supergoga Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nadałam temat. Kolega wydzwania właśnie do kolegów, niestety mysliwych, ale wie, że pies nie polujący. Jednak on sam jest zakochany w wyżłach i ma podobnych sobie. Jak usłyszał o opcji uśpienia - zaczął szukać. Wziąłby do siebie ale ma wyżła szorstkiego, dominanta i obawia się agresji wobec Hugo. Czekam na jakieś wiadomości. Może coś się znjadzie. Czt w razie czego wystarczy tel. podany w tym allegro, czy to do nich? Quote
Masza4 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Miejmy nadzieję, że kolega kogoś znajdzie...A skoro tak leży mu na sercu los wyżłów, to może coś dobrego z tego wyjdzie ;) Quote
supergoga Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mój kolega wziął ode mnie numer telefonu. Rozmawiał z 2 osobami - może uda sie pomóc psiakowi i poszukac mu domu. O ile wszystko jest tak, jak było opisane. Quote
Masza4 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czy w ogóle wiadomo co u wyżelnika? Jak ta kobieta odnosi się do adopcji, nadal szantażuje uśpieniem? Quote
supergoga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Na razie jeszcze nic nie wiem. Jeszcze trwaja akcje propagandowe. Quote
rita60 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Masza4 napisał(a):Podnoszę wyżła :-( Nie ma domku dla wyzła:roll: Quote
Tiger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Przepraszam za ciszę , ale nie było mnie w kraju , a jak wróciłam okazało się , że interentu w domu brak ...........:angryy: Chwilowo działa , nie wiem jak długo , więc szybciutko piszę , że dostałam maila od właścicielki Hugo , że pies znalazł już swój nowy dom . Żadnych szczegółów , ale dziś jeszcze napiszę maila do P. Hani , żeby napisała coś więcej o nowym domku Hugo . Mam nadzieję , że Hugo w nowym domu będzie już tylko szczęsliwym psem ..... Dziękuję wszystkim za pomoc podnoszeniu wątku i ogłoszeniach !!!!!!!!!!!! Quote
Daga&Maks Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 super :multi: to czekamy na informacje z domku Quote
Recommended Posts