sleepingbyday Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dobrze, że to odbyło sie szybko... Quote
Panca Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 smutne to bardzo ale widac rzeczywiscie moze Kropka czula ze z Malizna cos jest nie w porzadku Żegnaj Mała.. Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nie zdazylas malenka zawitac w moje progi <'> Quote
Diuna B. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mnie nigdy nie udało się odchować malucha,którego odrzuciła matka.One wiedzą co robią. Quote
ludwa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Trzeba czasem zaufać psiej naturze, choć z naszego punktu widzenia trudno patrzeć z założonymi rękami...szkoda malutkiej ['] Quote
idusiek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :-(Przykro mi ...Kropka jednak wiedziala co robi Quote
esperanza Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Kropka jutro zmieni miejsce pobytu. Nadal będzie mieszkała w kojcu, ale pod lepszą opieką :p Quote
Zmysł Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 esperanza napisał(a):Kropka jutro zmieni miejsce pobytu. Nadal będzie mieszkała w kojcu, ale pod lepszą opieką :p no to dobrze Quote
esperanza Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ciągle pamiętam o Maliźnie, ale utwierdzam się w przekonaniu, że tak musiało byc... Quote
Witokret Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kropeczka to wspaniała i kochana sunia - podczas wczorajszej podróży samochodem wpakowała się na kolana, na rączki :cool3: i nijak już nie chciała zejść ;) W końcu to kawał psa, ale zachowuje się jak nakolankowiec :loveu: Szkoda tej sunieczki do boksu ! Ona z pewnością o wiele lepiej czułaby się na jakiejś kanapie :razz: a już na pewno przytulana przez swojego pana/nią. Quote
jayo Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witokret napisał(a):Kropeczka to wspaniała i kochana sunia - podczas wczorajszej podróży samochodem wpakowała się na kolana, na rączki :cool3: i nijak już nie chciała zejść ;) W końcu to kawał psa, ale zachowuje się jak nakolankowiec :loveu: Szkoda tej sunieczki do boksu ! Ona z pewnością o wiele lepiej czułaby się na jakiejś kanapie :razz: a już na pewno przytulana przez swojego pana/nią. Udalo Wam sie jakies fotki zrobic? a reszcie....?:oops: Quote
Witokret Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kilka fotek jest - później wrzucimy (podeślemy również na maila) - nie za wiele bo pogoda była paskudna - błoto jak nie wiem co i co chwila lało :shake:. Maluszki opstrykane ;) Quote
Witokret Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dlaczego NIKT NIE INTERESUJE SIE KROPECZKA??? To naprawde swietny psiak. Jak tylko nas zobaczyla, kiedy po nia przyjechalysmy od razu krecila dupka z radosci. Jest ufna, przyjacielska i do tego naprawde sliczna :loveu:. Bardzo zalujemy, ze pogoda i okolicznosci nie pozwolily nam na zrobienie jej zdjec jeszcze w samochodzie na kolankach... Ona caly czas sie trzesla z zimna, jej siersc kompletnie nie nadaje sie na przebywanie w boksie :shake:. Szukajmy domku dla Kropeczki... Quote
Witokret Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dziewczyny, zmiencie temat watku, bo jestem pewna, ze Kropka odrzucajac szczenie dokladnie wiedziala co robi. Teraz trzeba sie skupic na domku dla niej, bo ona zimy tez moze nie przetrzymac w boksie.... Quote
Witokret Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nie rozumiem dlaczego ta psina kompletnie nie wzbudza zainteresowania :shake:. TO NAPRAWDE SWIETNA SUNIA! Quote
esperanza Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ja też nie wiem, dlaczego tak się dzieje :-( Quote
Witokret Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czy Kropka ma allegro? Kiedy pomysle, jak ona teraz musi marznac w tym kojcu :shake:. To jest sunia, ktora kocha ludzi. Nie zasluguje na takie zapomnienie... Quote
esperanza Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Allegro się skończyło. Muszę kolejne wystawić. Boję się, źe jak ona ucieka z kojca, to coś jej się stanie :-( Quote
jayo Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Teraz chyba juz nie, bo zostala przeniesiona do kojca troche lepiej zabezpieczonego... ale po siatce sie wspina jak malpa :shake: Quote
beam6 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Taki mały off :oops: bazarek mi się ulągł: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122070 Quote
Witokret Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bo jest intelinentna jak malpa :) to i wspinac sie potrafi bestyjka :cool3: Quote
Recommended Posts