy czymś takim przy trasie z wawy[-od Bełchatowa,przez Olesnice] Quote
rotek_ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 modliszka mówiła ze w pabianicach będziecie wcześnie rano...więc myślałam ze 7-8.00 to już o wrocek chodziło;) mimiś ja też w ogóle nie zmotoryzowana.... prosze zadzwoń do roberta 510 433 322 lub 889 137 137 to on będzie odbierał orzeszka Quote
modliszka84 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Orzech to rewelacyjny pies. Po prawie roku z betonowym boksie, wyszedł dzisiaj pierwszy raz. O 7 go zabrałam ze schroniska, i od bramy schroniska do samochodu (o 100m) musiałam go dosłownie ciągnąć, bo tak był spragniony zapachu trawy i ziemii.... :roll: Bardzo był przestraszony, do auta zostal wniesiony, bardzo grzecznie jechał. Umówilismy sie pod Piotrkowem Tryb. i dopiero tam na parkingu sie Orzech troche wyluzował, zaczął podskakiwac, biegac i zachęcać do zabawy. Robi przezabawne minki, wystarczy zagwizdać na niego a już patrzy i kręci głową. Orzech jest bardzo płochliwy, trzeba strasznie uważać, żeby nie wyszedł z obrozy, boi sie wielu rzeczy, ale na pewno sie oswoi. Mimiś stwierdziła, że jest łądniejszy niz na zdjęciach :loveu: Z Orzechem pojechały wszystkie papiery, częśc z nich trzeba do mnie odesłać Quote
kasia14 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 bardzo sie ciesze, Orzech juz pewnie sie cieszy w nowym domu ;) Quote
rotek_ Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 o 16.00 orzech został odebrany przez szwagra przyszłej pani i pojechał do nowego domku w samochodzie siedział rewelacyjnie:loveu: w życiu nie transportowaliśmy tak grzecznego psa:crazyeye: myślę ze wystraszony tym że nagle opuścił boks.... ale na spacerku po uciechowskich polach czuł się już dobrze.... psiak bardzo szybko się przywiązuje.....wiadac ze chciałby mieć swojego pana na już, na teraz;) Quote
kasia14 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Bardzo się ciesze!!!!:loveu: Rotek, a może zaproś nowych opiekunów Orzeszka do nas na forum:cool3: może czasem jakaś foteczka z nowego domu...:loveu: Quote
rotek_ Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 pani orzecha ma wgląd do wątku jeśli będa chcieli może się zarejestrują.... ciekawość mnie zjada..... jak minęła pierwsza noc:oops::evil_lol: Quote
rotek_ Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 a ja wierzę ze orzeszek ma dobrze.....:loveu: zakochałam się w nim...no pies ideał....:loveu::loveu::loveu: Quote
kasia14 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Rotek, a masz może do Państwa jakiś adres email? MOże jakieś zapytanie jak się ma nasz Orzeszek? ;) Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 rotek_ napisał(a):zapytam sie;) dzięki:loveu: to czekamy z niecierpliwością:lol: Quote
modliszka84 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 w czwartek przyszła na konto wpłata za adopcje Orzeszka. napisze do pani jutro. Quote
rotek_ Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 napisąłam wiadomość do pani orzeska... ale od dzisiaj poczta mi strajkuje.... tak jakby nigdy nie było tego serwera:crazyeye: Quote
modliszka84 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 wczoraj doszła umowa adopcyjna oraz wszystkie papiery dla schroniska, tak wiec pani z formalnosci wywiązała sie wzorowo ;) Quote
rotek_ Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 chyba to zdjęcie najabrdziej oddaje wygląd rzeczywisty orzecha.... tak na prawdę był o wiele bardziej drobniutki niż wyszedł na zdjęciach.... Quote
Recommended Posts