FlashQ Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Mój Toff kilka razy zsikał sięna łóżko ??? Dlaczego ??? Skoro w domku sika już baaaaaaaaaaaaardzo rzadko ??? Co mam robić ??? HELP ME !!! :( Quote
coztego Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Flaszeczko, zajrzyj na wychowanie, tam na pewno były takie topiki, pamiętam, że czytałam. Może by tak wyrzucić ślicznotę z łóżka? 8) Quote
ganjunia Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Może to zdominowanie, zaznaczanie terenu itd... Quote
coztego Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Ale on nie śpi ze mną w łózku !!! :-? Ale skoro nasikał na łóżko, to chyba do niego włazi? Czy nasikał na łóżko z ziemi? :wink: Szukałaś na Wychowaniu? Quote
Miga Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Ale skoro nasikał na łóżko, to chyba do niego włazi? Czy nasikał na łóżko z ziemi? :wink: COZTEGO żeby mnie tak po nocach do łez doprowadzać :lol: Im wyżej, im dalej, wybaczcie ale to wszystko przez COZTEGO :diabloti: Quote
Recommended Posts