esperanza Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kropka zaginęła nie w sobotę 30.05 a 22.05 :angryy: Brak informacji o zaginięciu już sobie z tymczasowym opiekunem wyjaśniłam. Uważam, że niepoinformowanie mnie wcześniej to bardzo duży błąd. Szansa na odnalezienie Kropki maleje. Zamieściłam ogłoszenie na wielu stronach, forach amstaffów, wysłałam maile do wolontariuszy schronisk. Zabieram się za kliniki wet i prasę. Ktoś musiał ją widzieć. Quote
Panca Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 czuje sie niezrecznie w tej sytuacji ale ...dokladnie tego dnia umarl moj tata.....nie bylam w stanie sama sprawa sie zajac...to chyba zrozumiale,prawda...?zostawilam sprawe Lukaszowi.....mysle jednak ze ja ktos ukradl ..gdyby bylo inaczej miala adresatke i znalazca na pewno by sie odezwal.... Quote
maja602 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Czy zawiadomiłyscie o zaginięciu Kropki Straż Miejską dla Zwierząt. Jeżeli nie, to zróbcie to. Oni zawiadomią was jak znajdą Kropkę. Quote
Panca Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Kropka sie znalazla:multi::multi::multi:koniec zlej passy!!! Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Panca napisał(a):Kropka sie znalazla:multi::multi::multi:koniec zlej passy!!!:multi: gdzie była? ktoś ją przyprowadził? Quote
Alicja Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Panca']Kropka sie znalazla:multi::multi::multi:koniec zlej passy!!! :multi: [FONT=Arial]gdzie była maleńka , jak się czuje [/FONT] Quote
agaga21 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :crazyeye:teraz dopiero doczytałam że ona 22 maja zniknęła! ale dlaczego nie było wcześniej sygnału?jak dt to wytłumaczył? Quote
esperanza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Potwierdzam :p Kora miała nosa :loveu: Kropka nawet doby nie spędziła na Paluchu. Troszkę dziewczynka schudła, ale nic jej nie dolega. Gdzie była przez te 2 tygodnie, tylko ona wie :roll: Quote
Panca Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 najdziwniejsze jest to ze znalazla sie w obrozy ale nie miala adresatki z telefonem...a tego typu adresatka sama sie nie oderwie - nie ma szans...:roll: moja hipoteza jest taka ze ktos ja ukradl i jak zorientowal sie ze niszczy w domu to wywalil na bruk... nie widzialam jeszcze Koli ( bo tak sie obecnie nazywa) ale wiem ze dzis rano odsypiala tulaczke... Quote
esperanza Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Obiecane fotki schudła dziewczynka, ale ładne mięśnie ma Na koniec portreciki Quote
agaga21 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 śliczna! ma piękna oprawę oczu.trzeba ją tylko teraz trochę podtuczyć ;) Quote
esperanza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Oj trzeba, trzeba. Kropka nie jest łasuchem, bywa że zostawia karmę w misce. Quote
Panca Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 chudzink az niej straszna to fakt ale wcale jej to urody nie odjelo:loveu: Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 esperanza napisał(a):Oj trzeba, trzeba. Kropka nie jest łasuchem, bywa że zostawia karmę w misce. trochę roztopionego smalcu powinno załatwic sprawę niedojedzonej suchej karmy:cool3: Quote
Alicja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Arial]łyżeczka skwareczek z topionej słoninki i karma powinna zniknąć ;)[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]łyżeczka skwareczek z topionej słoninki i karma powinna zniknąć ;)[/FONT] hehe, widzę że mamy te same metody;) Quote
Alicja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='agaga21']hehe, widzę że mamy te same metody;) [FONT=Arial]:oops: nio ....a potem natalia woła zemam odchudzić Ozzulka :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 co racja to racja:evil_lol:nie, no zartuję...ja tam wolę te większe i szersze ;):diabloti: Quote
Panca Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Esperanza..mialas dostarczyc Lukaszowi chuste "szukam domu" i z tego co wiem nie zrobilas tego....a taka chusta na pewno bylaby pomocna w szukaniu domu..po za tym nie widze zadnego ruchu sprawie adopcji Koli ..Lukasz nie bedzie mial jej wiecznie a powrot jej znow za kraty bylby niewyobrazalna targedia...wiem ze sa wakacje ale mam takie trochw wrazenie ze wszyscy mysla ze ona jzu zostanie tam gdzie jest:roll:bardzo prosze o pomoc w szukaniu domu suni!!! Quote
esperanza Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Chusty do tej pory nie odzyskałam, więc siłą rzeczy nie mogę jej dostarczyć. Kropka cały czas ma wystawiane przeze mnie allegro i ogłoszenia na różnych portalach- bez jakiegokolwiek odzewu, nawet mimo zmiany zdjęć na "domowe". Niestety mało kogo po prostu obchodzi. :-( Quote
Recommended Posts