Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orzech, ma ok. 3 lat. W schronisku od roku. CHętnie sie bawi, jest towarzyski i łagodny, zawsze pierwszy przy kratach, czeka na głaskanie i chwilkę pieszczot. Zgodny z innymi psami... od roku nie był na zadnym spacerze...:roll:
TO naprawdę miły i łagodny pies, spragniony kontaktu z człowiekiem...

Orzech jest mieszkańcem pabianickiego schroniska.
Do schroniska w Uciechowie zgłosiła się rodzina gotowa zaadoptować rudego szczorściacha ze schroniska. Za naszym pośrednictem wybrali właśnie Orzeszka:loveu:

Pilnie potrzebujemy transportu Pabianice- Wrocław
stamtąd postaram się go odebrać i dowieźc do Kudowy do nowej Rodzinki
Proszę o pomoc w zorganizowaniu transportu

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orzeszek to bardzo fajny psiak. Ta minka na pierwszym zdjeciu to zdziwienie wywołane piszcącą zabawką.;)

Pomózcie dotrzec mu do domu - bądź rzeczowo w postaci transportu bądź ewentualnie finansowo.

Posted

prawdopodobnie 20tego trasa Lodz - Wroclaw bedzie jechala Trol. Nie wiem czy da rade zabrac jeszcze Orzeszka ale zapytac nie szkodzi. Bedzie wiozla boksie od ewatonieja z Lodzi i po drodze zabiera takze dwa "nasze" dorosle malamuty. Nie wiem jakim samochodem jedzie i czy poradzi sobie z tyloma psami ale malamutki raczej nie toleruja samcow chyba, ze bedzie miala jak je odgrodzic.

Posted

czy jest szansa,żeby ktoś z nim pojechał samochodem do Wrocławia ,a wrócił sam pociągiem do Pabianic? Być może taką opcję udałoby mi sie załatwić już na ten piątek.
Pan mieszka we Wrocławiu,a pracuje w Strykowie i co piątek jeździ do domu.Wyjeżdża zwykle ok.15.Dajcie szybko mi znać,to wtedy zacznę z nim rozmawiać.
Transport byłby gratis.

Posted

A gdybym zalatwila klatke-transportet to nie wziął by go ten pan bez osoby towarzyszącej ?

Ja niestety w piatek nie moge, a chyba bedzie problem znalezc kogos z Pabianic, bo dziewczyny sa niepełnoletnie i raczej nie beda same wracac wieczorem pociagiem.
Chyba zeby Łodzi popytac... :roll:

No i wtedy trzeba by było dograc we Wrocławiu, czyli musi tez pasować Rotek.

Posted

masienka napisał(a):
prawdopodobnie 20tego trasa Lodz - Wroclaw bedzie jechala Trol. Nie wiem czy da rade zabrac jeszcze Orzeszka ale zapytac nie szkodzi. Bedzie wiozla boksie od ewatonieja z Lodzi i po drodze zabiera takze dwa "nasze" dorosle malamuty. Nie wiem jakim samochodem jedzie i czy poradzi sobie z tyloma psami ale malamutki raczej nie toleruja samcow chyba, ze bedzie miala jak je odgrodzic.

Przypomne sie. Od nas z Trol bedzie jechal jednak jeden pies bo gosc drugiego wydal za naszymi plecami choc wiedzial, ze na obu domy czekaja i sie niecierpliwia :angryy: jeszcze dzien wczesniej z facetem rozmawialam, ze transport juz prawdopodobnie mamy :angryy:

Jesli nadal szukacie to porponuje kontakt z Trol

Posted

mam nadzieję ze trol odpisze.....

w piątek raczej nie powinno być przeszkód...i tak pojechałabym z robertem-uciechowskim wolontariuszem-ja nadal za bardzo boję się samochodów żeby iść na prawo jazdy:eviltong:

Posted

transport mogłby być...
porposzę trola o nr tel będzie nam się łatwiej kontaktować....

transport w połowie musi być oplacony
na razie czekam jakie będą to koszty

Posted

z transportu raczej nici:shake:
warunkiem był transporterek dla orzeszka...
takowego nie udało nam się znaleźć i mamy za mało czasu żeby w ogóle coś znaleźć....

Posted

Nie mam transportera takiego.
Trol oraz my w schronisku mamy transportery ale duze, na rottweilera. A taki nie wejdzie na tylne siedzenie. Zas po zlozeniu siedzenia obok transportera nie wejdzie malamut.
Poza tym, przypominam ze transport od Trol takze byłby płatny 120 zł wiec oprocz transportera, to nie mamy rowniez kasy...

Posted

Dzień dobry.
Nie wiem o jakiego Orzecha chodzi.
Za tydzień 26-go czerwca jadę do Łodzi, mogę przywieźć psa, ale pod warunkiem, że go ktoś odbierze w Miliczu ok. godz. 23-ej.
Tym razem nie mam możliwości przechowania psa do następnego dnia.

Pozdrawiam.
Elżbieta.

Na moją prośbe o transport Orzecha na jakimś wątku ,odezwała się ElzaMilicz. Może to coś pomoże.