Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boje sie ze niebawem bedzie jej trzeba szukac nowego domu tymczasowego :roll:wiec dziewczyny bardzo prosze pomocy!!!
wystawilam znow ja na Facebooku i czekam...

Posted

Dom dla Kropki jest bardzo potrzebny, tym bardziej że szukam go już od ponad roku. :-(
To normalny, młody, przyjazny pies, a ciągle nie ma szczęścia.

Jej opiekun w najbliższym czasie będzie wyjeżdżał i jeśli nie znajdzie się dt, który na czas wyjazdu ją weźmie do siebie- wróci do kojca.

Posted

Podałam tylko te miejsca, w których ja zrobiłam Kropce ogłoszenia. Miała jakiś czas temu ogłoszenie w ECHO. W poniedziałek i piątek, ale widocznie nikt się nie zgłosił. allegro z pewnością było, bo widziałam. Czy jest? Nie wiem, ale chyba tak. Moje ogłoszenia odświeżam dopóki nie dostanę info, że pies a dom. Wydaje mi się także, że nie tylko ja robiłam dla Kropki ogłoszenia i z pewnością te osoby się odezwą jak przeczytają pytanie jayo.

Posted

Robiłam dla Kropki ogłoszenia na co najmniej połowie stron wymienionych w spisie stron.
Tak, allegro dziś się skończyło. Za każdym razem wystawiam allegro promowane za dopłatą 12zł.
Jeśli ktoś może dorobić ogłoszenia, bardzo proszę, im więcej ich będzie, tym lepiej.

Posted

agaga21 napisał(a):
niewiele tych ogłoszeń...ale allegro chyba ma stale odnawiane?:razz:

Jak widać z tego, co napisała esperanza ogłoszenia były i są robione. Kropka po prostu nie trafiła na swojego człowieka. Urody jej nie brakuje. Charakter też dobry.

Posted

Na prośbę agagi21 ogłoszenia dla Kropki:

alegratka.pl
eoferty.pl
4łapy.pl
giełdaogłoszeń.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl
polskastrefa.eu
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
bono-polska.pl