Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kropka zaginęła nie w sobotę 30.05 a 22.05 :angryy:
Brak informacji o zaginięciu już sobie z tymczasowym opiekunem wyjaśniłam.
Uważam, że niepoinformowanie mnie wcześniej to bardzo duży błąd.
Szansa na odnalezienie Kropki maleje.
Zamieściłam ogłoszenie na wielu stronach, forach amstaffów, wysłałam maile do wolontariuszy schronisk.
Zabieram się za kliniki wet i prasę. Ktoś musiał ją widzieć.

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czuje sie niezrecznie w tej sytuacji ale ...dokladnie tego dnia umarl moj tata.....nie bylam w stanie sama sprawa sie zajac...to chyba zrozumiale,prawda...?zostawilam sprawe Lukaszowi.....mysle jednak ze ja ktos ukradl ..gdyby bylo inaczej miala adresatke i znalazca na pewno by sie odezwal....

Posted

Potwierdzam :p

Kora miała nosa :loveu:

Kropka nawet doby nie spędziła na Paluchu. Troszkę dziewczynka schudła, ale nic jej nie dolega.
Gdzie była przez te 2 tygodnie, tylko ona wie :roll:

Posted

najdziwniejsze jest to ze znalazla sie w obrozy ale nie miala adresatki z telefonem...a tego typu adresatka sama sie nie oderwie - nie ma szans...:roll:
moja hipoteza jest taka ze ktos ja ukradl i jak zorientowal sie ze niszczy w domu to wywalil na bruk...
nie widzialam jeszcze Koli ( bo tak sie obecnie nazywa) ale wiem ze dzis rano odsypiala tulaczke...

Posted

esperanza napisał(a):
Oj trzeba, trzeba.
Kropka nie jest łasuchem, bywa że zostawia karmę w misce.

trochę roztopionego smalcu powinno załatwic sprawę niedojedzonej suchej karmy:cool3:

Posted

[quote name='agaga21']hehe, widzę że mamy te same metody;)

[FONT=Arial]:oops: nio ....a potem natalia woła zemam odchudzić Ozzulka :roll::evil_lol:[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

Esperanza..mialas dostarczyc Lukaszowi chuste "szukam domu" i z tego co wiem nie zrobilas tego....a taka chusta na pewno bylaby pomocna w szukaniu domu..po za tym nie widze zadnego ruchu sprawie adopcji Koli ..Lukasz nie bedzie mial jej wiecznie a powrot jej znow za kraty bylby niewyobrazalna targedia...wiem ze sa wakacje ale mam takie trochw wrazenie ze wszyscy mysla ze ona jzu zostanie tam gdzie jest:roll:bardzo prosze o pomoc w szukaniu domu suni!!!

Posted

Chusty do tej pory nie odzyskałam, więc siłą rzeczy nie mogę jej dostarczyć.
Kropka cały czas ma wystawiane przeze mnie allegro i ogłoszenia na różnych portalach- bez jakiegokolwiek odzewu, nawet mimo zmiany zdjęć na "domowe".

Niestety mało kogo po prostu obchodzi. :-(