Wola Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 witam :) temat troszeczkę nie w tym wątku ;) bardziej by pasował do przygarnę psa. A teraz kilka pytań ku formalności :) skąd Pani jest? Jak daleko jest Pani w stanie podjechać po psa? gdzie mieszkałby pies, w domu czy ogrodzie? Czy jest Pani osobą pełnoletnią i czy wszyscy członkowie rodziny wiedzą o decyzji? (nie chcę Pani zrażać do adopcji, ale ostatnio tyle wątków było niewyjaśnionych że z góry pytam o to, o co pewnie inni i tak prędzej czy później zapytają ;)) My mamy jednego trochę zmixowanego podhalana i dlatego też wypytuję coby wiedzieć czy psiak pasuje ;) Quote
Gaga Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://www.podhalan.pl/galeria/szuka-domu/do%20oddania.html Quote
Wola Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 jak dla mnie piszesz całkiem sensownie :) wiadomo że podróż samochodem taki kawał drogi to nic ciekawego, ale z postojami w dużym samochodzie pies da chyba da radę ;) Koleżanka wyśle Ci zdjęcia naszego Gdyńskiego Bakusia jak tylko zrobi mu jakieś przyzwoite, bo nie mamy obecnie jego nowych zdjęć. (to starsze zdjęcie:) Bakuś ma około 7 lat. Jest bardzo, ale to bardzo łagodnym psem, idealnym towarzyszem a zarazem stróżem. Jest mądry i posłuszny. Dość długo już czeka na dom. Może teraz mu się uda? Quote
Wola Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 na dogo jest wątek transportowy ;) proponuje Ci również skontaktować się z Natalia_aa na dogo, ona wprawdzie nigdzie go nie dowiedzie bo jest bezsamochodowa ale na pewno jest bardziej obeznana niż ja jeśli chodzi o kogoś kto to zrobić może ;) Quote
ania10512 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Owczarek Podhalański 1.5 roku (774264781) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam na dogmani w psy w potrzebie Quote
Recommended Posts