Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Kasiu

Mówiąc szczerze to ten topic zakładałem tak dawno temu że już nie pamiętam czym się kierowałem :) .

Ale chyba ogólnie chodziło mi o egzemplarze znajdujące się w polskich rękach i na terenie naszego kraju.

Co tam u Ciebie słychać ciekawego? Dawno się nie odzywałaś...

Posted

Witam Staff-ki :D

Straaasznie dawno Was nie było!! Na jakie najbliższe wystawy się wybieracie ze swoim tałataństwem?? Nie jedziecie przypadkiem do Rzeszowa, Jarosławia albo Katowic?! Jak tak to się zobaczymy i może jakieś piwo wypijemy akonto wesela :P

Pozdrowienia dla męża :beerchug:

Posted

generalnie stafików u nas jest b. mało /może to i dobrze/ te które widziałem /głównie na wystawach/ są OK. Najładnijszy to VICTORY MARCH - tatuś mojego "niuńka" :wink:

Posted

Cześc Łukasz

Fakt na date nie popatrzyłam,ale dziekuję za odpowiedz :)

Dzięki u nas w poprzadku , niańczę Maluszki , 05.11.o3 przyszły na Świat - 5-dziewczynek i 3-chłopców !!! Takie małe UWY SYNY !!!! :wink:

Mało sie odzywam bo mam komputer niezbyt sprawny (nawet był w serwisie) i nadal coś nie w porzadku i co ciekawe właśnie jak jestem połaczona z netem :(

Ps.We Włoszech nie byłam - niestety !! :( :( :(

Aha , zakupiłeś może nowy BULL&TERRIER ? Jest w nim recenzja z wrocławskiej wystawy,bardzo fajnie są opisane nasze psiaki (Vega & Torpedus) :D

Witam BossTone

OOOOOOOO proszę ,to juz po weselichu ,no,no,no,w takim układzie GRATULKI !!!!

A browarek to oczywiście jak najbardziej koniecznie :drinking: :drinking: !!

Na pewno będziemy w Rzeszowie i Katowicach ,także szukaj nas -proszę ,a ja wezmę sobie dodatkowego"kieruja"co bymśmy do domciu mogli wrócić :wink: :wink:

POzdrówka dla Beni :)

Posted
Witam BossTone

OOOOOOOO proszę ,to juz po weselichu ,no,no,no,w takim układzie GRATULKI !!!!

A browarek to oczywiście jak najbardziej koniecznie :drinking: :drinking: !!

Na pewno będziemy w Rzeszowie i Katowicach ,także szukaj nas -proszę ,a ja wezmę sobie dodatkowego"kieruja"co bymśmy do domciu mogli wrócić :wink: :wink:

POzdrówka dla Beni :)

Hehehe, jeszcze przed weselichem :D (dopiero wakacje 2004).

Ale napić się można :drinking: Bierta dodatkowego kieruja koniecznie!!!

W takim razie do zobaczyska osobiście :D