Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Oczywiście ;)
oki, dzięki :lol: moje foty niestety nie najlepiej wyszły :shake:

[quote name='McDzik']nOooO Polacy wymietli :P szkoda, ze na Euro tak nie wymiatają xD yy.. graty Sandi i Codik&Toffik :)
może gdybyśmy my zagrali byłoby inaczej hihi :evil_lol:

Posted

Sandi napisał(a):

może gdybyśmy my zagrali byłoby inaczej hihi :evil_lol:

No to proste :evil_lol: ...nawet sprzataczki z mojej szkoły by lepiej zagrały :evil_lol: zostawiłabym Wam tylko Boruca i może Rogera :evil_lol:

Posted

Sandi napisał(a):
No no bez nich to ani rusz :cool3: ale jest jeden warunek: Ty grasz z nami :eviltong:

Ja będę trenerem !!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ze mną na mundial pojedziecie :evil_lol:

Posted

[quote name='Martynaaaa']Sandra dla Ciebie również gratki ;)
a dziękuje dziękuje:loveu:

[quote name='McDzik']Ja będę trenerem !!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ze mną na mundial pojedziecie :evil_lol:
ojojoj :crazyeye: to już się boje tych treningów :shake: :placz: pewnie nam wycisk dasz niezły :mad: hehe :eviltong:

Posted

Sandi napisał(a):

ojojoj :crazyeye: to już się boje tych treningów :shake: :placz: pewnie nam wycisk dasz niezły :mad: hehe :eviltong:

Jako że mam spaniela tybetańskiego i jest on mą inspiracją, udamy się na trening do tajemniczej Wyzyny Tybetańskiej w Chinach, gdzie w wyciszeniu, skupieniu i głebokiej medytacji poddacie się nastepującym czynnościom:
- noszenie trenera na loży - jedna osoba trzyma z tyłu, druga z przodu
- bieganie z trenerem na loży - //-
- wykonywanie przysiadów na wzmocnienie kręgosłupa i mięśni nóg, trzymając loże z trenerem przez dwie osoby
- biegi na czas z koktajlem (z palemką) do trenera
- dla wprawy łokci i palców - codzienne, systematyczne masaże robione trenerowi ! Tylko systematyczność uczyni Was mistrzami w swym fachu!

I wieeele wiele innych! Ale nie będziemy tu pisac wszystkiego, bo jeszcze rywale odkryją to forum i odgapia nasz tajemny przepis na mistrza piłki noznej!

Posted

że cooo proooOooOoooOoooszę ??!! :evil_lol: haha co to ma być obóz przetrwania czy obóz zagłady hm? :cool3: nie no może jakoś da się przeżyć w tym wypadku zachodzi zmiana :razz: ja w roli trenera :mad: aaa i zapomniałaś jakiegoś ćwiczenia na palce u stóp :eviltong:

Posted

Tralalalala....:cool3: Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta... :evil_lol::cool3: A więc JA ZOSTAJE TRENEREM !!! :eviltong: I dodaje do treningu jeszcze jedno:

* ZASTĄPIENIE TRENERA W GROOMINGU (moich Lhasa oczywiście) :evil_lol::eviltong:

Posted

Jakim przysłowiem wyjechał :evil_lol: To w sumie żeby się nie bić, może się jakos sprawiedliwie podzielimy? Ja będę trenerem w poniedziałek, wtorek, środe, czwartek, piątkek, Sandi w sobote, Bartek w niedziele :evil_lol: acha i ja w weekendy biore wolne, przez to że w tygodniu tyle mam PRACY jako trener :evil_lol: Chyba sprawiedliwy podział :evil_lol: Zawsze możemy wprowadzić wolne wybory lub od razu zgodzić się na tą dyktature :evil_lol: Podobno parlamentaryzm się przeżył :evil_lol:

Posted

lonka napisał(a):
Sandi i Bartuś gratuluje wam serdecznie!!!

Dziękuje ;)

McDzik napisał(a):
Jakim przysłowiem wyjechał :evil_lol: To w sumie żeby się nie bić, może się jakos sprawiedliwie podzielimy? Ja będę trenerem w poniedziałek, wtorek, środe, czwartek, piątkek, Sandi w sobote, Bartek w niedziele :evil_lol: acha i ja w weekendy biore wolne, przez to że w tygodniu tyle mam PRACY jako trener :evil_lol: Chyba sprawiedliwy podział :evil_lol: Zawsze możemy wprowadzić wolne wybory lub od razu zgodzić się na tą dyktature :evil_lol: Podobno parlamentaryzm się przeżył :evil_lol:

Ale ześ teraz przesadziła :eviltong: oo niee!! haha :evil_lol: i to ma być spraawiedliwe ? :evil_lol: to ja już wole się bić o tą sprawiedliwość :mad: i to w dodatku na gołe klaty :errrr::scream_3: albo tak :boom:jak wolisz, Twój wybór :cool3: hehe :eviltong: